konu sahibinin konusu ayri bi olay sabahina pat die girmek ayri bi olay bide burdaki yorumcularin yasadiklaro apayro bi olay abooooo... ne merakli milletiz ya onjn carsafi bunun sevismesi olaylarina tobe yarabbim mahrem die bise var. Oldum olasi nefrer etmisimdir su dugunden sonra gelin evine girilmesi mantigindan ki her duydugumda evet ben hakliyim diorum.
Kendi dugunumde asla yapmadim ole bise herkese salonda cikarken gorusuruz biz gidioz dedik

)) sonra arkadaslarla yemege gittik en son sessizce evimize geldik oh mis hic yaygara koparmadik ertesi gun de disatda kahvalti gecesine de balayi.
Insanimiz bi acaip ya gerci kayinvalidem bana pek bi bozuldu :) sonrasinda agzimi aradi dedim hayirdir biseyi mi merak ediosun ayip ayip sustu sonra.
Arkadasim elin kadini nasi evinize girer ya su kilidi degistiriverin esiniz yapmio mu siz yapin cok kolay bi islem caktirmadan da anahtarini degistiriverin yani en kotu ev mahremdir. O cok dinci gecinenlerin bunu bilmesi lazim hele yatak odasina filan asla girilmez
ev gezmesinden hic haz etmem zati isteyen olursa kapidan soyle bi baktiriom. Ay bak yazinca aklima geldi cok sevgili kayinvalidecim akrabalarina dolaplarimin icini gostermeye kalkmisti bir de

pat die dolabi kapadim ne yapionuz cok ayip donlarimi mi gostercem sevmem ben bole seyleri demistim misafir de varken
sonra esime anlattim da allaha sukur esim de ben gibi dusunur bu konularda.
Esinizle de agiz birligi yapmayi deneyin cok cirkin seyler bunlar ya gelenek melenek hangi devirdeyiz ole sey mi olur