• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesinden Nefret Ediyorum.

6 aydır evliyiz. Her ay mutlaka bizden para istiyorlar. 6 aydır para isteme dışında iki veya üç defa anca aramışlardır eşimle beni. Aynı ilçedeyiz evimize bile gelmediler. Cok ilgisiz bir aile. Hepsini geçtim her ay bi para istemeleri, evlendim evleneli bıktım bunlardan. Hiç borçları bitmiyor kp gazino borcu yuzunden. Onlara gittigimiz zaman eli bos gitmem de mutfak erzaklarini biz aliriz zaten. Her ay uc bin bes bin ,daha iki gun oncede on bes bin kredi cekin bize diyorlar. Bende esimde ogretmeniz. Durumumuz olsa bile neden babasinin alkol masrafini, kari kiz parasini biz verelim. Veremedik diye esimle kotuyuz. O kendini affetmiyor iyi evlat degilim diye. her defasinda biz kotu oluyoruz, aramiz bozuluyor. Bi akil verin bana bosanayim mi bu adamdan artık çok yoruldugumu hissediyorum.
sen ve maaşın olmasaydı eşin iyi evlatlık yapıp her ay üç bin beş bin gönderebilecek miydi
gerekirse sen ailene ne kadar gönderirsen bende aynısını göndereceğim de

Yok kimse birsey demiyor. Dunya kadar borc ama hepsi ayni agizdan babamiz zamaninda bir hataya dustu diyor. Daha yazin bile devam ediyordu ya bu adam ne zamani. Kv iki gece gelmemis kocasi eve. Kapidan girer girmez ac misin kahvalti yaptin mi.ne hazirlayayim diyor. Ben umudumu orda kaybettim zaten. Adam eglenceden gelir bu da yemek hazirlayacak olur
Kendi kendilerini kandırıyorlar demek ki, kayınvalideniz de beyin hücrelerinin %90 nı kaybetmiş olmalı ya da kocası hipnotize etmiş Allah yardımcınız olsun

Seni anan baban ayyas kpnin parasini ode diye okutmus vay be..
Bence parani verme esine de.. resti cek bunun icin mi evlenmis senle bi elin nesi iki elin sesi diyerekten mi..
Ayrica esin madem cok vicdan yapiyo ben kotu evladim yetemiyorum diye. Yani o hassaslikta biri.. haram seyler icin para harcatiyor bana bu yanlis, diye niye dusunemiyor. Adam anasini aldatiyor bir de ayrica dedigine gore kari kiz gonul eglendiriyorsa.. yani esinin kafasina cak bunlari. Temiz isler icin gercekten ihtiyac icin istese amenna falan de..

Back
X