- 3 Ekim 2010
- 11.525
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi esraesraaa
-
ailesini beğenmediğiniz kişilerle evlenmeyin.kendinize layık ailelerin oğullarıyla evlenin
merhaba hanımlar ben yeni üye oldm hep uzaktan okurdum sizi bende 2012 eylül annesiym eşimle 2 yıllk ewliyz eşim ailesine cok düşkün aileside aile olsa içim yanmz sürekli onlar yüzünden tartışıyrz 1 kere kendi kawgamz olmadı ne yapsm bilmiyrm
merhaba hanımlar ben yeni üye oldm hep uzaktan okurdum sizi bende 2012 eylül annesiym eşimle 2 yıllk ewliyz eşim ailesine cok düşkün aileside aile olsa içim yanmz sürekli onlar yüzünden tartışıyrz 1 kere kendi kawgamz olmadı ne yapsm bilmiyrm
ayyyy şu kaynanalar evliliğin gündemi resmen:)hayatın merkezi haline geliyor kadınlar yaaa...Allahıma bin şükürler olsun öyle bir derdim yok.ben en başında gösterdim yüzümü daha nişanlıyken herşeyi açık açık konuştum..tamam kızım yeterki siz mutlu olun kızım vs. vs. tepkiler buydu..Aslında herşeyi çok takan,insanlara hiç güvenmeyen,oldukça kinci bir kaynanam var,sülalesinin yarısıyla küs :)))) Ama iş bana gelincee aramızın bozulmasından acayip korkuyor...bence sebebide etrafındaki küs olduğu insanlara rezil olmak istememesi onları mutlu etmek istemio yani...kadın benle kötü olmamak için psikoloğa gidiyor ve ilaç kullanıyor inanabiliyormusunuz bunu yapan bir kaynana :)))) hee bu arada bende kötü gelin değilim haaaa saygısızlığım asla olmaz ama kendimi haklı bulduğum birşeyde kesinlikle savunurum ve eşimde dahil kimse için karakterimden ödün vermem..herkeste böyle yapmalı ne kadar sağlam bir duruşunuz olursa o kadar önemsenirsiniz yeterki haklı olduğunuzdan emin olun...
neden her kadin esinin ailesini sevmiyor anlamis degilim...
yahu ne kadar kotu olursa olsun
sevdiginiz adami dogurup yetistirmis
bu yasa getirmis insanlar...
bu nefret niye..
bos sebebler hic
o bana bunu dedi,gorumcem soyle yapti
boyle yapti
kaynanam laf soktu bimem ne bilmem ne..
mesafenizi koyun cokmu zor,
yada ailesi olmayan
copsuz bir uzum bulup evlenin...
çöpsüz üzüm ısmarlamayla gelmiyor arkadaşım...mesafe demişsin...mesafenin babasını koyuyorum ne kaynanam ne kocam anlıyor mu? haaayyıııırrr 1 aydır bende kalıyor demir attı iyice uyuz oldumneden her kadin esinin ailesini sevmiyor anlamis degilim...
yahu ne kadar kotu olursa olsun
sevdiginiz adami dogurup yetistirmis
bu yasa getirmis insanlar...
bu nefret niye..
bos sebebler hic
o bana bunu dedi,gorumcem soyle yapti
boyle yapti
kaynanam laf soktu bimem ne bilmem ne..
mesafenizi koyun cokmu zor,
yada ailesi olmayan
copsuz bir uzum bulup evlenin...
yazdiklarinizi okuyunca arkadaslar benim esimde tam tersi hep ailesiyle dargin olur ben onlari baristiriyorum Samimi olmasanda annendir kardesindir bir merhaban olsun bayramlarda ara derim derim demesinede yapacaklarinida yaparlar bazen iyi niyetmi enayilikmi diye düsünüyorum pisman etmiyorda degiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?