Eşimin ailesi

Kombim

1991 ♡ 1993 ♡ 2015
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
38
13
3
32
Arkadaslar aranızda hamilleligini eşinin ailesine sonradan söyleyen varmı ben 5 haftaligim ve henüz söylemedim

Bekle canım. Biraz büyüsün bebeğin herkese hemen söyleme...
sağlıkla büyüsün inşallahhhhh

Bende öyle düşünüyorum aslında ben cinsiyeti öğrendikten sonra söylemek istiyorum ama bu seferde yanlış anlarmilar beni diye aklıma düşünce geliyor

İlk gebeligimde bi heyecanla aradim soyledim.kuru bir sesle hayirli olsun falan fistan...zaten biraz donuktur.butun keyfimi kacirdi.ikinci gebelikte soylemedim.esim soyledi.beni aradi .himm tamam dedim....eger takan tiplerse bunun lafini eder.erkek ustunlugu var :bicak:....

İlk hamileligim 3 sene sonra oldu bir kızım var şimdi e bidaha hamisim ama bunu söylemedim eşimde istemedi ailesine soylememizi söylersen sürekli cinsiyet sorup moral bozucaklar .. düşüncesi bile beni geriyor

Arkadaslar aranızda hamilleligini eşinin ailesine sonradan söyleyen varmı ben 5 haftaligim ve henüz söylemedim
Esinle istisare edersen bu konuyu iyi olur. Bir de kendi ailende herkes bilip onun ailesinden saklarsan yanlis anlasilabilir. Ben onceden esime hep sadece anneme soylicem o da bilgi almak icin diyodum sonra 3 ay doldktan sonra sizinkilere bizim aileye soylerz diye konusmustum. Tek tarfli dusunmemek de lazim. He noldu esimin annesine soyledim butun sulale aninda duydu. Bunlar benm hosuma gitmck seyler. Bidahakine gittigi yere kadr kendi ailemde dahil kimseye soylemek istemyrm. Nazarada fazlasyla inaniyorum. Ama ilk olunca dedgm gibi soyledm. Kendi ailemden cok sevindiler agladilar. Cok istiyolardi zaten

Ben aramadım 4 haftalıktım sanırım, esim söyledi annesine :) Ben tebrikleri kabul ettim :)

İlk hamileligim 3 sene sonra oldu bir kızım var şimdi e bidaha hamisim ama bunu söylemedim eşimde istemedi ailesine soylememizi söylersen sürekli cinsiyet sorup moral bozucaklar .. düşüncesi bile beni geriyor
neden? kızınız olsun istemeyenlerdenmi onlar ?

Ben de hemen soledim sevıncten.. biraz sonradan dank edenlerdenim ama sabretmeyi dilerdim

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin...benimde 3.hamileligim bi kızım olsun çok istedim ama Rabbim bana erkeği nasip etti yine...hayirli sağlıklı olsunlarda gönül istiyo ama doguncada hepsi seviliyo...boşver sen onları

Ilk gebeligim, suan sadece esim biliyor. 12.haftaya kadar da kimseye soylemicez. Allah korusun aksi bir durumda aciklamak zor

Ben altı haftalıkken söylemiştim şimdiki aklım olsa üç dört aydan önce söylemezdim:işsiz:

Sık sık görüşmüyorsanız bi süre daha söylemeyin ama bazen mecbur kalıyor insan düşük tehlikem vardı ve yatıp dinlenmem gerekliydi eşim söyledi mecburen yoksa bende 3 ay beklerdim. Ki 2. yi de düştükten sonra öğrendi 6 haftalıktım söylemiştik kimseye.

Back
X