• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesinden Nefret Ediyorum.

Yarın akşam deyin ki annem aradı borçları varmış 10 bin lira istiyor , kredi çekip verecem deyin . Kocanız göstereceği tepki sizin tavrınızı belirlesin.

Bitmez ki bunlarin borcu. 6 aydir bizden borc istiyorlar. Once 3 bin istedi birine borcum var dedi. Sonra 12 bin dedi bankaya var dedi. 200 tl bari gonderin kredi kartinin askerisini yatiracagim dedi. 3 bin olmazsa 2 bin verin dedi ondan sonraki ay. Simdi de 15 bin cekin senet vardi mahkemelik oldum hapse girecegim der. Daha cevreden duydum yani ucan kusa borcu varmis.
İstemeye alışan dünyalar da kendinde olsa başkasından 5 kuruşunu yine istiyor yine istiyor.
Ama Boyle giderse hasta olursun sen sinir stresten.
Canının kıymetini bil.
Ablam seninle çok benzer şeyler yaşadı ve hala da yaşıyor 15 yıl oldu, düzelme yok kesinlikle.
Bütçelerini ayırdılar, benim param senin paran hikayesi...
Market alışverişinde kasadan urunler geçerken enişte bey dışarı çıkıyor ve onu bile ablama odetiyormus.
Ama ailesine tatile gitsinler, ev mobilyalarını değiştirsinler diye 2bin 3bin gondereyim hiç düşünmeden.
Ne deyim... ...coo zor.
Esin dilerim akillanir.
Yoksa sen üzüntüden hasta olursun allah korusun.

Ellerine geceni borca yatirdigi icin kp. Kayinim ve gorumcemde savurgan dedim ya ayri evde yasiyorlar. Kayinim estetik ameliyat oluyormus simdi 1500 tl ye. Ay cildiracagim bi gun ben bunlar yuzunden

Ne borcu ki bitmiyor
Gerçi konuda gazino vs birşeyler yazmışsınız ama
Sonuçta kendisi o evin sorumlusu
Yani ödemek zorunda değilsiniz

İstemeye alışan dünyalar da kendinde olsa başkasından 5 kuruşunu yine istiyor yine istiyor.
Ama Boyle giderse hasta olursun sen sinir stresten.
Canının kıymetini bil.
Ablam seninle çok benzer şeyler yaşadı ve hala da yaşıyor 15 yıl oldu, düzelme yok kesinlikle.
Bütçelerini ayırdılar, benim param senin paran hikayesi...
Market alışverişinde kasadan urunler geçerken enişte bey dışarı çıkıyor ve onu bile ablama odetiyormus.
Ama ailesine tatile gitsinler, ev mobilyalarını değiştirsinler diye 2bin 3bin gondereyim hiç düşünmeden.
Ne deyim... ...coo zor.
Esin dilerim akillanir.
Yoksa sen üzüntüden hasta olursun allah korusun.

Allahın izniyke cekmeyi dusunmuyorum bunlari ya. Yaza kadar esime muhlet veriyorum. Zaten obur aya da birsey cikar nasil bi tavir koyacak bakalim

Yarın akşam deyin ki annem aradı borçları varmış 10 bin lira istiyor , kredi çekip verecem deyin . Kocanız göstereceği tepki sizin tavrınızı belirlesin.

Inanmaz ki benim annemler asla istemez zaten biz onlara borcluyuz. Araba aldik faize bulasmam dedi babam verdi parasini

Kalan parayi da birikim yapsin ev aliriz arsa aliriz yani neden gazino parasi diye bu ay bunu arttirdik al git ye desin
Kesinlikle haklısın.
Ama karşında seni de ailesi için maddi olarak (bu kelimeyi kullanmak hoc istemezdim ama) somurecek biri var.
Bari kendi kazancina sahip cik.
Allah kolaylık versin.

Babasinin pavyon parasini odememek ne zamandir kotu evlat gostergesi oluyor. Ne alaka yani. Birakin o pislige duserken size mi sormus simdi kendi ciksin.

Bende nefret ediyorum eşimin ailesinden. Benim eşim de öyleydi ilk başta ama artık o da onların gerçek yüzünü gördü. Şimdi onların para isteyecek yüzleri yok bizden. Sen kararlı ol. Eşine karşı tavrını koy böyle devam ederse bosanirim senden de. Bak bakalim ne tepki verecek.

Bende nefret ediyorum eşimin ailesinden. Benim eşim de öyleydi ilk başta ama artık o da onların gerçek yüzünü gördü. Şimdi onların para isteyecek yüzleri yok bizden. Sen kararlı ol. Eşine karşı tavrını koy böyle devam ederse bosanirim senden de. Bak bakalim ne tepki verecek.

Bosanmam senden seni seviyorum ben diyor

Gelini çalışan zalim kv ve kp lerin plani bu ışte "maddi olarak kazanclarina ortak olmak".
Ablam da öğretmen ne zaman doğum iznine ayrılsa bunların (kv.sigilin) maddi ihtiyaçları olmaz, göreve başlayacağı ayı pusuda bekler bir ay öncesinden ayarlamaya başlarlardi oğullarını.
Hatta yine doğum iznine ayrılacak diye uzuntulerinden ablamin küçük oğluna hayırlı olsun bile diyememislerdi.

Bosanmam senden seni seviyorum ben diyor
Boşanma lafını tehdit amaçlı kullanma bence arkadaşım.
Cekemem ben böyle de, fazla dayanabilecegimi sanmıyorum de, beni birazcık onemsiyorsan bundan vazgeç de... ...ne bileyim... ...ama "Boşanma" kelimesini bunu gerçekten yapma aşamasına gelmediysen deme.

Gelini çalışan zalim kv ve kp lerin plani bu ışte "maddi olarak kazanclarina ortak olmak".
Ablam da öğretmen ne zaman doğum iznine ayrılsa bunların (kv.sigilin) maddi ihtiyaçları olmaz, göreve başlayacağı ayı pusuda bekler bir ay öncesinden ayarlamaya başlarlardi oğullarını.
Hatta yine doğum iznine ayrılacak diye uzuntulerinden ablamin küçük oğluna hayırlı olsun bile diyememislerdi.

Ay saka gibiler gercekten. Ama sirf kocadan kaynakli iste. Agizlarinin payini verip oturtmali yani. Bosanma kelimesini tehdit amacli kullanmiyorum. Cunku ciddiyim bosanma konusunda kabul ederse bosanirim ben.yasim 24 elhamdulillah calisiyorum cocugum yok. Bir keresinde blof yapiuorum sandi hadi gidelim o zaman bosanmaya dedi mahkemeye gittik bile dilekce yazip verecegim yalvar yakar bin pisman oldu. Biliyor yani bosanalim dedigim zaman ciddi oldugumu

Babasına hovardalık için para veremeyince üzülen evladı da ilk defa görüyorum.
Bırakın sarhoşu yıkıldığı yerde kalsın denir buna
Utanma yok kan emici gibi elinden gelsr maas kartını alip koyacak adam cebine demekki
Ayrıca ; yalnız degilsin sevmeme konusunda ben tiksiniyorum inan aynısı fazlasiyla bizdede mevcut

Back
X