ben aile de suç bulmuyorum, iş koca da bitiyor.O anlamda benim kocamda iş yok, bunu kabullendim. Benim ana evinden getirdiğim arabayı kendi malları gibi kullanmaları da, takı fln yaptığı herşeyi benim saf kocama ödetmeleri de, bizim evimizde onların cebinden çıkan tek kuruşluk birşey olmadığı halde her ay sıkışıp illa para almaları da, bir balığı bile karşılığında çok görmeleri de hep kocamdan kaynaklı. Kocam kendisini insan yerine koydurmuyor ki ben napayım? Kafam atacak satıcam arabamı bir gün hepimiz rahat ondan sonra :) ama dediğim gibi ben mesafeli ilişkimizden (oğluyla her gün görüşürler buna karışamam) memnunum. arada bi öyle o da mecburiyetten görüşüyoruz işte. Ne o bana anne olabildi, ne de ben ona kız.
benim de eşime alınmış bir araba vardı bekarken
kv kendı uzerıne aldırmıs
araba eşimdeydı
evde zaten baska araba kullanan yok
benım de kendıme aıt arabam vardı bekarken hala da var
eşimle evlenırken eşim arabayı satarım eve peşinat yaparım dedi eve gireriz dedi.
kv de tamam dedi.
biz evlendık kv arbanın ruhsatını almıs bize vermedi. araba ist da otoparkta yattı öyle
snr eşim bir gidişinde zorla aldı arabayı getirdi buraya (yasadıgımız sehre)
snr kv o arabada torunların da hakkı var
ay ruhsat benım uzerıme araba benım ayol vs vs demeye basladı
o arabada eşime eski nişanlısından ayrıldıgının ertesı gunu hedıye alınmış
snr eşim baska işe girdi şirket arac verdi.
eşim de benım arabayı satalım dedı , kadın geldı araba satıldı kadın parayı aldı gtti.
benım arabam evde duruyor kendım kullanıyorum.
kadın oyle utanmaz oyle arlanmaz ki parayı cukkaya aldı gtti ya , eşim suanda onlardn ev peşinatı için para istiyor
vermıyorlar
ev yok yıne araba istıyorsan begendıgını alalım sana dıyorlar ( kendı uzerlerıne ) ama ev yok
eşime dıyorum resmen burdan ev almanı ıstemıyorlar
alınma dıyor , takılma dıyor
ya ötesi var mı
istediğin arabaya gelınce isterse 200 bin tl olsun araba alırız al kullan
ama ev peşinatına gelince zırnık yok
böle insanlar , böyle hain insanlar hiç olmasalar daha iyi cidden
merhametsiz bencil insnlar