- Konu Sahibi gamzeli1986
..................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cesaret değilde eşimi sevdiğim için
Sevginize değdi mi ? Bu kadar sıkıntı,zorluk...Daha biteceğe de benzemiyor.:2:
bunlar eşim askerdeyken yaşananlar eşim askerden gelince 4 ay için de ayrı eve çıktık 5 yıllık evliyim 3 yıldır ayrı oturuyoruz şimdi eşimin ailesinin tüm fertleriyle aramız gayet iyi sadece sık görüşmüyoruz birde aynı evde yaşamadığımız için karışamıyorlar artık eşimlede gayet mutluyuz değdiğini düşünüyorum ama yaşanmasa bunca şey daha güzel olurdu şu varki 5 yıllık gelinleriyim bir çöp almadılar benim ailem bana ne alsa eşimede alır hatta ona daha çok alır :) ben kayınpederimdende hadi o zaman durumu yoktu borçları vardı belki ama şuan için beş yıllık gelinleri olarak sadece hatıra namınada olsa birşey almalarını beklerdim haksızmıyım
Mesafenizi koymanız gerçekten iyi olmuş...
Bravo diyorum eşiniz ve sizdeki medeni cesarete...
Şu an mutluysanız bir sorun yok demektir...
Hem kendi paranızla yuva kurmanız daha iyi...
Kayınpederinize söz hakkı düşmez...
Mutluluklar dilerim...
şanslıymışsınki eşin seni sahiplenmiş ve ayrı eve çıkarmış..babasının anasının yanından ayrılmak istemeyen bir dolu erkek var.sen çok şanslısın.kıymetini bil eşinin
Nezaketen alabilirlerdi,ufak tefek bir şey de olsa.İçlerinde yoksa ya da maddi imkanları yoksa zorla aldıracak değilsiniz tabiki.Ben olsam hiçbir şey beklemezdim.Kendi parama sözüm geçer.Beklentiye girmek bana göre yanlış.bilmiyorumkismile
aynı dertler
ben kaçarak evlenmedim ama düğünün oldu bittiye gelmesine müsade ettim bizimkilerde bana takıcakları 5 incecik tel bileziği görümcemin parasıyla almışlar düğünden sonrada altınları ona verdim zaten çokda bişi takılmmaıştı sırf eşim yanımda olsun die sesimi çıkarmadım hiçbişe 8 ay oturduk beraber eşim askere giderken benide annemlere bıraktı birkez bile aramadılar sormadılar eşim asker dönüşü aldı beni tekrra kaynanamlarla kaldım kaynana kayınpeder görümce onun kızı ben ve eşim 4 ay beraber kaldık yine sonra eltim kaynım ve 3 çocuklarıda geldiler 2+1 evde 1 ayda öle yaşadık sonra biz eve çıktık
çok şükür pişman mıyım değilim çünkü eşim bir gün bile beni ezdrmedi bana birgün bile bağırmadı ben yaparsam onlarda yapar dedi söz verdiği gibi askerden gelince işleri yola koyunca çıktık tek pişmanlığım istediğim gibi düğün yapammaktı
onuda oğlumun sünneti ile telafi edeceğini sölüor eşim beklemedeyim![]()
Şimdi ayrı evdesiniz.
Kendi düzeniniz var karışan eden yok.
O kadar ay dayanabildiniz tebrik ediyorum sizi...
Allah bozmasın son durumu canım..
gençlik öle oldu askerden önce evlendik ama dediğiniz gibi çok şükür eşim benimle:)keske acele etmeseydiniz askerden sonra evlenseydiniz tüm bu arada yasananlari cekmemis olurdunuz
ama en azindan esiniz evi ayirmis buna sevindim onu da yapmayabilirdini babasini dinleyip
aman geride şle olmuştu böle olmuştu die takıntılara girme canım
ben bi dönem yaptımda herkesden nefret eder hale gelmiştim
kocama senin anan zamanında bunu dmeişti ablan bunu yapmıştı adamı çıldırtırodum
şimdi bakıorumda herşey geride kaldıı
şuan mutluyum çok çok şükür