Eşimin ailesi

haklısın ama işte ben çok yüzüne çarpamıyorum onlar gibi ama gitmiyorum gelmiyorum, Aramıyorum sormuyorum. ama bugün şok yaşadım çat kapı geldi girdi bizde kalacakmış

1 nikahlı 3 imam nikahlı kadın

Bu nası bişey ya hepsinden de çocuk yapmış. Ben olsam o aileyle görüşmem. Kendi aralarında da çok kıskançlık vardır çünkü.
Ya merak ettiğimden soruyorum hepsi aynı evde mi yaşıyo? Nası yatıyolar, bi gün onda bi gün bunda mı.. Ayy ne gurur kırıcı, ne tuhaf bişey..

ben çok tuhaf hissediyorum eşim tek erkek kaynanam erkek çocugu olmamış görümcesi büyü yapmış abisine kadın getirmiş ve kayınbabam kaynanama aşıkken o kadınla bulmuş kendini olaylar öyle başlamış 3 yıl sonra eşim dogmuş ama eşim melek böyle bir aileden böyle bir çocuk aklım almıyo

işte eşimde istiyor işi ayarlarsa olacak inşallah evet büyük cesaret dedigin gibi ama bilmiyordum evlendikten sonra ögrendik diger kadınları şoka girdim ben ailemde öyle

Oyuna getirmiş seni
Dikkat ette başka şeyler çıkmasın daha
Katlanamayacağım tek şey yalan sanırım

Affedilir ama hep tetik üstünde yaşatır

Oyuna getirmiş seni
Dikkat ette başka şeyler çıkmasın daha
Katlanamayacağım tek şey yalan sanırım

Affedilir ama hep tetik üstünde yaşatır
Eşim benden saklamadı bana anlatmaya çalıştı duymak istemedim aşıktım belkide bu yüzden duymak istemedim, Benimde tahammülüm yok Ama eşim cidden bu aileden gibi degil ailem bile şaşırıyor Elhamdülillah eşimle onlar olmadan o kadar güzeliz ki kahkaha atarız oyunlar oynarız, Delilikler yaparız saatlerce deli gibi dans ederiz ama onlar varken hep kavga hep gürültü bi şekilde beni huzursuz ediyorlar eşimde ben huzursuz olunca kötü oluyor haliyle

Ben anlatmadı bir anda öğrendin sandım :)
Araya aileler girince öyle oluyor tabii
Peki nasıl daha sonradan kb kv ye dönüp ondan erkek çocuğu olmuş hadi
2. yi o oyunla aldı 3 ve 4 ? Yazılsa Cilt cilt roman olur sanki

işte eşimde istiyor işi ayarlarsa olacak inşallah evet büyük cesaret dedigin gibi ama bilmiyordum evlendikten sonra ögrendik diger kadınları şoka girdim ben ailemde öyle
evlendikten sonra öğrendin eşin senden bunu nasıl saklar?

ne bıcım bır aileye gelin gittin allah akıl fıkır versın. illerde eşinde 2 3 alırsa şaşırmam
eşimin almıycagından eminim elhamdülillah anasının gözyaşlarını görmüş tövbe etmiş 29 yaşına kadar kimseyle evlenmemiş beni gördü oldu öyle bir adam degil

Fazla vıcik vicik akrabalık ilişkileri vakası. Hiç gerek yok diyeceğim ama akraba dışında uğraşlar edinin kafanız dağılsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…