eşinizin yüzüne bakmamakla tehdit ediyolar şimdi bakıyolarmı ki yüzüne parası için bakıyolar resmen.nasıl mutlu olacağınıza inanıyorsanız öyle yaşayın kimse kimsenin hayatına müdahele edemez etse bile annelik hakkıyla tehdit ederek zorla bi karar verdimeye çalışamaz.anne her zman annedir parası olsada annedir olmasada,yanında olsada annedir olmasada.astımınızı stres tetiklemiş geçmiş olsun geçmiş olsun bile dememiş size.ne ailenize iyi birer dünür ne eşinizi iyi bi anne nede size iyi bir kayınvalide olmuş.anne dediğin çocuğunun helal kazancıyla mutlu olalbien insandır parayı kendi yiiyerek değil.verdiğiniz kararın geleceğiniz için iyi olcağına inanıyorsanız ayrılın ve tamamiyle kendi işinizi yapın
eşin onların huyunu suyunu biliyo çözmüş onları yavaş yavaş işini gücünü ayırıyo bişeyler biliyoki bunları yapıyoo
ayrıca size destek olması çok güzel Allah ağzınızın tadını bozmasın ..
bu yaptıkları yıldırma politikaları boşver kafana takmamaya çalış hem hastasın dikkat et kendine..
Ortak iş dedim mi orda bi dur!
Aklı olan kocasına abisi, babasıyla ortak iş yaptırmaz..
Benim eşim şuan işsiz paramız yok tamam..
İnanın çalışırkende yoktu
Ortak iş yapıyorlardı yine yoktu yine yoktu eşim o dönem ek iş yaptığı halde yoktu..
Çünki yiyici çok olunca size bi türlü sıra gelmiyo..
ortak iş dedim mii akıllandım artık asla!
Napın edin kurtarın kocanızı
bende kurtarma derdindeyim şükür ki eşimde az çok görüyor artık herşeyin menfaat olduğunu inanın ortak işin bu kadar sorunlu olduğunu bilseydim eşimi çok sevmeme rağmen bi kaç kez düşünürdüm benim yapmam gereken ne ben onu bilmiyorum
Canım dur daha neler görücekk sabret..
Benim eşimde gördüğü bildiği halde kardeşlerine laf söyletmiyordu
Sonra eşimin üstüne kredi çektirdiler
Kendileri çekmiyor eşim çekiyor çünki onlarda sorumsuz
Derkenn borcu ödeyemediler çünki dükkan ancak kendini kirasını kapatıyordu..
Eşim artık faturaları dahi ödiyemicek duruma gelince (benimde baskım var) kardeşlerine ben çekiliyorum dedi..
Şimdi açlıkdan ölsemde dönmem diyor(kardeşleri gel diyor kocam enayi ya)
Ve eşim hepsini topladı kaynımın evine annesinide ben bırakıyorum üstüme düşen borcu alıyorum sizdende bişe istemiyorum demiş..
BEN EK İŞ BİLE YAPTIM DÖNÜP ARDIMA BAKIYORUM ÇOCUĞUMUN ÜSTÜNE 1 KAZAK BİLE ALDIĞIM YOK DEMİŞ
20 MİLYAR BORÇLA ORTADA İŞSİZ KALDIK ama olsun bunada şükür yine dahada borca sokcaklardı.
Akıl işi değil ya aileyle ortak işi iyi bişe zannediyorlar
Bekarken belki olabilir ama evlenince çoluk çocuk olunca bence haksızlık oluyor..
belki birinin 4 çocuğu, birinin hiç çocuğu yok, ayrımcılık bu, giderler buna göre hesaplanmıyor kimse bunun hesabını yapmıyor.
İnşallah sizde paçanızı kurtarırsınız..
Ay tam benim konum bu..
Neler çektim 2 yılda olaylar yasananlar hep aynı.
3 erkek kardeşi var eşimin hep beraber çalışıyolardı resmiyette hepsi eşimin üzerindeydi tabi borçlar değil alacaklara sahip çıkıyolardı.
Bizde evlenirken çok çektim çok parasız kaldık..Düğünden 1 yıl önce ayrıldı eşim onlardan..Şuan ayrı işyerlerimiz var ama bunun yanındada yüklüce bir borcumuz var..
Hep onların yüzünden tavır yaptılar bana ayırdım diye ne çekler ödendi ne borçlar bizde ödüyorum hala tek basımıza..
Büyük abisi babasının evinde oturuyor 10 yıldrı biz kiralarda sürünüyoruz hala..
Küçük kardeşi içip içip gezer anası zaten ayrı dünya anca kendine bakar bilmişş..
Haala maddi zorluk çekiyoruz ama inan huzurluyuz hiçbiriylede görüşmüyoruz..
Bir an önce ayır kocanı onlardan yoksa çok kavga edersiniz bi zaman sonra insan birbirine düşüyor çünkü
:Ne kadar hatalı olan onlar olsada eşini suçluyor insan
allah yardımcınız olsun canımm
Bizim kocalar ikiz bacım ben anladımm..
Yemek seçme konusu aynıı borç iş konusu aynıı kesin anaları aynıı çözdüm ben
bizde görüşmüyoruz Allah uzak etsin
bencede araştırmak lazımmm
Daha 2 gün önce bu konuyla ilgili sinirlerim bozuktu ama düzeliyorum arada uğrıyor benim cinler bi halay çekip gidiyorlar
Şu an kocamla daha uyumluyuz onlar cıktıktan sonra hayatımız hayat oldu valla.Allah ömür boyu uzak etsinnnn
amin canım aminn hep mutlu ol
Ay tam benim konum bu..
Neler çektim 2 yılda olaylar yasananlar hep aynı.
3 erkek kardeşi var eşimin hep beraber çalışıyolardı resmiyette hepsi eşimin üzerindeydi tabi borçlar değil alacaklara sahip çıkıyolardı.
Bizde evlenirken çok çektim çok parasız kaldık..Düğünden 1 yıl önce ayrıldı eşim onlardan..Şuan ayrı işyerlerimiz var ama bunun yanındada yüklüce bir borcumuz var..
Hep onların yüzünden tavır yaptılar bana ayırdım diye ne çekler ödendi ne borçlar bizde ödüyorum hala tek basımıza..
Büyük abisi babasının evinde oturuyor 10 yıldrı biz kiralarda sürünüyoruz hala..
Küçük kardeşi içip içip gezer anası zaten ayrı dünya anca kendine bakar bilmişş..
Haala maddi zorluk çekiyoruz ama inan huzurluyuz hiçbiriylede görüşmüyoruz..
Bir an önce ayır kocanı onlardan yoksa çok kavga edersiniz bi zaman sonra insan birbirine düşüyor çünkü
:Ne kadar hatalı olan onlar olsada eşini suçluyor insan
allah yardımcınız olsun canımm
aynen kızlar örneğin bak eşim işini ayırmadan önce abisiyle ortak işçiler için servis minibüsü aldılar ama eşim ayrı iş yapmaya başlayınca absi bu araba benim vermem senin işin için dedi ki eşim borcun yüzde 80 ini ödemişti şu an sadece aynı çatı altındalar ama bu beni delirtmeye yetiyo eşim her ne kadar onlara para vermiorum artık desede işyerinin bütün masrafı kira elektrik öğlen yemekleri herşeyi eşim ödüyor biliorum
kaynanam desen her hafta sonu alışverişte ama evine gidin pislikten evde oturcak yer bulamazsınız ki eşimde çok pisti alışmış çünkü yeni yeni düzeliyo.
işin kötü yanı gerçektende kocama suç buluorum artık neden bu kadar zamandır boyun eğiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?