Al benden de o kadarHiç bişey anlamadım desem
2 saat yaklaşıkYolcu edecegiz dediginiz 10 15 dakikalik bir durum degil mi? Enisteniz gelse nolur gelmese nolur neyi sorun ettiniz?
Siz başka birşey bilmiyor musunuz acaba her konuya girip bosan yazıyorsunuzBoşan.
aklın yolu bir.Siz başka birşey bilmiyor musunuz acaba her konuya girip bosan yazıyorsunuz
Belki onlarda sizden bikmistir....Kızlar acelem var. birazdan çocuğumu yolcu edeceğiz. eşim arabayla gelip bizi alacak. efendim eniştesi de gelecekmiş çocuğu yolcu etmeye. birlikte iş yapıyorlar falan ama artık bıktım galiba. vicik vicik hep biraradayiz. şimdi uzun uzun cvp veremem ama kısaca yorum almak istedim. hakkınızı helâl edin. Bu arada 40 yaşındayım 15 senelik evliyiz.
Arkadaş onu düşünememişti sanki boşanacak ne var ortada her şeye bir boşan.Boşan.
Kimi nereye ne için yolcu ediyorsunuz???Kızlar acelem var. birazdan çocuğumu yolcu edeceğiz. eşim arabayla gelip bizi alacak. efendim eniştesi de gelecekmiş çocuğu yolcu etmeye. birlikte iş yapıyorlar falan ama artık bıktım galiba. vicik vicik hep biraradayiz. şimdi uzun uzun cvp veremem ama kısaca yorum almak istedim. hakkınızı helâl edin. Bu arada 40 yaşındayım 15 senelik evliyiz.
Doğru bir bekara avrat boşamak kolaydır diye buna derler herhalde .aklın yolu bir.
esiniz davet etmistir belki laf arasinda. Sonra ise donerler ondandir yada.2 saat yaklaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?