pufff herkes bir cins güzelim benim kayınvalidem Allah var hakkını yiyemem altı yaptı koydu ama huzur yüzü göstermekten pek hoşlanmazanlatsam dudağın uçuklar o derece..
Mesela yatak odası bakıyoruz hep 1000 1500 liralıklara bakıyordu pahalı pahalı diye kendini yedi bitirdi ve beni deeee..görsen eve sokmazsın gardolabın kapağı sallanıyordu resmen ya ben alırım gerek yok dedim Malatyalıyım bizde kız yatak odası almaz..En son ben alacağım ya bu güzel felan demeye başladı 3,250 idi yuhhh dedim ama bir şey değişti mi değişmedi..Bunlar da yetmez gibi kadın bana ben yatak odamı değiştirecektim sen benim önüme geçtin dedi safmışım demek ki cevap vermemişim şimdi olsaaa oooo
Evlendikten sonra nerede oturacaksın..?
sana da allah sabır versin canım. hepsi mi aynı bu kaynanaların:) eşim subay biz sürekli tayin görcez uzaklarda olcaz onlardan. elazığda oturucaz evlenince. ama sanırım herşeye karışmaya çalışcak bunlar:/ şimdiden tavrımı koymaya çalışıyorum ama saygısızlık olarak algılarlar diye de korkuyorum... ama ben öyle onların boyunduruğunda yaşayacak bi insan değilim. kendi istediğim olmazsa yıkarım ortalığı o derece. sadece şu an sabrediyorum daha neler yapıcaklar diye:)