eşimin ailesi

ya imkanı var neden destek olmadılar orasını anlayamadım üstelik birde takılarıda almışlar... benim tanıdığımında kayınvalidesi yok diyip pekbişey almamıştı ama düğünden 5 ay sonra evini tamamen yeniletmişti perdelerine varıncaya kadar ... gerçekten üzülüyorum yoksa yoktur tabii ama olduğu halde yardım etmeyenleri gerçekten anlayamıyorum

Sanki beni tanıyorda benim sorunumu yazmışsın.aynen dugunden kalan tüm borcu eşimle ödüyoruz.eşimin ailesinin apartmanı dükkanları var paramız yok diye aglıyorlar.benim kirada oturan emekli ailem bize elınden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorlar.düğünde takı seti almadılar.ben ayıp olur bari ucuz bırsey alın dedim yok almadılar.o kadar yoksulluk çekiyoruz aynı bınadayız ona ragmen tık yok.kı gecen gun tesadüfen öğrendim yazlık yapıcaklarmıs.hazırlıklara başlamışlar.ama sorsan fakirler sefiller.zaten varyemezlerden korkucaksın.benim fakır ama gönlü zengin ailem ise 1 kilo domates alsa yarısını bana yolluyor.bunları Allah görüyor.bakalım çocuk dogunca neler olucak.

korkumdan çocuk yapamıyorum bende..yarın birgün yalan gözyaşlarıyla torun torun der evime girmeye aynı şeyleri yapmaya devam ederler mi diye..
Kimse yardım etmesede açlıktan ölmüyoruz ama gönül almak için bi kap yemeklede mi gelmez insan

canım yardım etmekte mesele değil,kendimiz yaptık herşeyi çok şükür.ama bir nişan bohçası istedim 1 hafta ben bilmem ben yapmam çenesi çektim.Ayıp değil mi yani alınacak bir pijama 1 çorap,bunlara muhtaç olduğumdan yada alamadığımdan değil.Gönül almak işte bunlar,ben elimde tenceremle onlara yemeğe giderken onların elini kolunu sallayarak gelmesi üzüyor çok.

Valla bu kadar olanlardan sonra saygım hıç kalmadı onlara karsı.çocukla bile iletişime gecsınler istemiyorum.

Yuh cimrilikten Level atlamış KV!!!!!!!!!!

Sende ıonlara gittiğinde eşin yokken sorulan sorulara cevap verme eşin varken konuş kısasa kısas yap ne üzülüyon herkese hakettiği degeri ver fazlası hep sana zarar olarak döner... O tencereyi de kaldırıp çöpe at yuh yaaa sen 6. Evini al bozuk tencereyide bana getir pes!!!

maddi olarak size katkı sağlamak zorunda değiller onu öncelikle belirteyim ama kv ve kp tarafında size karşı başka bi sıkıntı varmış gibi geldi bana

Hiç birşey isteme şaka yollu bile olsa , içlerinden gelse yaparlar zaten..Beklentin olmazsa daha kolay olur herşey boşver..maalesef bazıları böyle yemedikleri ve şimdi sakladıkları paraları mezara götürmeyecekler eninde sonunda size kalacak 6 daire de az değil hani:)

Görusmeyi tamamen kesme,ama mesafeli ol.esinde haftada bir gitmesin,iki haftada bir beraber gidin cay icin gelin.yemek filan degil.birak kendileri utansin yaptiklarindan..sen simdi rest cekip gitmezsen hakliyken haksiz durumuna dusersin gozlerinde...sen onlara mesafeli davrandikca,onlar da bu kiz niye boyle bize karsi deyip söyle bir yaptiklarini degerlendirirler.

beyazgelinizmir evet bencede..önce eşinizle konuşun..şimdiye kadar yaptıklarını hep gözardı ettim..çünkü küslük istemiyorum..huzurumuz bozulsun istemiyorum deyin..ama bir daha aynı şeyi yaparlarsa bu kadar kolay kabullenmem deyin..üstünlük sizde olsun ki en azından yarın bigün gene aynı şeyler olduğunda eşiniz sizi tekrar haklı görebilsin.sizde ozaman diyebilirsiniz ben onlarla iyi olmak için adım attım ama onlardan karşılık göremedim diye..ayrıca yalnızda göndermeyin..eşiniz sizin yanınızda ama dolduruşa gelme ihtimalinide düünmek lazım :)

ilk konunuzda ozel dikim gelinliğinizi satmışsınız sanırım pek de ucuza almamış gibisiniz :)

allah aşkına onunla bunun ne ilgisi var.aldıkları zaten topu topu bir gelinlikti.Taktıklarını zaten geri aldılar..
Konu benim onlara gidip gitmemle alakalı okuduysanız..
yazınızda 2. el yazmışsınız ve bu beni rahatsız etti o kadar

her kelimesine katılıyorum.akıllı olun derim

yorum için teşekkürler..haftasonu gidelim istersen diye teklif ettim istemedi..çok üzülüyorum anne ile oğul arasına girdim sanki.sonuçta dertleri benimle

en büyük yanlış dertleri benimle diye düşünmek.dertleri seninle değil kendileriyle kendi dogurduklarına ble deger vermemekle.sen ya da başkası olsa yine aynı şekilde davranacaklardı.bir de ana oğul arasına girmek felan hikaye ana olsaydı da sokmasaydı aralarına kimseyi

yazınızda 2. el yazmışsınız ve bu beni rahatsız etti o kadar
O zaman söyle cevapliyayim da sizde rahatsız olmayın. Her konuyu okuduysaniz daha önce nisan attigimida gormussunuzdur. O satılık olan gelinliği ben sadece fotoğraf çekiminde giydim sonra nisan atıldı is bozuldu. Yoksa düğünde giyilen kuyruklu bi gelinlik pert olur. Ilanada nisanlimdan ayrıldım diye açıklama yapmadım hiç. Kendi gelinligimi satma gibi bi düşüncem yok. Eşim hakli olarak görmek istemiyor bende 3500 tl verdigim sadece 2 saat giydigim senide atamiyorum

Sanslisin ki esin senin yaninda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…