eşimin ailesinden gerdek tavsiyeleri..

[QU eOTE="darkmore, post: 42310771, member: 536124"]Kv deye mi bana mı
Kvye hayret ettim ya
nasil bir insan soyler bunlari nasil sorar? Bu insanin yetistirdigi cocukla evlisiniz Allah kolaylik versin demeden once insallah esiniz de bu goruste degildir demek istiyorum[/QUOTE]
Yok eşim hiç o kafalarda değil kv patavatsiz biraz zaten ilk geceden sonra kocam neredeyse iki uc hafta yaklasamadi tam bi hafta ozurdiledi sana eziyet ettim diye[/QUOTE]

Aman neyse ki esiniz o fikirde degilmis sevindim sizin adiniza ;)

Kvye hayret ettim ya
nasil bir insan soyler bunlari nasil sorar? Bu insanin yetistirdigi cocukla evlisiniz Allah kolaylik versin demeden once insallah esiniz de bu goruste degildir demek istiyorum
Yok eşim hiç o kafalarda değil kv patavatsiz biraz zaten ilk geceden sonra kocam neredeyse iki uc hafta yaklasamadi tam bi hafta ozurdiledi sana eziyet ettim diye[/QUOTE]

Aman neyse ki esiniz o fikirde degilmis sevindim sizin adiniza :KK66:[/QUOTE]
Teşekkürler kv de takık bana biraz

2 yıl önce bu saatlerde düğün sonrası kv evindeydim...
Ben bu tarz konuşmalara fırsat vermedim gelinlik damatlıkla salonda sabahladım ve sabah ilk uçakla evimizin olduğu şehre geldik, evime gelinliğimle girdim:)))

Evi yerlestirirken kv bana milyonuncu kez beyaz çarşafınvar mı onu serersin vb tarzı laflarını edince ben dee en son görmek mi istiyorsun nedir dedim. Yok yokkk ona bakanın gözü öbür dünyada kör olur adettor diye dedim dedi.
İyi zaten görmek istesen de 1 yıl beklemen gerekirdi dedim

Sanırım severek,isteyerek,görerek ,seçerek,bilerek evlendiniz.Böyle bir aileye gelin gitmeniz için kimse bıçakta dayamadı size.Maalesef yaşadıklarınız keşke hiç yaşanmamış olsa.Yıl 2015 ama bazı aile yapıları nedeni ile hala önce aile ile evleniyorsunuz ,eş sonra geliyor.Eş ne kadar iyi, farklı olursa olsun aile faktörü önemli .Aileyi önceden öngörüp değerlendirmek çok önemli bence.Ömür boyu işiniz var,kolaylıklar dilerim.

Şuradaki yorumlari agzim acik okudum desem yeridir. Her sey egitimle ilgili sanirim. Coook sukur ki ne kendi ailemden ne de esimin ailesinden asla boyle seyler duymadim. Duysaydim da tepkim cok sert olurdu herhalde. Birilerini -ne kadar yakin olursa olsun- yatak odama asla karistirmam sahsen.

Bunun üstüne seks yapılmaz yahu :D İnsanın hevesi kaçar. Libidosu düşer.. Böyle ateşli, aşk dolu bi birliktelik değilde önemli bir iş gibi. Bence karışmamaları lazımdı.

Hoş bir durum olmamış bana çok itici geldi.
Hele ailemle otururken eşimin halası gelip" herkesi yolluyorum rahat şeyyy edin abdest almayı unutmayın " dese ağzıma geleni sayardım sanırım.
Resmen ailemi ve beni ezip yok saydıklarını düşünürdüm... Herşeyin bilgi kaynağı var artık ben bilmesem de ailem beni bu konuda yetiştirmiştir.
Onları ezip geçmek gibi...

Ne meraklı toplumuz yatak odası muhabbetler, bel altı imalar. Bastırılmış duygular ne yazık ki. Hala tabu olarak görüldüğü sürece böyle gider bu...
Utanmadan arsız arsız günlerde sex muhabbetlerini yapan kadınlar vs........ :KK14:

15 gün önce düğünümüz oldu eşimin memleketinde
onun bir hafta öncesinde de benim memleketimde olmuştu
Bu iki düğün arasındaki bir haftayi da KV nin evinde kaldik ve birlikte yattik esimle

Düğün bitti esim beni eve cikardi, ailem gideceği için hep birlikte oturuyoruz
Eşimin halasi geldi yanima
"ben herkesi evden gönderiyorum, siz rahatça şey yapin, iki rekat namaz kilin duanizi edin tamam mi kizim". dedi gitti ben tabi ailemin yaninda bir şey diyemedim

