eşimin ailesi

Her zaman ki gibi sorunun kaynağı eş.Kimse kimsenin evinde 1 haftadan fazla kalmasın .Eşiniz fırsat olsa aylarca kalır size gelende aylarca gitmez.Ailesinden kopamayan böyle eteğinde gezen adamlar evlenmesin gerçekten zor .Kb kv eş sıkıntısı çekeceğime gider anamda otururum,niye evleneyim yani benim anam ana değil mi ,ben niye kocamı zorlayıp anamın evinde 1 ay kalmıyorum diye insan derin düşüncelere dalıyor ve eşten soğuyor....

bunlara göre normal zira kp aslen doğulu kardeşi vs var onlara da tek gidiyor kv kızının cocuguna bakıyor vs cok takılmıyolar böyle
7 yıldır doğuluyla evliyim kp kv daha koltuğumun rengini bilmiyor sizin oralar sıcak biz gelip ne yapacaz diyorlar.

aynen öyle eşimle bundan dolayı cok kez tartıştık ama çözülmüyor bu sorun maalesef evlendikten sonra bunlara bi haller oluyor kopamıyorlar tapıyo gibiler haşa.bazen Allah affetsin aralaeı açılsa keşke diye iç geçiriyorum o derece bıkkınlık getirtti

cok sanslınız ama 7 yılda hiç gelmemelerini de istemem tabi sadece uzun kalınmasın sık gelinmesin tamamdır benim için
Aramız kötü diye değil gerçekten gelmek istemiyorlar eltim 15 yıllık gelin yine gelmemişler. Sıcak sevmiyorlar. Şuan kp kv tek yaşıyor hastalar hep birlikte yalvarıyoruz kapatın evi gelin diye kaynanam " böyle şiriniz öyle zehir oluruz" diyo

Eş ailesine çok anlam yüklüyorsunuz. Ne demek çalışan kadın sırf kp gelecek diye 2 gün temizlik yapacak. Sizin canınızdan, sağlığınızdan gidiyor. Ekstra yoruluyorsunuz. İş hayatında da böyle değil mi? Birisi bir işi yapabiliyorken zorluk çekse bile nasıl olsa yapabiliyor diye ikinci işi vermiyorlar mı? Kaynana gibi her şeye laf söyleyen kp de istediği kadar söylenebilir. Çok memnunsa hanımına dönüp, hanımından hizmet temizlik bekleyebilir. Küçücük bebeği olan çalışan bir kadından hizmet beklemek tamamen merhametsizlikten başka bir şey değildir.

Ayrıca evde küçücük bebek varken, koskoca adamın ne işi var? Siz akşam eve gelip sere serpe rahatça dinlenebilmek varken diken üzerinde dikkatli oturayım oram görünecek, buram görünecek diye tedirgin olacaksınız? Aslında fettan bir kadın bu durumu fırsata çevirir. Üzerinize rahat bir şey giyip sere serpe bacaklarınızı açıp o kp in karşısına oturur. Namustur bu ya. Kadın böyle yaparsa o adam, kocaman adamı böyle gencecik karısının olduğu eve zor getirir. Arsızlıkla arsızlık, terbiyesizlikse terbiyesizlik aslında yapılması gereken bu. Kocaman adamın küçücük bebe, gencecik kadın varken evine gelmesine izin veren o kocaya da yazıklar olsun.

Evdeki koca dururken siz neden apar topar eve gidip yemek yapıyorsunuz? Verecek torunu dedesine siz gelene kadar yemeği hazırlayacak.

Evdeki koca dururken siz neden apar topar eve gidip yemek yapıyorsunuz? Verecek torunu dedesine siz gelene kadar yemeği hazırlayacak.

Valla her ne kadar dedesi olsa da ben güvenemezdim. Koca evet sürekli evde online çalışıyormuş ama bu adam bakkala markete hiç mi çıkmıyor? Çıktığı zaman küçücük bebe kazık kadar adama tek başına bırakılıyor. Hadi kayınvalide ile gelse kadındır bir nebze kalsınlar beraber. En fazla ailecek bir hafta kalsınlar gitsinler. Kayınvalidenin de işine geliyor tabi. Gitsin gelinin başına yemeğiyle temizliğiyle dırdırıyla uğraşmayım diyordur ama gencecik kadının olduğu evde koca adamın tek başına ne işi olur hiç düşünmüyor. Valla konu sahibinin işi zor. Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…