- 22 Şubat 2025
- 420
- 278
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
-
tatil köyünde de değiliz ki kücück bir şehir burası 20 saat yol cekecekmiş bir de..Ay allah yardımcın olsun çok rahatsız oluyorum böyle gereksiz yatıya kalanlarda
öyle yapıcam artık neyse o ekstra bir çabam olmayacakÖzel olarak ağırlamayın o zaman. Evde düzeniniz nasılsa aynen devam edin. Ekstra bir şey yapılacaksa eşiniz yapsın, zaten online çalışıyormuş.
aynen öyle cok haklısınızGelme denmez sizde elinizden ne geliyorsa o kadar yapın madem, benim yaşam tarzımı bilip (iş, çocuk) bana gelen kişi bulduğuna razı olacak. Kimseye çok fazlasını yapamam valla.
tatil köyünde de değiliz ki kücück bir şehir burası 20 saat yol cekecekmiş bir de..
gercekten bende onu sorguluyorum 65 yaşında adam 20 saat otobus yolculuğu cekip buraya geliyor. yardım vs de yok. ne diyim Allah yardımcım olsunGelip ne yapacakmis peki ... burda nicki cherry turu baska bir uye vardi, benim KP sigir diyince taslamislardi hic unutamiyorum, bu KPlerin cogu sigir sanirsam
Ben 8 aylık bebeğimi dedesine emanet etmezdimAA dedesi de burdaymış, ay dedesini özlemiş falan gibi tek bir cümle ile bebişi dedenin kucağına bırakıverip işlerinizi yapmaya gidin.
Al deyince 5 dakika daha tutun alacağım falan deyin. Yani en azından çocuğa baktırmış olursunuz. Hem o yorulur hem en azından sizin minicik bir yükünüz hafifler.
Dedesi benim çok işim var çocuğu on dakika dışarı çıkarın şöyle bir dolaşın deyin. Bu yaş grubundaki çoğu amca boş boş dolaşmak konusunda ustadır zaten
Dağınık bir şey görüp söylenmeye başladığında odaya girip boş boş yüzüne bakın ve orada dağınıklık yokmuş da dede hayal görüyormuş gibi şaşırıp hiçbir şey demeden geri çıkın ve dağınıklıkları dede söyler söylemez sakın toplamayın bırakın kalsın. Belki eşiniz toplar
Son olarak ekstra hizmet etmeyin. Yorulunca oturun. Muhtemelen bir daha o kadar yol yapıp gelmez.
valla bende keyfimden kalmadım maalesef eşimin zoruylaSiz onlara gidip kalmışsınız o da size geliyor kalmaya bu gayet normal. Yatılı misafir istemiyorsanı sizinde onlarda yatılı kalmamanız gerekli
4 ay kalmadım 1 ay kaldım eşimin zoruylasiz onlarda 4 ay mı kaldınız?
eşiniz evdeymiş o yapsın yemeği temizliği.
bunlara göre normal zira kp aslen doğulu kardeşi vs var onlara da tek gidiyor kv kızının cocuguna bakıyor vs cok takılmıyolar böyleBenim anlamadığım tek başına kayınpederin ne işi var senin evinde 1 ay.
Karısı yok bişey yok yanında,hastalık durumu yok bişe yok bk mu arıyor orda.
Bir gün değil 2 gün değil.
İstemem öyle evin içinde erkek rahat edemezsin bişe yapamazsın
Hiç hoş bişey değilbunlara göre normal zira kp aslen doğulu kardeşi vs var onlara da tek gidiyor kv kızının cocuguna bakıyor vs cok takılmıyolar böyle
üzülüyorumHiç hoş bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?