Ailem gitti ben odamiza geçtim esimi bekliyorum
bu kez KV geldi ( eşimin adina ali diyelim)
"Aliyi dualiyorlar şimdi gelecek" dedi ben de tamam dedim
"abdestinizi alin tamam mi kizim" dedi
tabi bana geldiler artik, ben de tersledim
"tamam anne bunlari biz de biliyoruz zaten" dedim
O da "Bana da söyle dediler diye söylüyorum "
dedi gitti

şimdi size soruyorum bunlar normal şeyler mi ben mi abartiyorum tepki göstererek
benim annem, kiz kardeşim, teyzem, yengem yanimdayken bunlari söylemek erkek ailesine mi kalir ki biz zaten bir hafta birlikte yattik iki düğün arasında

15 gün geçti ama aklima geldikçe hala sinirleniyorum, zor toparlayip yazdim kusura bakmayin
bu zamanda böle tavsiyeler yanlış artık bilgiye ulaşmak zor değil.diceksin aslında sen ne biliyosun bu konuda ben 5 katını biliyorum.kendileri cahil herkesi cahil sanıyolar yaa.sanamı kaldı .nası yapacağımızıda tarif et o olsun.

kötü niyet yok hatta iyi niyet var ama cahilce bir yaklaşım. Bunlar sizi 15 gün birlikte yatarken kardeş kardeş yattığınızı mı sandılar ki?
Sen de fazla sinir olmak için kumandalama kendini:KK59:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: konu sahibinin konusu ayri bi olay sabahina pat die girmek ayri bi olay bide burdaki yorumcularin yasadiklaro apayro bi olay abooooo... ne merakli milletiz ya onjn carsafi bunun sevismesi olaylarina tobe yarabbim mahrem die bise var. Oldum olasi nefrer etmisimdir su dugunden sonra gelin evine girilmesi mantigindan ki her duydugumda evet ben hakliyim diorum.
Kendi dugunumde asla yapmadim ole bise herkese salonda cikarken gorusuruz biz gidioz dedik;))) sonra arkadaslarla yemege gittik en son sessizce evimize geldik oh mis hic yaygara koparmadik ertesi gun de disatda kahvalti gecesine de balayi.
Insanimiz bi acaip ya gerci kayinvalidem bana pek bi bozuldu :) sonrasinda agzimi aradi dedim hayirdir biseyi mi merak ediosun ayip ayip sustu sonra.
Arkadasim elin kadini nasi evinize girer ya su kilidi degistiriverin esiniz yapmio mu siz yapin cok kolay bi islem caktirmadan da anahtarini degistiriverin yani en kotu ev mahremdir. O cok dinci gecinenlerin bunu bilmesi lazim hele yatak odasina filan asla girilmez
ev gezmesinden hic haz etmem zati isteyen olursa kapidan soyle bi baktiriom. Ay bak yazinca aklima geldi cok sevgili kayinvalidecim akrabalarina dolaplarimin icini gostermeye kalkmisti bir de :KK53: pat die dolabi kapadim ne yapionuz cok ayip donlarimi mi gostercem sevmem ben bole seyleri demistim misafir de varken
sonra esime anlattim da allaha sukur esim de ben gibi dusunur bu konularda.
Esinizle de agiz birligi yapmayi deneyin cok cirkin seyler bunlar ya gelenek melenek hangi devirdeyiz ole sey mi olur

