• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesinden Nefret Ediyorum.

Arkadaşım herkes boyke bir durumda borç verme demiş ki sende vermem diyorsun. En doğrusu bu olay da bu elbette. Ama eşinin artık bir evi ve ailesi olduğunu kabul etmesi lazım.
Bunu nasıl kabul ettiririm işte orası sorun.
Bir de senin arkana saklanmadan ben yapmıyorum demesi gerek ama sizin bir aile olduğunuzu kabullensin varsın sizin arkanıza saklansın. Sizin de ayrı bir aile olduğunuzu ara ara dile getirin belki kabullenir ve biraz olsun o evden ve sorunlarından uzaklaşır. Her sorun için söylemiyorum böyle keyfekeder bir sorin için diyorum. Zaten seni sevdiğini söylüyor sana değer veriyorsa senin söylemlerini de kulak arkası etmez.
Her ay dramatik söylemler ve tiplerle karşılaşıyorsan sana yegane tavsiyem ondan önce davran gelecek ay sen bir olayı dramatiklastir ve trip at. Aslen hiç sevmediğim ve beceremedigim bir olaydır trip atmak ama en azından bir ay dene bakalım yine açabiliyor mu konuyu
Denemekten zarar gelmez ;)
Bakalim obur ay nasil bir sorun cikacak ailesi ile ilgil, kaldiracak gucu insallah bulurum

Para istemeyen duygu sömürür beni ihmal ediyosun diye oğluna yaltaklanır numaradan oğul da tıynetsizse köşede dertlenir durur vicdan azabı çeker! hangisi iyi ki bunların bir daha evlenirsem anası babası olmayan adam arıycam çok net.
Tam nokta atışı yapmışsınız cok net en iyisi anasiz babasiz olani

Kotu gelin olmak benimde umrumda degil de. Esim iyi evlat olacagim diye onlara yalakalaniyor resmen. Bizimle alakasi olmayan bir borc.
Esim veremedik diye dramtiklestiriyir durumu
Inanma arkadasim istediği kadar dramatize etsin nedir yahu böyle insanlara hayr yapılmaz arkasi kesilmez alisinca artik aylık maas gibi dusunecekler bir ay aksasin sizden kötüsü olmaz bunca zaman biz bu parayi aldık diyen olmaz ayrica sizin kazancinizda zerre haklari yok o zaman her ay sizde ailenize kotu evlat olmamak adina yardim edin kotu evlat para veremeyince olmuyo bunu esinize lutfen söyleyin

Eşiniz babasının parayı "karıya kıza" yedirdiğini bilerek mi veriyor parayı? Kayınvalideniz de sessiz mi kalıyor...

Sen tüm aldığın parayi ailene gönder onlarda biriktirsinler. Evede sevgili kocan baksın sorarsa babama gönderdim borçları varmış de. Bakalım ne diyebilecek. Enayi yerine koyuluyorsun haberin Olsun.

ben de nefret ediyorum
onlar aklıma gelince tüm gunumu etkılıyor
cinlerim tepeme gelıyor

sen haklısın
eşinle güzelce konus anlamıyorsa resti çek
durumunuz çok iyi olsa, a,les, muhtac olsa, eşinin geliri bunun hesabını yapmayacak kadar iyi olsa okey ama bu şekilde can sıkıcı

O saf insan benim kocam iste. Gercek hayatta da iyi niyetlidir baska insanlara da. Maasi ceker elime verir mesela kartlari bende durur filan. Ama ailesine bi resti cekemiyor bu konuda. Benim arkama saklaniyor. Esim benden bosanir cekemem diyor. Ne olur anlayin beni diyor yalvar yakar oluyor onlara. Sonra eve gelip bana catiyor iste huzurumuz bozuluyor
Ay bozulursa bozulsun ne dert ediyorsun tinlama erkekligini gitsin o hovarda babasina göstersin. Tek kuruş vermem. O pislik adama vereceğime sokaklardaki hayvanlara yediririm.

6 aydır evliyiz. Her ay mutlaka bizden para istiyorlar. 6 aydır para isteme dışında iki veya üç defa anca aramışlardır eşimle beni. Aynı ilçedeyiz evimize bile gelmediler. Cok ilgisiz bir aile. Hepsini geçtim her ay bi para istemeleri, evlendim evleneli bıktım bunlardan. Hiç borçları bitmiyor kp gazino borcu yuzunden. Onlara gittigimiz zaman eli bos gitmem de mutfak erzaklarini biz aliriz zaten. Her ay uc bin bes bin ,daha iki gun oncede on bes bin kredi cekin bize diyorlar. Bende esimde ogretmeniz. Durumumuz olsa bile neden babasinin alkol masrafini, kari kiz parasini biz verelim. Veremedik diye esimle kotuyuz. O kendini affetmiyor iyi evlat degilim diye. her defasinda biz kotu oluyoruz, aramiz bozuluyor. Bi akil verin bana bosanayim mi bu adamdan artık çok yoruldugumu hissediyorum.
Her ay 3000-5000 gibi rakam veriyorsanız siz evde nasıl geçiniyorsunuz ?
Birde eviniz kira ise düşünemiyorum bile....
Kim olsa aynı tepkiyi verir.
BU adam şuanda çalışmıyor mu eve giren bir para yok mu ?

en başta para vererek hata yapmışsınız.
herkesin evi ayrı.
herkes kendi parasını kendi kazanır, kendisi yer.
insanlar iyi biliyo cocugu diye yolmaya çalışıyor.
vermeyin rızkı veren belli çalışsınlar .

