Eşimin ailesi

burada bir yorum görmüştüm. yazan arkadaşı hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitmişti.

''kayınvalidenize gelin olmak için değil, kocanıza eş olmak için evlenin.'' sanırım burada gördüğüm en mantıklı yorumdu.

Tek bir cümlenize yorum yapacağım.
'Karnımda sizin torununuzu taşıyorum' ne demek?
Onlar mı verdi size bebeğinizi?
Hamilesiniz diye kimseden ayrıca bir ilgi alaka görmek mecburiyetinde değilsiniz.
Ayrıca ailenizin evinde kalıyorsunuz yardımcı zaten olamazlar, ne yapmalarını bekliyorsunuz ki?
Eşinize bile bu cümleyi kurmamalısınız çünkü size bir lütuf olan bebeğiniz, kim ne derse desin önce sizindir!
Baba bile özellikle hamilelik döneminde ikinci planda gelir, siz düşüneceksiniz kendinizi.
Bakış açınızı değiştirip, bunun 'pohpohlanma, el üstünde tutulma, yere göğe sığdıramama' durumu olmadığını kabullenip, beklentilerinizi düşürürseniz daha iyi olur sizin için.

Tek bir cümlenize yorum yapacağım.
'Karnımda sizin torununuzu taşıyorum' ne demek?
Onlar mı verdi size bebeğinizi?
Hamilesiniz diye kimseden ayrıca bir ilgi alaka görmek mecburiyetinde değilsiniz.
Ayrıca ailenizin evinde kalıyorsunuz yardımcı zaten olamazlar, ne yapmalarını bekliyorsunuz ki?
Eşinize bile bu cümleyi kurmamalısınız çünkü size bir lütuf olan bebeğiniz, kim ne derse desin önce sizindir!
Baba bile özellikle hamilelik döneminde ikinci planda gelir, siz düşüneceksiniz kendinizi.
Bakış açınızı değiştirip, bunun 'pohpohlanma, el üstünde tutulma, yere göğe sığdıramama' durumu olmadığını kabullenip, beklentilerinizi düşürürseniz daha iyi olur sizin için.
yorumun için teşekkürler .

niye böyle saçma bir soru sorma ihtiyacı duydun merak ettim doğrusu ?
bana hep torun yap dediler ama şimdi ilgilenmiyor dediğin için sordum
el der elin der dediğini yapsaydım 4 senedir bir sürü çocugum olurdu
o yüzden sordum
ayrıca saçma değil
hamilelik biraz duygusallaştıyor insanı normal bunlar kv gelip sana ne yapacak nasıl bir ilgi bekliyporsun anlamadım:KK51:

sen çocugu onlar dedi diye mi yaptın yoksa kendin istediğin için mi yaptın
kimse biri istiyor diye çocuk yapmaz ben istedim çok şükür Rabbim de lütfetti oldu inşallah kucağıma da almak nasip olur ben bu çocuğu istediğim için kalkmadan yatıyorum onlar istedi diye yapsaydım çoktan giderdi. ne anlatmak istediğimi anlayamadınız galiba aile olmanın getirdiği bağları onlara hatırlatmak istemiştim ben sadece

ben sürekli ağlayan ağlanan biri değilim bu forumda ilk kez böyle bir konu açtım

kimse biri istiyor diye çocuk yapmaz ben istedim çok şükür Rabbim de lütfetti oldu inşallah kucağıma da almak nasip olur ben bu çocuğu istediğim için kalkmadan yatıyorum onlar istedi diye yapsaydım çoktan giderdi. ne anlatmak istediğimi anlayamadınız galiba aile olmanın getirdiği bağları onlara hatırlatmak istemiştim ben sadece
allah analı babalı büyütsün
demedik birşey
mutluluklar

Eger sureklı arayıp sorsalardı eminim ki be kadar cok arıyor bıktım dıyecektınız

Takmayacaksın, mesafeni koyacaksın. Benim eşimin ailesi de hiç aramaz, sormaz. Dün eşim çocuğun cinsiyetini söylemiş aramadı bile kaynanam. Hatta kimseye söylememiş bile gelinim hamile diye. Bunun için oturup üzülücem mi bide. Kendileri bilir, onlar seni arayıp sormuyorsa sende onları arayıp sorma. Arabanı da verme, açıkca söyle. Hem hamilesin hem kendini üzüyorsun. Şöyle boş insanlar için. Boşverr.
Hahaha benm dogumumda kv kp arayp hayirli olsn demediler bile ama esimi doldrmus üvey kv demiski karin bizi kandilde aramadi :)))) kandil carsambaydi ve ben cuma doguma gittim dusun artik kandilde ben nelerle ugrasiodm hazirlik mazirlik...

Son cümlenize katılıyorum biraz duygusalsiniz rahatsızlıginiza odaklanin böyle şeyleri takmayin. egerki tek kabahatleri buysa inanin burdan bakınca çok basit birsey duruyor dışardan bi bakıs acısı:KK51:

Hahaha benm dogumumda kv kp arayp hayirli olsn demediler bile ama esimi doldrmus üvey kv demiski karin bizi kandilde aramadi :)))) kandil carsambaydi ve ben cuma doguma gittim dusun artik kandilde ben nelerle ugrasiodm hazirlik mazirlik...

Aaa doğumhanede de olsan arayacaktın :):) Amann kötü insanlarla uğraşmak zor canım, her şekilde insanı suçlu çıkarırlar.

Ya ne yapacaksiniz kv. Kp falan telde bile gulen kv ninnesinden arayip sormasini bekliyorsun. Birsey yapma. Kocan gelip gidip senle ilgileniyorsa bosver gerisinim araba mevzusuda ailenin arabasi var mi? Esinden rica et eger ailenin arabasi yoksa. Arabayi buraya getirebilir misin ailem.benim.ihtiyaclarim.icin surekli biryerlere gidiyorlar lazım oluyor dersin.

Back
X