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: konu sahibinin konusu ayri bi olay sabahina pat die girmek ayri bi olay bide burdaki yorumcularin yasadiklaro apayro bi olay abooooo... ne merakli milletiz ya onjn carsafi bunun sevismesi olaylarina tobe yarabbim mahrem die bise var. Oldum olasi nefrer etmisimdir su dugunden sonra gelin evine girilmesi mantigindan ki her duydugumda evet ben hakliyim diorum.
Kendi dugunumde asla yapmadim ole bise herkese salonda cikarken gorusuruz biz gidioz dedik:KK66:)) sonra arkadaslarla yemege gittik en son sessizce evimize geldik oh mis hic yaygara koparmadik ertesi gun de disatda kahvalti gecesine de balayi.
Insanimiz bi acaip ya gerci kayinvalidem bana pek bi bozuldu :) sonrasinda agzimi aradi dedim hayirdir biseyi mi merak ediosun ayip ayip sustu sonra.
Arkadasim elin kadini nasi evinize girer ya su kilidi degistiriverin esiniz yapmio mu siz yapin cok kolay bi islem caktirmadan da anahtarini degistiriverin yani en kotu ev mahremdir. O cok dinci gecinenlerin bunu bilmesi lazim hele yatak odasina filan asla girilmez
ev gezmesinden hic haz etmem zati isteyen olursa kapidan soyle bi baktiriom. Ay bak yazinca aklima geldi cok sevgili kayinvalidecim akrabalarina dolaplarimin icini gostermeye kalkmisti bir de :KK53: pat die dolabi kapadim ne yapionuz cok ayip donlarimi mi gostercem sevmem ben bole seyleri demistim misafir de varken
sonra esime anlattim da allaha sukur esim de ben gibi dusunur bu konularda.
Esinizle de agiz birligi yapmayi deneyin cok cirkin seyler bunlar ya gelenek melenek hangi devirdeyiz ole sey mi olur
çogu konuda haklısın ama bide kv de açısından bakmak gerek (kv deyle sorunluyum)cahilce demek istemiyorum o öyle görmüş büyümüş bunu dogru sanıyor onlara yani büyüklere kalırsa da biz cahiliz dünya yı bilmiyoruz düğün gecesi kaçar gibi gitmeniz iyi olmamış her ne kadar hoş bulmasak da bizi diğer milletlerden ayıran geleneklerimiz var daha ortada hiçbişey yokken kv deye bu kadar tavır alınmasını da dogru bulmuyorum (sizi kastetmiyorum )geneldel gençler de bu oluyor ben kv deyle sırf iyi olalım belki yanlış anlııyorumdur diye 4 yıl mücadele verdim şimdi ise gayet normal davranmaya oldugu gibi kabul etmeye çalışıyorum ki çok zor dayımlar 14 yıllık evli yengem daha nişanlıyken anneannemi püskürttü devre dışı bırakmaya ç.alıştı heryerde heran ne kötü oldugunu anlatmış durmuş oysaa anneannem hiç karışmaz gelinlere neyse dayımla şimdi aynı evde 2 ayrı dünya da yasıyorlar hakaretin biri bin para mutlu degil demem o ki kv deyle hiç geçinemesem de kaldı ki cevap vermem terslemem içime atarım sabır dilerim anlamaya çalışırım sonuçta biz de evlat yetiştiriyoruz iyisiyle kötüsüyle bogazımızdan kesiyor ona harcıyoruz evlat sonuçta insan beklyor gelinim olsun vs . yalan degil ben gelinim beni akrabalarımı yok saysın istemem ilk yıllar cahillik ettim eşimle çok kavga çıkardım şimdi pişmanım çünkü kv degişmedi olan eşimle benim ilişkime oldu yani demem o ki kv de ne kadar kötü de olsa nasıl eşimiz bizim annemizi seviyor sayıyorsa bizde elimizden geldiğince hiç sevmesek istemesek bile en azından hoşgörebilmeliyiz (dediğim gibi kv deyle aram hiç iyi degil beni sevmedi kabul etmedi ama en azından geçen gün kızım Allah senden razı olsun dedi bunu baska yerde de söylemiş pek geçinemeyiz sevmem ama fatma iyidir demiş ara ara çok doldugum kızdıgım kendi kendime ve buradaki konular da cadı bile demişliğim vardır ama karsına geçip küfür hakaret vs. yapmadım çok şükür anne nihayetinde fatihi büyütürken çok eziyet çekmiş cok dayak yemiş aldatılmış vs o yüzden yok sayamıyorum sadece biraz mesafe istiyordum ama oda mümkün olmayacak galiba hakkını helal et seni baz almadım bazı gençler i kastettim çevremde gördüğüm )

yanlış anlaşılmak istemem çarsaf gösterin kv de evinize yatak odanıza girsin demiyorum demem ki ben zaten bunlardan muzdarip yani mesela kv deye el öpmeye gitme çeyize bakılır vs .gibi adetler yapılabilir diyorum

Hoş bir durum olmamış bana çok itici geldi.
Hele ailemle otururken eşimin halası gelip" herkesi yolluyorum rahat şeyyy edin abdest almayı unutmayın " dese ağzıma geleni sayardım sanırım.
Resmen ailemi ve beni ezip yok saydıklarını düşünürdüm... Herşeyin bilgi kaynağı var artık ben bilmesem de ailem beni bu konuda yetiştirmiştir.
Onları ezip geçmek gibi...

Ne meraklı toplumuz yatak odası muhabbetler, bel altı imalar. Bastırılmış duygular ne yazık ki. Hala tabu olarak görüldüğü sürece böyle gider bu...
Utanmadan arsız arsız günlerde sex muhabbetlerini yapan kadınlar vs........ :KK14:
zaten hatalı olan hala yani

