eşimin ailesi

Çok şükür burada konuları okudukça görüyorum. Ama vicdan azabından kurtulamiyorum. Suçum yok ama eşime soylemeden devam mı etseydim. Şimdi ne arıyor ne gitmek istiyor. .
Yook vicdan azabi olmasin, esinin ailesinin sanki vicdani mi sizliyor da. Asil onlar uzulsun.

Sen sinsice davran kocan hep yaninda olsun. Ailesini kotulemeyip kocanin onlarin gercek yuzunu gormesini saglayacaksin. Bu forumda bunu ogrendim

ozur dilerim

kendi hayatımı okudum sandım bi an aynı şeyler ama bizimkinin ailesi 3 aylık evliyiz lütfedip 1 kere geldiler şu güne kadar. onlarda bunun karşılığını oğullarının sesini anca aradıklarında duyarak ve önemli bişi olduğunda görerek ödüyolar. eşim çok bozuldu gelip gitmemelerine ben bişi demedim eşim tercihi bu hiç karışmıyorum demliyorum çayımı eşimi takıyorum koluma ordan oraya geziyorum :) boşverrr sende

Etrafimdakileri görünce üzülüyordum demek benim gibileri de varmış. Peki aile birsey bekliyor mu esinizden? Yani sadece işleri düştüğünde arıyorlar eşimi garip geliyor bana çok

Etrafimdakileri görünce üzülüyordum demek benim gibileri de varmış. Peki aile birsey bekliyor mu esinizden? Yani sadece işleri düştüğünde arıyorlar eşimi garip geliyor bana çok

evet bize tek kuruş yardım etmediler 3 bilezik dışında hep eşimin diğer akrabaları yaptı sonra biz yaptık diye böbürlene böbürlene gezdiler eşimin aldığı gelinliği bile babama gelinliği aldık demişler. ben biraz kin biledim çünkü düğün günü eşimin cebinde metelik kalmamasına rağmen harçlık koymamışlar lazım olur diye ki oldu da ... düğün salonunu kendimiz ödedik ... bende bu kadar sıkıntıya soktular eğer onlara benden habersiz 1 tl verirsen hakkımı helal etmem dedim, eşim annesinin faturasını ödüyomuş telefon en az 100 tl falan geliyo dedi bende ödemiceksin asla istemiyorum hakkım helal değil eğer arkamdan yaparsan dedim gitti otomatik ödemeyi iptal etti, ertesi ay kapanmış kv teli beni aradı hiç aramayan kadın diyo ki telim kapanmıştı da açtırdım arayım dedim diyo içimde 7 ay oldu nişanlanalı 2 ayda evlilik desen bu zamana kadar ne demeye aramadın dedim bilmiyomuş gibi hıı faturamı geçikmiş neyse zamanında ödersiniz bundan sonra dedim kapadım :) o günden beri aramazlar eşimde benden tek kuruş istemeyin artık kendi evim barkım var başınızın çaresine bakın dedi o günden beri ben kötü gelinim zaten ...

laf sokmaktan geri kalmaz şunun kızı işe girmiş anasına şunu almış babasına bunu yapmış bilmem ne.. demiyo ki benim oğlum nişanı için biriktirdiği parayla 16.000 liralık araba aldı altımıza ne deyim hayrını görmesinler çünkü kıymetini bilmiyolar.

sende taviz verme bence maddi destek konusunda sonra başını alamazsın

Ohh ne guzel ya masallah Allah huzurunuzu bozmasin

yorum için teşekkürler..haftasonu gidelim istersen diye teklif ettim istemedi..çok üzülüyorum anne ile oğul arasına girdim sanki.sonuçta dertleri benimle
Benzer durumları yaşıyoruz. Benim de eşim ailesine çok çok yakın değil hatta çoğu durumda ben de annenleri aradin mi falan derim çok da yanasmaz. Onlar da herseyin farkindalar ama aileleri old için bişey diyemiyolar. Sen ailesi hakkında iyi yada kötü yorum yapma. Herhangi bir durumda esin onlar hakkında kötü bişey söylese dahi sen söyleme. Gidilmesi gerektiğinde sen de git.esinle bi sıkıntı n olsa bile onların yanında çok mutlu gibi davran .bırak onlar sinir olsun. Onlarla da mesafeli ol seni hep güçlü görsünler.

