eşimin ailesi

esraesraaa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
24
0
16
Amasya
merhaba hanımlar ben yeni üye oldm hep uzaktan okurdum sizi bende 2012 eylül annesiym eşimle 2 yıllk ewliyz eşim ailesine cok düşkün aileside aile olsa içim yanmz sürekli onlar yüzünden tartışıyrz 1 kere kendi kawgamz olmadı ne yapsm bilmiyrm

Aile mevzularına hiç girmemek, en dogru kurtuluş ve huzur veren yöntemdir..
Zaten ne yaptıysan, iyi bir sonuc bulamamişsin..

Allah sabır versin
aileye düşkün erkek çok zor oluyor
bendede var birtane
senin gibi bizde hep ailesi yüzünden kavga ederiz
yapacak çok bişey de yok
haklı oldugunu kendi gözüyle görüp
seni koruması lazım

hala onlara karşı saygılı dawranıyrm haklarında kötü söz söylemiyrm eşimin gözünde kötü olmamak için ama adam onları melek beni şeytan görüyn birde görümcem allah düşman başına

evet aileye düşkün erkek gerçekten çekilmiyor çoğu zaman...sürekli ev yaptırıyorlar katkısı oluyor..borç içine giriyor...yeğeni evleniyor elde olmasa dahi en pahalısından hediye almaya çalışıyor...v.s... sizede sabır diliyorum..bu olaylar ilerdede düzelmiyor malesef..

zaten borçlu ewlendk halende ödüyrz biryanda ailesi istiyr bu sefer borçlr kredilr bitmyr bişy söyleynce kötü kalpli cadı olan benm ewlendk bırakn takıyı 1 tabkları yok sırtımzdan inmiyrlr kocamı bendn kıskanıyrlr tek oğul 1 de görümce war

2012 eylul annesıyım bende senı hıc topıcte gormedım .. neyse konuya gelelım.. esımle bende aılesı yuzunden tartısmalarım cok oluyor.. ama bır cozume ulasamadım daha. hep annesı babası haklı bende haklıyım 2 tarafıda kırmıyor ama aılesının yanında tmm olur tabıkı neden olmasın .. hep bole konusuyor ben bole ıstıyorum esım bole dıyorr dese yaa .. bırkere dese dısımı kırıcam amaa nerde...

Ben de aynı dertten muzdaribim. Uzun yıllardır evliyim ve berbat bir ailesi ve sülalesi olan biriyle. Ortaya karışık her tipten var şizofren dahil. Onca yıllık evliliğimin sonunda tek anladığım şey şu oldu eğer arkanızda sağlam bir aile yoksa her istediklerini yapabileceğini sanıyorlar ama Allah'ın büyüklüğü karşısında bırakın bir sülale koca bir dünya ne yapabilir ki? Bana ne yaşattılarsa aynısını yaşıyorlar.

Ve eşin iyiyse Allah'a bir an evvel onların gerçek yüzlerini göstermesi için dua et. Ancak her duanın başına Hayırlısıyla koymayı unutma. Ve sakın beddua okuma sana da dokunur. ( Tecrübeyle sabittir.)

ailesini beğenmediğiniz kişilerle evlenmeyin.kendinize layık ailelerin oğullarıyla evlenin

evlenrken önemli olan eş diyorsn evlendktn sonra anlıyrsn ailenn önemni üstelk nişanlykn eşimde benmle ewlenyrsn benide ilgilendrmyr ailem faln filn diyrdu şimdse dünyann en iyileri eşim iyi söyledgm gibi her kawgamz anası bacısı babası yüzündn çok arsızlr hiçbişy onlarn umrunda deil

ailesini beğenmediğiniz kişilerle evlenmeyin.kendinize layık ailelerin oğullarıyla evlenin

Maalesef öyle olmuyor kavun değil ki koklayasın..

Kimse kimseyi içine girmeden tam olarak tanıyamıyor..(Eş, kayınvalide ya da görümce)

neden her kadin esinin ailesini sevmiyor anlamis degilim...
yahu ne kadar kotu olursa olsun
sevdiginiz adami dogurup yetistirmis
bu yasa getirmis insanlar...

bu nefret niye..
bos sebebler hic
o bana bunu dedi,gorumcem soyle yapti
boyle yapti
kaynanam laf soktu bimem ne bilmem ne..

mesafenizi koyun cokmu zor,
yada ailesi olmayan
copsuz bir uzum bulup evlenin...

maaselef şekerim evlenirken bi bakıyosn herkes iyi ooo dünya tatlısı insanlr bi beklentileri yok vs. işte düğün olur biter tm gelin oldn artk ewin hizmetciside olacaksn bişeyde söylemeycksn herşeyede göz yumacaksn yoksa bu kadr kadın kaynana vs. düşman olaym kin besleyeym die ewlenmiyr herkes yuvasnn mutluğun peşinde ama sen iyi iyetli olunca karşında aa aptala bak bişdn çakmıyr havasına giriyr bilmm anlatabldmmi

aynen canım evlenirken aileleri göz önunde bulundurmuyoruz evlendikten sonra anyayı konyayı ögretiyolar 4senelik evliyim alt üst oturuyoruz hergün allahıma dua ediyorum biran önce ev alıp cıkalım diye oturdugum evi kendi evimmiş diye kabullenemiyorum eşim bizim desede cünkü her kötülüklerinde evden bıran önce cıkmak istiyorum allahım böyle kaynnayı düşman basına vermesin işi gücü fitne fesat eşimle aramızı bozma eşime fit vermek aileme gitsem geldigimde laf sokması halbuki kendi kızının hep dibinde herseyi ben yöneteyimlerr. bu güne kdar cocuk yapmadım bunların yüzünden şimdi yeni hamileyim pis kadının yüzünden mutsuzum gidip gelip laf sokuyo ben günlerke ac yaktım mide bulantısından bi kere bakmadı sormadı yemek getirmeyi gec.annem gelmişti misal veriyorum ülkü hanım biraz elife baksan arada pişirdiklerinden versen bişe yiyemiyor annem bukadar dedi ve demedigini bırakmadı bnden iş istemiyomus bn kendime bakabilirmişim bana ne emegi getircekmiş benim peşimde dolaşamazmış kızı ona yetiyomuş bnde etme bulma dunyası pesinde kostugu kızı yarın ona bakcakmı cokk cok merak ediyorum allah yaptıklarını cezasını elbet bigün soracak baska bişe demiyorum basınızı şişirdim kusura bakmayın insan dertli olunca yazıyo duramıyo....

BİŞE SORABİLİRMİYİM CANIM evlimisin???

valla canım ailesine düşkün erkeğe ne yapsan fayda etmez hatta siz tartıştıkça daha bağlanır onlara boşuna kendini üzme kötü olursun sende onları sevmeye çalış eşin için 24 yıllık evli biri olarak söylüyorum

insan bişeyler yaşamadan anlamıyor ben hep heves ederdim kaynanam eltim görümcem her neyse gün yapalım gezip dolaşalım ama şansıma okadar tuhaf bir aile nasip olduki gezip dolaşmak gözlerine batıyor herşeyi çok görüyorlar eşimi seviyorum ailesidir alttan alayım diyorum ama aptal yerine konuyorum bu seferde hiç tahammül edemiyorum hiç karşı gelip yüzlerine bir laf demedim ama eşime anlattıgım için kötü olan ben oluyorm en iyisi eşleri bu işlere hiç karıştırmamak onların gözünde anneleri bir melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…