Abartmayin insanlar şu pozisyonda sevisin dememis
Sadece zamane gencleri belki onceden namaz kilindigini falan bilmeyebilir diye bunu soylemisler
Her seyi bu kadar buyuturseniz ... daha yeni evlisiniz onunuzde uzun yillar olacaksa her seyin bu kadar abartilmamasi lazim.
Neyse zamanla anlarsin ;)

bence 2. düğün yapılmadan sizin aynı evde kalmanız yanlış.. çünkü daha misafirsiniz ailenizle o evde.. kendi evinizde yaşardınız bunlarda başınıza gelmezdi.. kimsenin size oda ayarlamasına birşeyleri tarif etmesine gerek kalmazdı 2 hafta boyunca nasıl rahat ettiniz düğün evinde anlamadım

2 yıl önce bu saatlerde düğün sonrası kv evindeydim...
Ben bu tarz konuşmalara fırsat vermedim gelinlik damatlıkla salonda sabahladım ve sabah ilk uçakla evimizin olduğu şehre geldik, evime gelinliğimle girdim:)))

Evi yerlestirirken kv bana milyonuncu kez beyaz çarşafınvar mı onu serersin vb tarzı laflarını edince ben dee en son görmek mi istiyorsun nedir dedim. Yok yokkk ona bakanın gözü öbür dünyada kör olur adettor diye dedim dedi.
İyi zaten görmek istesen de 1 yıl beklemen gerekirdi dedim

Ucaga gelinlikle mi bindiniz?

çogu konuda haklısın ama bide kv de açısından bakmak gerek (kv deyle sorunluyum)cahilce demek istemiyorum o öyle görmüş büyümüş bunu dogru sanıyor onlara yani büyüklere kalırsa da biz cahiliz dünya yı bilmiyoruz düğün gecesi kaçar gibi gitmeniz iyi olmamış her ne kadar hoş bulmasak da bizi diğer milletlerden ayıran geleneklerimiz var daha ortada hiçbişey yokken kv deye bu kadar tavır alınmasını da dogru bulmuyorum (sizi kastetmiyorum )geneldel gençler de bu oluyor ben kv deyle sırf iyi olalım belki yanlış anlııyorumdur diye 4 yıl mücadele verdim şimdi ise gayet normal davranmaya oldugu gibi kabul etmeye çalışıyorum ki çok zor dayımlar 14 yıllık evli yengem daha nişanlıyken anneannemi püskürttü devre dışı bırakmaya ç.alıştı heryerde heran ne kötü oldugunu anlatmış durmuş oysaa anneannem hiç karışmaz gelinlere neyse dayımla şimdi aynı evde 2 ayrı dünya da yasıyorlar hakaretin biri bin para mutlu degil demem o ki kv deyle hiç geçinemesem de kaldı ki cevap vermem terslemem içime atarım sabır dilerim anlamaya çalışırım sonuçta biz de evlat yetiştiriyoruz iyisiyle kötüsüyle bogazımızdan kesiyor ona harcıyoruz evlat sonuçta insan beklyor gelinim olsun vs . yalan degil ben gelinim beni akrabalarımı yok saysın istemem ilk yıllar cahillik ettim eşimle çok kavga çıkardım şimdi pişmanım çünkü kv degişmedi olan eşimle benim ilişkime oldu yani demem o ki kv de ne kadar kötü de olsa nasıl eşimiz bizim annemizi seviyor sayıyorsa bizde elimizden geldiğince hiç sevmesek istemesek bile en azından hoşgörebilmeliyiz (dediğim gibi kv deyle aram hiç iyi degil beni sevmedi kabul etmedi ama en azından geçen gün kızım Allah senden razı olsun dedi bunu baska yerde de söylemiş pek geçinemeyiz sevmem ama fatma iyidir demiş ara ara çok doldugum kızdıgım kendi kendime ve buradaki konular da cadı bile demişliğim vardır ama karsına geçip küfür hakaret vs. yapmadım çok şükür anne nihayetinde fatihi büyütürken çok eziyet çekmiş cok dayak yemiş aldatılmış vs o yüzden yok sayamıyorum sadece biraz mesafe istiyordum ama oda mümkün olmayacak galiba hakkını helal et seni baz almadım bazı gençler i kastettim çevremde gördüğüm )
Dediklerineharfi
Dediklerine harfiyen katiliyorum bazi genclerimizhicsebepsiz yere egale edebiliyorlar ve bende bu duruma anlam veremiyorum. Amcak soz konusu ozel alana saygi olunvca bi destur denilmeli. Bende bu duruma gelene kadar cooook anlayislivehosgoruluydum ancak bazi cumleler ve yasananlar insani uzuyor ve savunma mekanizmasi gelistiriyoruz. Benim yuzume karsi sen benle oturmuosun seni esin buldu zatendedi mesela ona gore ben geli n degilim mesela kirildim mi evet ama saygisizlik yapmadim hasta olsunbakarim evide cok guzel agirlarim ve agirliorum. Ama dedigim gibi ozel alana mudahale olmamali bu. Hakkim helaldir bu arada:)

Back
X