6 aydır evliyiz. Her ay mutlaka bizden para istiyorlar. 6 aydır para isteme dışında iki veya üç defa anca aramışlardır eşimle beni. Aynı ilçedeyiz evimize bile gelmediler. Cok ilgisiz bir aile. Hepsini geçtim her ay bi para istemeleri, evlendim evleneli bıktım bunlardan. Hiç borçları bitmiyor kp gazino borcu yuzunden. Onlara gittigimiz zaman eli bos gitmem de mutfak erzaklarini biz aliriz zaten. Her ay uc bin bes bin ,daha iki gun oncede on bes bin kredi cekin bize diyorlar. Bende esimde ogretmeniz. Durumumuz olsa bile neden babasinin alkol masrafini, kari kiz parasini biz verelim. Veremedik diye esimle kotuyuz. O kendini affetmiyor iyi evlat degilim diye. her defasinda biz kotu oluyoruz, aramiz bozuluyor. Bi akil verin bana bosanayim mi bu adamdan artık çok yoruldugumu hissediyorum.
Sanki beni anlatin canim 4 yildir esim ailesne para yoluyir en az 2000 lira bende cok yorludum ne ariyorlar ne soruyorlar habi para istiyorlat esimde yolamayinca kendinin hayursiz bi evlat olduğunu soyluyor beni kotumsiyor daha bu yaz birikturdigimiz 15 binj babasinjn borcuna yoladi artik tedavimiz var ne ev var ne bisey hep ailesink düşünüyor bende sevmiyorum ailesini peksi cikarci paragozler

Sanki beni anlatin canim 4 yildir esim ailesne para yoluyir en az 2000 lira bende cok yorludum ne ariyorlar ne soruyorlar habi para istiyorlat esimde yolamayinca kendinin hayursiz bi evlat olduğunu soyluyor beni kotumsiyor daha bu yaz birikturdigimiz 15 binj babasinjn borcuna yoladi artik tedavimiz var ne ev var ne bisey hep ailesink düşünüyor bende sevmiyorum ailesini peksi cikarci paragozler
Nereye kadar bu sekilde gidecek peki ayrilmayi dusunmuyor musun

Nereye kadar bu sekilde gidecek peki ayrilmayi dusunmuyor musun
Esimi çok seviyorum ama bunj artik gormezden geliyorum bende kendimden kismiyirum hata elimden geldigince daha cok harcıyorum biraz yokluk nedir bilsin nerden getirip verecegini öğrensin Yani aslında bunj ilk yilda cok takiyordum simdi artik gormezden geliyorum beni kismasin ne hali varsa görsun nereye kadar gittiyse artik

Tüm yorumları okudum...
Ben sinirlendim!
Onun ailesinin ihtiyacı yokken eve erzak aliniyorsa benimkine de alınacak derim
Bu borç bitince ev kredisi baslatirim madem babasına kredi çekebiliyor isterse..
Kendi babama da daha hızlı öderim adamın suçu ne ?

Yalnız ayrı yatmaniz isleri zorlastirir kadinligini kullan demicem tabiki
Ama zaten hatasını farketmiyor ne kadar sevse de bi yere kadwr ikiniz içinde
Tartışma ya mi başlıyor yada tribe sallamayin hiç. Milletin keyfi için huzurunuzu bozmayin.
Ben tam tartışacakken sakinlesiyorum ve 3 şahıslar yüzünden benimle tartisamazsin diyorum.
Not 6 aylık evlisin ama maşallah geri adım atmayisini takdir ettim :super: böyle devam et
Ama bosanirim deme
Buarada esinin maas karti bile sen de pes valla.
Bence seviyorsan ugras bu adami toparlarsin
30 yaşında ama esin bağımlı ailesine ( kendi esimde oyle ve psikolog söyledi duzeltmeye çalışıyor şuan) bunu bilerek hareket edersen yola gelir.
Ama evdeki huzur zenginlik budur:süslü: huzurl yola gelir inşallah mutlu olursun sen de:KK36:

Tüm yorumları okudum...
Ben sinirlendim!
Onun ailesinin ihtiyacı yokken eve erzak aliniyorsa benimkine de alınacak derim
Bu borç bitince ev kredisi baslatirim madem babasına kredi çekebiliyor isterse..
Kendi babama da daha hızlı öderim adamın suçu ne ?

Yalnız ayrı yatmaniz isleri zorlastirir kadinligini kullan demicem tabiki
Ama zaten hatasını farketmiyor ne kadar sevse de bi yere kadwr ikiniz içinde
Tartışma ya mi başlıyor yada tribe sallamayin hiç. Milletin keyfi için huzurunuzu bozmayin.
Ben tam tartışacakken sakinlesiyorum ve 3 şahıslar yüzünden benimle tartisamazsin diyorum.
Not 6 aylık evlisin ama maşallah geri adım atmayisini takdir ettim :super: böyle devam et
Ama bosanirim deme
Buarada esinin maas karti bile sen de pes valla.
Bence seviyorsan ugras bu adami toparlarsin
30 yaşında ama esin bağımlı ailesine ( kendi esimde oyle ve psikolog söyledi duzeltmeye çalışıyor şuan) bunu bilerek hareket edersen yola gelir.
Ama evdeki huzur zenginlik budur:süslü: huzurl yola gelir inşallah mutlu olursun sen de:KK36:

Amin inşallah ya huzurumuzla agiz tadimiz ile oturalim insallah hepimiz

Back
X