eşimin ailesi

miniminimom

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
420
278
18
selam kızlar..

eşimle evlendiğimizden beri ailelerden uzakta yaşıyoruz işimizden dolayı. her yıl en fazla 1 ay olacak şekilde annesi,babası bazen yegeni de olacak şekilde geliyorlar. bu sene başı doğum iznindeydim ailesiyle bol vakit gecirdik 8 aylık bir bebeğim var. 4 aydır da işimizin olduğu ile geldik tekrar çalışmaya başladım. bu süreçte eşim bebeğimize bakıyor. ( eşim online iş yapıyor) zaten süt iznim var ve işim ve evim arası 5 dk yürüme mesafesi gidip geliyprum. neyse şimdi kayınpederim gelecekmiş güya torun görmeye. güya diyorum cünkü bir kere görüntülü aramaz ne bileyim dogum yaptım bir tane hediye almamıştır bir çöp dahi almamıştır. sadece kendini ağırlatmaya, canı sıkıldıgından geldiğine o kadar eminim ki. bu durumdan dolayı cok bozuluyorum. gecen geldiğinde 3 hafta kalmıştı hani kayınvalidemler de hiç uyarmıyor adamı onların kücük cocugu var kız çalışıyor ,yorgun geliyor evleri müsait değil vs vs… gercekten de öyle işe gidiyorum apar topar geliyorum hemen yemeğe girişiyorum cocugumla ilgileyorum ev temizliği vs derken gece oluyor yorgunluktan bayılıyorum. eşime söylemedim tabi çünkü resmen ailesine tapıyor yanlış yerlere cekip huzurumun kaçacagını bildiğin için bişey demedim.

yani bir yandan da dede-torun ilişkisi cocugum için iyi olur diye de düşümüyorum ama kalbimden gecenlere de kulak vermeden edemiyorum.

bu arada kayınpederim 65 yaşında ve aşırı titiz biri dağınık gördüğü yeri hemen eleştirir ondan dolayı temizlik yaptık 2 gündür.bilmiyorum siz olsanız ne düşünürdünüz ?

tatil köyünde de değiliz ki kücück bir şehir burası 20 saat yol cekecekmiş bir de..

Gelip ne yapacakmis peki ... burda nicki cherry turu baska bir uye vardi, benim KP sigir diyince taslamislardi hic unutamiyorum, bu KPlerin cogu sigir sanirsam

Gelip ne yapacakmis peki ... burda nicki cherry turu baska bir uye vardi, benim KP sigir diyince taslamislardi hic unutamiyorum, bu KPlerin cogu sigir sanirsam
gercekten bende onu sorguluyorum 65 yaşında adam 20 saat otobus yolculuğu cekip buraya geliyor. yardım vs de yok. ne diyim Allah yardımcım olsun

AA dedesi de burdaymış, ay dedesini özlemiş falan gibi tek bir cümle ile bebişi dedenin kucağına bırakıverip işlerinizi yapmaya gidin.

Al deyince 5 dakika daha tutun alacağım falan deyin. Yani en azından çocuğa baktırmış olursunuz. Hem o yorulur hem en azından sizin minicik bir yükünüz hafifler.

Dedesi benim çok işim var çocuğu on dakika dışarı çıkarın şöyle bir dolaşın deyin. Bu yaş grubundaki çoğu amca boş boş dolaşmak konusunda ustadır zaten

Dağınık bir şey görüp söylenmeye başladığında odaya girip boş boş yüzüne bakın ve orada dağınıklık yokmuş da dede hayal görüyormuş gibi şaşırıp hiçbir şey demeden geri çıkın ve dağınıklıkları dede söyler söylemez sakın toplamayın bırakın kalsın. Belki eşiniz toplar

Son olarak ekstra hizmet etmeyin. Yorulunca oturun. Muhtemelen bir daha o kadar yol yapıp gelmez.

Ben 8 aylık bebeğimi dedesine emanet etmezdim

bunlara göre normal zira kp aslen doğulu kardeşi vs var onlara da tek gidiyor kv kızının cocuguna bakıyor vs cok takılmıyolar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…