• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

Başınız sağolsun. Babanız vefat etmiş bu saçmalıklarla uğraşmak çok can sıkıcıdır. Çok densiz bir kayınvalideniz varmış. Eşiniz tipik, hadsize had bildirince suçlu buluyor sizi. Keser gibi hep kendilerine ve ailelerine yontuyorlar her şeyi.

Böyle cahil insanlarla muhatap olmayın ya hadi oluyorsunuz diyelim mecbursunuz ciddiye almayın he he deyip geçin. Ay bilmiyorum ya cahil insana tahammül edemiyorum ben🤣
Ya kesin çözüm görüşmemek de, ki zamanında 6 ay falan konuşmadım ama işte bir yerden sonra insanın sinirine dokunuyor 2 hediye alınca da her şey düzeldi sanıyorlar

Başınız sağolsun. Babanız vefat etmiş bu saçmalıklarla uğraşmak çok can sıkıcıdır. Çok densiz bir kayınvalideniz varmış. Eşiniz tipik, hadsize had bildirince suçlu buluyor sizi. Keser gibi hep kendilerine ve ailelerine yontuyorlar her şeyi.
Annemi suçlar o anasının ağzının payını verdiği için annesinin ettiklerini söyleyince de zoruna gidiyor efendinin

Ya kesin çözüm görüşmemek de, ki zamanında 6 ay falan konuşmadım ama işte bir yerden sonra insanın sinirine dokunuyor 2 hediye alınca da her şey düzeldi sanıyorlar
İşte onu diyorum ben de dokunmasın sinirine cahil insanla baş edemezsin boş boş konuşur can sıkarlar kaale almamaya bak

Madem araniz kötü geçmişte kotu seyler yaşanmiş ne işleri var babanizin yasin okumasinda bu insanlarin? Cagirmasaydiniz.
Zorla iliski kurmaya calisip, akraba olmaya calisirsaniz böyle olur.
Annem davet etti herkesi buzlar erisin diye benimle de iyilerdi ama yaramadı bunlara değişen hiç bir şey yok aynı tas aynı hamam.

Ya görüşmeyi keseceksiniz ya da laflarını ağızlarına tıkayacaksınız. Bunları yapamam diyorsanız boşanın, böylece toptan kurtulursunuz.

Annemi suçlar o anasının ağzının payını verdiği için annesinin ettiklerini söyleyince de zoruna gidiyor efendinin
Siz annesinin ettiklerini söyleyince yine onu savunacak bir şey bulup söylüyor değil mi? Siz normalde görüşüyor musunuz? Görüşmek istemezseniz eşiniz tepki verir mi? Mesafe koymalık bir ailesi var çünkü.

Keşke bu ütopik şeyler bu dünyada mümkün olsa çünkü ben artık kendimi de tanıyamıyorum üstelik hamileyim tartışmak istemiyorum artık
En azından düşünmesi o anda hayal etmesi çok iyi gelir insan bir anda gülümsemeye başlıyor ve bozuluyorlar çünkü kafamızın içini göremezler

Siz annesinin ettiklerini söyleyince yine onu savunacak bir şey bulup söylüyor değil mi? Siz normalde görüşüyor musunuz? Görüşmek istemezseniz eşiniz tepki verir mi? Mesafe koymalık bir ailesi var çünkü.
Kesinlikle savunacak bir şey buluyor, ben normalde düğünden sonra 6 ay boyunca konuşmadım ama sonra git gel buzlar eridi tabi bu sürede yine laf sokmalar devam etti ama ben tolere ettim sonra hamilelikten mi bilmiyorum yaptıkları şeyler çok gözüme battı anneme de öyle söylemeleri daha da delirtti beni, şu an kötü benim iki yüzlü benim, daha dün kuzenlerimle fotoğraf attım diye arkasından iki yüzlü karaktersizler tarzında paylaşım yaptı teyzesi 🤦🏽

Kuzenlerinizi ovunce "ahh cok iyilerdir evet bende seviyorum onlari" diyin
Mevlutte annen neden gelmedi yanimiza diyince de 😒 boyle goz devirin
Suna buna alinmis diye aciklama yapmayin
Laf soksaniz da gurur yapmayacak tipler belli ki
Hic kendinizi yormayin
Sorsunlar sizde bos bos bakin ve cevirin kafanizi gidin
Zönk diye kalsinlar

