eşimin ailesinden gerdek tavsiyeleri..

@preensesnsb
haklısın ben eşimle görücü usulü evlendim
2 bebegime hamileyim neyse kv de resimleri getirdi bakalım diye ki benimle eşimin sadece 4 resmi var 1 er tane ailelere verdik falan bende tek resim kaldı
kv eşimin ilk nişanından kalan resimleri ni gösterdi şükran iyi kızdı keşke kaçmasaydı şimdi o gelinim olacaktı dedi pat diye
eşim kayınlarım görümcem falan varız biz bu arada 3 yılı bitirmişiz eşimle şaşırdım bişey diyemedim sonra da seni zaten fatih begendi ben hiç begenmemiştim dedi
herkes şokta eşim önemli olan benim istemem zaten dedi bende vazgeçseydiniz sonuçta zorla gelmedim dedim
haklısın ama bazısı anlamıyor işi kötülüğe döküyor sonrada senin kalbin karamaya mutsuz olmaya baslıyorsun
ben anlatsam roman olur baktım paranoyaklaşmaya başlıyorum bırak fatma dedim Allah bilsin
zaten bile isteye kötü davrabdıgını kendi itiraf etmiş kur an a el basmış biriyle ugrasmaya degmez dedim
boşanma kararı aldım hemde defalarca en sonuncuda tam 24 gün eşimden ayrı kaldım eşim aradı kıyma yuvamıza annem yüzzünden yıkma deyince affettim ama kv bıraktı mı hayır Allah bilsin
şimdi arka arkaya hem oglan evlendirecek hem kız bakalım atıp tutuyor şimdi benim kızım sen degil senin gibi ezik degil diye yasayıp görecez görümcem kötü şeyler yasasın istemem ama görümce de kv de çok yaktı canımı çok aglattılar
2 . gelinimle çok iyi olacaz senin gibi degil sen kötüsün kıymet bilmedin diyor bakalım
Mevlam neyler neylerse güzel eyler
demem o ki kötüyle ugrasılmıyor

Son düzenleme:
2 yıl önce bu saatlerde düğün sonrası kv evindeydim...
Ben bu tarz konuşmalara fırsat vermedim gelinlik damatlıkla salonda sabahladım ve sabah ilk uçakla evimizin olduğu şehre geldik, evime gelinliğimle girdim:)))

Evi yerlestirirken kv bana milyonuncu kez beyaz çarşafınvar mı onu serersin vb tarzı laflarını edince ben dee en son görmek mi istiyorsun nedir dedim. Yok yokkk ona bakanın gözü öbür dünyada kör olur adettor diye dedim dedi.
İyi zaten görmek istesen de 1 yıl beklemen gerekirdi dedim

niye bir yıl onu anlamadım :)

D Dnzumay
2 bebegime hamileyim neyse kv de resimleri getirdi bakalım diye ki benimle eşimin sadece 4 resmi var 1 er tane ailelere verdik falan bende tek resim kaldı
kv eşimin ilk nişanından kalan resimleri ni gösterdi şükran iyi kızdı keşke kaçmasaydı şimdi o gelinim olacaktı dedi pat diye
eşim kayınlarım görümcem falan varız biz bu arada 3 yılı bitirmişiz eşimle şaşırdım bişey diyemedim sonra da seni zaten fatih begendi ben hiç begenmemiştim dedi
herkes şokta eşim önemli olan benim istemem zaten dedi bende vazgeçseydiniz sonuçta zorla gelmedim dedim
haklısın ama bazısı anlamıyor işi kötülüğe döküyor sonrada senin kalbin karamaya mutsuz olmaya baslıyorsun
ben anlatsam roman olur baktım paranoyaklaşmaya başlıyorum bırak fatma dedim Allah bilsin
zaten bile isteye kötü davrabdıgını kendi itiraf etmiş kur an a el basmış biriyle ugrasmaya degmez dedim
boşanma kararı aldım hemde defalarca en sonuncuda tam 24 gün eşimden ayrı kaldım eşim aradı kıyma yuvamıza annem yüzzünden yıkma deyince affettim ama kv bıraktı mı hayır Allah bilsin
şimdi arka arkaya hem oglan evlendirecek hem kız bakalım atıp tutuyor şimdi benim kızım sen degil senin gibi ezik degil diye yasayıp görecez görümcem kötü şeyler yasasın istemem ama görümce de kv de çok yaktı canımı çok aglattılar
2 . gelinimle çok iyi olacaz senin gibi degil sen kötüsün kıymet bilmedin diyor bakalım

@preensesnsb

iyi kayınvalide görmedim hepsi birbirinden düşüncesiz

Tavsiye deyince biz de... neyse.
Bu daha çok, pompiş öncesi ritüel tavsiyesi olmuş.
Kapılar kilitlenmiyor muydu ki, keşke kilitleseydiniz. Ülkemizin çoğu yerinde kişi mahremiyeti pek sallanmadığı için, hala yaptığının yanlış olduğunu bile bilmiyor, ben söyleyeyim.

