doğru diyorsun bir dahakine bunu yapacağım gücenirse de gücensin artık hamileyim de temizlik benim için çok daha fazla önemli
hem ben niye utanayım sıkılayım ki onlar utansın
konunun başını okumadım sonunu okudum ,kayınvaldeniz kendisi yapmıyorsa ayda bi haftada bir artık nası gucu yetiyorsa bir temizlikçi tutsun tertermiz yapar gider evi canım...söyledinizmi hiçç..
şöyle özetleyeyim canım, evlerindeki buzdolabı çamaşır makinası ve kombi bozuk ama yenisini almak ya da tamir ettirmek gibi bir düşünceleri hiç yok çünkü israf olarak görüyorlar kendilerini fakir görüyorlar
biz alsak hayır demezler gerçi o ayrı
bu kadar zaruri ihtiyaçlarını almayan evine temizikçi çağırır mı sence?
eskiden ben kadın tutup yollayayım diyordum ama artık bebek bekliyorum kendi masraflarımız çoğaldı
cidden fakir olsalar hiç gocunmam eşim de ben de yardım etmeyi severiz
ama kendi evlerinde toruruken 2 kira alırken emekli maaşı alırken ne fakirliği anlamıyorum
borç yok harç yok çocukları büyümüş hep yok yok yok acınırma durumu
doğru diyorsun bir dahakine bunu yapacağım gücenirse de gücensin artık hamileyim de temizlik benim için çok daha fazla önemli
hem ben niye utanayım sıkılayım ki onlar utansın
ben bunu bir zamanlar yaptım.aslında benimki titizlikten değilde arkamda iş bırakmamak içindi,yani ben kullanacağım arkamdan yıkanıp yıkanmayacakmı diye düşündüğümden.çünki elde yıkıyordu.ben havlumu götürüyıorum diye kaynanam bana gelirken kendiside havlu getirmiştidaha sonra çamaşır makinası aldıklarında artık eve getirmemeye başladım.kullandıktan sonra eve dönerken makinaya attım eve öyle geldim.tabii benim eşyalarımı kullanmadılar.ben gittikçe kullandım