Ben değil de eşim söylebilir 😄 hanımefendi nin aklından miraç ismi geçiyormuş daha cinsiyet belli değil, eşime diyor kendi sözünü yemeyeceksin dimi kız olunca diyor 🤦🏽 muhtemelen eşim benden önce kızım olursa senin adını koycam diye söz vermiş.
Ay yok o kadar da hadsiz değiller heralde bizimkiler günahlarını almayayım şimdi bizim ismimizi ver demiyorlar. Ama benimki ilk torun değil belki o yüzden karışmıyorlardır. Sizinki ilk torunsa o yüzden bizim ismimizi koy diyor olabilirler. Tabiki buna hakları yok. Hiç ciddiye bile almaya değmez boşver.

Keşke gelinim olsan derken?
İnşallah bekar oğulları vardır.

Ay yok o kadar da hadsiz değiller heralde bizimkiler günahlarını almayayım şimdi bizim ismimizi ver demiyorlar. Ama benimki ilk torun değil belki o yüzden karışmıyorlardır. Sizinki ilk torunsa o yüzden bizim ismimizi koy diyor olabilirler. Tabiki buna hakları yok. Hiç ciddiye bile almaya değmez boşver.
Ben de aynen öyle yapıcam 🤗

Kısaca şunu söylemek istiyorum, babam yakın zamanda vefat etti yasin okuttuk evde eşimin ailesini de çağırdık. Orda konuşulmaması gereken şeyler konuşuldu, örneğin kayınvalidemin anneme "benim oğlum sana bakar da senin kızın bana bakmaz, ameliyat olduğumda da sen göndermedin dimi?" demesi. (halbuki beni gitmem için zorlayan annemdi ben bana yaptıkları için gitmek istemiyordum)

Her neyse konu kapandı daha sonra kuzenlerimi övüp durması, ki bunu isteme günümden tutunda çeyizimde yasinde yapması, ha kuzenlerimin övülmesi benim hoşuma gidiyor ama özellikle bastıra bastıra gözüme baka baka demesi beni sinir ediyor.

Tabi bu da yetmezmiş gibi eşimin ninesinin "annen yasinde niye yanımıza gelmedi, annen çok konuşuyor diyip durması benim zoruma gitti (annem düğünde yanlarına gittiğinde anneme saygısızlık yaptı ve kavga çıkardı kayınvalidem, aynısı yaşanmasın diye gitmedi varsayıyorum.)
Buna karşılık ben de kendimi tutamadım kulağına kötü bir laf gelmiş ondan gelmemiş dedim ısrarla söylettirdiler.

kavga tartışma çıkmasın diye alttan almaktan sıkıldım, sürekli kuzenlerimi bana karalayıp yüzlerine gelince keşke gelinim olsan diyorlar yani ben bunla nasıl baş edebilirim, ki zamanında çok iftira atmışlığı da var kayınvalidemin, ve asla sevdiğine inanmıyorum.
Ne yaparsam hem huzurumu hem sınırımı koruyabilirim çok yoruldum eşim de aynı şekilde.
Eşinizin tutumu önemli annesi ve ninesini okurken içim daraldı.

Kuzenlerinizi ovunce "ahh cok iyilerdir evet bende seviyorum onlari" diyin
Mevlutte annen neden gelmedi yanimiza diyince de 😒 boyle goz devirin
Suna buna alinmis diye aciklama yapmayin
Laf soksaniz da gurur yapmayacak tipler belli ki
Hic kendinizi yormayin
Sorsunlar sizde bos bos bakin ve cevirin kafanizi gidin
Zönk diye kalsinlar
Ben de aynen öyle yapıyorum ki kuzenlerimi gerçekten seviyorum 🤗

Eşimin annesi ve teyzesi diyor bunu her görmelerinde ama arkalarından onları zengin memur mu alır kim napsın onları diyorlar şaştım valla
İşte kim için diyorlar, eşiniz için mi, bekar kaynınız kuzenleri falan mı var

Back
X