S Sargoz
Allah sabir versin allah herkesin gönlüne gore versin arkadaşım seni cok ii anliorum bosver esin kiymet bilsin yeter allah herseyi biliyor zaten. Benim cevremde de ii valideler cokca. Benimkine kotu demiorum galiba kusak catismasi yasioruz ve beni sevmio bak sabah aksam dogurcam artik bi kere bile aramadi onu gectim her ziyarete gidince laf sokuo gitmesem yine ayni napalim diyip idare ediyoruz bazen insan patlio iste :)) muhim olan es arayi o kurucak hep diorum. Allah esimi benden ayirmasin gerisini hallederiz;)

S Sargoz
Allah sabir versin allah herkesin gönlüne gore versin arkadaşım seni cok ii anliorum bosver esin kiymet bilsin yeter allah herseyi biliyor zaten. Benim cevremde de ii valideler cokca. Benimkine kotu demiorum galiba kusak catismasi yasioruz ve beni sevmio bak sabah aksam dogurcam artik bi kere bile aramadi onu gectim her ziyarete gidince laf sokuo gitmesem yine ayni napalim diyip idare ediyoruz bazen insan patlio iste :)) muhim olan es arayi o kurucak hep diorum. Allah esimi benden ayirmasin gerisini hallederiz:KK66:
aynen ama eş de bi yerden sonra arada kalmaktan bıkıp kendini geri çekiyor Allah kimsenin yuvasının huzurunu kaçırmasın

Benim ailem son anda bir seylere bozulup olmiycak bu is diye nisan atmaya kalktilar bana sormadan esimle ne yaptiysak ikna olmadilar bende ciktim o evden kendi evime geldim zaten dugune 3 hafta falan kalmış kayinvalidem dediki yok o eve ille gelinlikle girilecek konu komşu ne der neyse tamam dedim kv de de kaliyoruz hemen dini nikahimiz kiyildi ayni odada 2 cekyat var birinde esim birinde ben yatıyorum tabiki kv evinde bisey olmadi ama her gun benden önce yatak toplama derdine dusmustu :) sonra da etraftaki cok bilgili aşırı ilgili ablaciklar ilk gece kabuslarini abartarak anlattiklari için korkudan evlendikten 3 ay sonra iliski yasayabildik. Bunun uzerinden yıllar geçti gorumcek bana dediki sen evlendiginde bakire degildin dimi cus dedim ne alaka ne biliyim bizim evde kalırken carsafinda kan gormedik hic bakire olsan kan gelirdi dedi bende ona resmi nikahim olmadan böyle bir şey yapmak istemediğimi bana ters geldigini anlattim ben sirf esim etkilenmesin diye sarılarak uyumayi bile kabul etmedim bi anda bişey olur bende o an evet derim diye beraber bike yatmadik ama bunun sonucunda bakire olmadigimi dusunmusler cok sinirlenmistim.
Bu arada bana bakire değilsin diye namus bekciligi yapan evlenmeden başkasıyla cinsel iliski yasamis biri. Beni ilgilendirmez ama herkes once kendi ayakkabisinin pisligine baksin

bnm anlamadığım o düğün arasında beraber uyumuşsunuz bu kadar abdestine duana önem veriyolarda niye bunları yapmadan bir hafta beraber yatırıyolarki çok saçma

takma

Patavatsız mı patavatsız

kötü niyetli mi hayır; bana da dedilerdi demiş kadın işte daha fazlasına aklı ermiyor

Arkadaşım anlatmıştı; onların gelinine uyumayın sabaha kadar demişler; bunlar düğünden sonra sabaha karşı uyumuşlar.

Onlarda adetmiş, yatak odasını oğlanın yengesi toplarmış sabah; bir nevi çarşaf kontrol; kız yengeye demiş; bana böyle tembih ettilerdi; ama uyuya kalmışız diye

Bak yenge de herkese anlatmış; görümce de bana anlattı, ben de size....

bu ülke bu konulara meraklı özetle; unut gitsin; o yaşlı kadınların da bir çocuğunun evlenmeden de ilişki olabileceği yahut o arada da bunun yapılabilineceği dair bir görgüsü yok ne yapalım

Evliliğinin tadını çıkar; bu tip şeyler ile kendini doldurma

Bu arada kimse bana ne namaz anlattı, ne abdest...
Bu carsaf olayina sinir oluyorum yaw bazi insanin zari esnek umduklari seyi goremeyebilirler Allah korusun iftira da ederler birak esin bilsin

okurken istemsizce tebessüm ettim :) bence abartmayın boşverin onların gelin olduğu zamanlarda böyle yapıyorlarmış demek ki o da sizi bir kızı olarak gördüğü için bunları söylemek ihtiyacı duymuş. ben olsam aklıma geldikçe gülerdim siz de gülün :)

Back
X