Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben 10. Haftada soyledim. Ama sahsen bidahakine 3 aylikken soylemyi dusunuyorum. Bu sefer ilk diye cok bekletmedimArkadaslar aranızda hamilleligini eşinin ailesine sonradan söyleyen varmı ben 5 haftaligim ve henüz söylemedim
Esinle istisare edersen bu konuyu iyi olur. Bir de kendi ailende herkes bilip onun ailesinden saklarsan yanlis anlasilabilir. Ben onceden esime hep sadece anneme soylicem o da bilgi almak icin diyodum sonra 3 ay doldktan sonra sizinkilere bizim aileye soylerz diye konusmustum. Tek tarfli dusunmemek de lazim. He noldu esimin annesine soyledim butun sulale aninda duydu. Bunlar benm hosuma gitmck seyler. Bidahakine gittigi yere kadr kendi ailemde dahil kimseye soylemek istemyrm. Nazarada fazlasyla inaniyorum. Ama ilk olunca dedgm gibi soyledm. Kendi ailemden cok sevindiler agladilar. Cok istiyolardi zatenArkadaslar aranızda hamilleligini eşinin ailesine sonradan söyleyen varmı ben 5 haftaligim ve henüz söylemedim
neden? kızınız olsun istemeyenlerdenmi onlar ?İlk hamileligim 3 sene sonra oldu bir kızım var şimdi e bidaha hamisim ama bunu söylemedim eşimde istemedi ailesine soylememizi söylersen sürekli cinsiyet sorup moral bozucaklar .. düşüncesi bile beni geriyor
Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin...benimde 3.hamileligim bi kızım olsun çok istedim ama Rabbim bana erkeği nasip etti yine...hayirli sağlıklı olsunlarda gönül istiyo ama doguncada hepsi seviliyo...boşver sen onlarıİlk hamileligim 3 sene sonra oldu bir kızım var şimdi e bidaha hamisim ama bunu söylemedim eşimde istemedi ailesine soylememizi söylersen sürekli cinsiyet sorup moral bozucaklar .. düşüncesi bile beni geriyor
7 haftalık falandı söylediğimizde. Hatta o zaman da söylemeyecektik ben çenemi tutamadım ahahahArkadaslar aranızda hamilleligini eşinin ailesine sonradan söyleyen varmı ben 5 haftaligim ve henüz söylemedim