6. evlerini alan ve bunu bildiğini bilen bir aile nasıl ağlanailiyor onu da geçtim suç eşinizde ailesinin maddi durumunu bilmiyor mu anne bunları mı layık görüyorsun bize neden demiyor ayrıca durumu iyi olan aile millete karşı yapar yine yapar şunu bunu yaptım der en azından ne bileyim durumu o kadar iyi ama tek birşey yapmadılar olayına inanasım gelmiyor oğulları için yapmaları lazım. Ayrıca arayıp nişanda birşey takmadınız düğünde trabzon isterim yok düdüklüm bozuldu onu istiyorum demek fazla maddi beklentili olduğunuzu gösteriyor benim eşimin ailesinin de durumu çok iyi benim de bilezik olarak çok başka istediklerim varduı takı seti olarak da ama ne alırlarsa alsınlar dedim zaten farklı şehirlerdeydik ben yokken almış taktılar ama şunu istiyorum asla demedim demem de ne yaparsa onların şanını gösteriri boşverin bu kadar maddi beklentili olmayın halini hatrını sorun görüşün isterseniz çok samimi olmayın karı koca çalışın yapın bu seferde başına kakardı onu bunu yaptım diye.

Hani gelinliğinizi 2. el almıştınız masraf olmasın diye ailesi yardım etmedi de borcunuz var diye, konu açmışsınız özel diktirdiğiniz fransız güpürlü, 3500 tl gelinlğinizi satmak istediğinize dair buna ne diyeceksiniz.Maşllah 3500 tl lik özel dikilmiş gelinlik sizin için ucuz oluyor öyle mi. Zaten hikayenize inanmamıştım 6 evi var ve size ancak halı perde aldılar tabii tabii kaynanan böyle biri olsa kayınpeder yakıştırmaz böyle birşeyi. Ayrıca ev hanuımıymışsınız çalışın o zaman kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz alın!..

canım sen basta cok yüz vermissin ya magdem herseyi kendiniz yapıcaktınız ana babaya ne gerek var dügüne bile cagarmıcaktın utanmazlar 6.evi alıcaklar ama size yardım etmicekler bence esin suan senin yanında duruyo ama ilerd ene olucagı belli olmaz esin neden ailesiyle kavga etmedi bana yapmak zorundasınız demedi ille herseti yapsınla rdegil ama insna biraz yardım eder esinin maddi durumu iyi olablir bence hatayı bastan yapmıssız ailenizde bu durumu kayıtsız kalmıs en basta aileller oturup konusulmalıydı

tüh sene e bosuan yorum yaptık

Önce tamam derler sonra illa gideceksin bende senin annene gitmem derler... Suçu günahı olmayan ailen öder faturayı
Bence git ama sende soğuk davran

azcık okursanız o gelinliğin hikayesini görürsünüz!Ne kadar önyargılısınız ,daha önce nişan attım ben o gelinlik ona ait açıklamasınıda başka birine yaptım okuyun lütfen!
Ayrıca çalışmadığımı kim söyledi gayet 8-8 çalışıyorum yazdım okuyup öyle yorrum yapın!

Eşim hiçbirşeye minnet etmeyen biri zaten ,en başta kendi söyledi eşyamızı kendimiz alalım karıştırmayalım diye.Zaten kredi çektik mobilyalarımızı kendimiz yaptık.Benim ailem beyaz eşyaları perde halı vs aldı.Zaten konuşulduda onlarda kalan neyse yapılır gibi yuvarlak konuştular sonra bir salon halısı isteyince yaygara koptu.
Düğünü onlar yaptı zaten benim öyle bir isteğim yoktu açıkçası,nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar dedm ama üzerimdekileride toplayıp gittiler.

Eşinizin ailesi nereli ???

karadenizli.ben akrabalarıyla pek görüşemedim uzakta oldukları için,nişan sürecinde sadece anne baba birde yenge ile görüştüm.Anne baba nişan sürecinde ne söylesem bizde adet yok diye geri çevirdi ..Düğün için gittiğimizdede herkes sordu ne yaptılar diye anlayamadım gitti bu işi

ADIMI KOYUN ADIMI KOYUN DİYİP DURURLAR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…