• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinden nefret ediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mel128
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aradiklarinda acma, bebek uyuyordu dersin, ekran yasak dersın, bes ararlarsa bır defa aç
Catkapi gelirlerse açma, parktaydık dersın
Kucağından indirme bebeğini , öpünce öpme de, ellerini yıkattır, ne bilim yıldır işte
Kocanla da konuş her seferinde sen uyarmak zorunda kalma , o da uyarsın . Gözünü bebeğinden ayırma yalnız da bırakma
Onu koruyacak sen ve babası , başka kimse koruyamaz
Kucağından indirmemek pek tabi mümkün olmuyor da işin sonunda bana illaki veriyorlar zaten susturamayıp öyle durumlarda hiç istifimi bpzmıyprum bırakıyorum susturmaya calıssınlar ben bütün gün evde ugrasıyorum zaten madem uzaktan ay uy diye seviyolar ugrassınlar diyorum kendi kendime susmayınca al annesi acıkmış diye bana geliyor zaten de eşim de benim kadar dikkat etmediği için görmüyor bazen

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama mutlaka çalışın diye tavsiye vermeye geldim ,zira çalışan gelinlere ,eş ailesi tarafından daha çok saygı ve mesafe koyuluyor .Bizzat kendimde de ,çevremde de deneyimledim bunu.
Çalışmıyorum ama sanırım haklısınız eltim calısıyor kendisine ay kızım müsait miydin ay kızım sen calısıosun sen dinlen falan dediklerini duydum su an bebekle dışarıda bir iş düşünmesem de kendime evden çalışmanın yolunu bulcam internetten bişeyler satmak vsvs gibi bunu da bahane ederim

hemen söyleyeceksiniz anne benim adıma konuşmasam olur mu gibi gibi kötü olmadan gülerek laf sok
İşte onu hiç yapamıyorum o kadar doluyum ki hemen patlıcak gibi oluyorum sanki kv de de çok gülerek laf sokar hemen ters yapar bana niye öyle diyosun falan diye gülerek laf sokabilsem keske

İnan bana üzüldüğünlr kalacaksın , en güzel günlerini böyle harcama evet yaşamakla konuşmak aynı şey değil seni anlamaya çalışıyorum ama gelecekten konuşuyorum gibi düşünebilirsin :)
Bazen düşünüyorum bunu en güzel zamanlarımız böyle eş ailesine kafayı takarak olan bana olacak diye ama sinirlendimmi de gözüm dönüyor işte

İşte onu hiç yapamıyorum o kadar doluyum ki hemen patlıcak gibi oluyorum sanki kv de de çok gülerek laf sokar hemen ters yapar bana niye öyle diyosun falan diye gülerek laf sokabilsem keske
o zaman gülmezsiniz sizde o size laf sokarken cekinmiyor da siz laf söylerken mi cekineceksiniz boşverin kırılan kırılır

Çalışmıyorum ama sanırım haklısınız eltim calısıyor kendisine ay kızım müsait miydin ay kızım sen calısıosun sen dinlen falan dediklerini duydum su an bebekle dışarıda bir iş düşünmesem de kendime evden çalışmanın yolunu bulcam internetten bişeyler satmak vsvs gibi bunu da bahane ederim
Yok ona saygı duymazlar ,çok eminim .Evde zaten ,evden çalışmaktan nolucak tarzı konuşurlar.Fiilen mutlaka bakın mutlaka çalışın. Eşinizin durumu ne kadar iyi olursa olsun,ekonomik özgürlüğü olan kadına kimse ,git öte diyemiyor.Şu an bebeğiniz küçükse ,biraz büyüdüğünde,gerekirse bakıcı tutup,kreşe verip ,ya da annenize baktırıp bir yolunu bulun.Yarın bir gün ,bu kv ve kp nin bütün işleri ile siz uğraşırsınız. O çalışıyo ,yoruluyo ,derler ki kendi ağzınızla söylüyorsunuz diyorlarmış.Fiilen çalışan gelin kıymetlidir, bu kadar.

Benim eşimin ailesi uzakta ama yılda üç dört görüşme bile yetiyordu. Zaten sürekli görüntülü arıyolardı vs. Sizinkiler gibi aşırı patavatsızlardı. Eşimle onlar yüzünden sık sık kavga ediyoduk. Eşim bana hak verse de neticede ailesi. En son ben bi patladım. Aradım annesini biz boşanıyoruz dedim. Kadın şok oldu hiçbi şeyden haberi yok. Noldu kızım falan diyo sonra sizin yüzünüzden sürekli kavga ediyoruz artık çekemiycem dedim. Blöf değildi bu arada gayet ciddiydim. Ne kadar kararlı olduğumu görünce eşim de benimle boşa tartıştığını anladı onlar da kendine çeki düzen verdi. Çok şükür bi senedir gayet iyiyiz.

peki nasıl koyucam bu mesafeyi zaten onlar çağırmadıkça artık bebekli olduğum için gitmemeye calısıyorum bayram seyran harici aramıyorum ama onlar zırt pırt bebek görmeye arıyor o konuşmada da beni illa geriyorlar zaten bir bahane bulup kapatmalı mı ?
Onlar çağırınca da gitmiceksin. Aradıklarında açmayıp bi 20 dk sonra filan müsait değildim sonra görüşelim diye mesaj atıcaksin. (merak edip çıkıp gelmesinler diye). Habersiz gelirlerse uzun süre kapiyi acmicaksin. Baya bi çaldıktan sonra sanki uyuyomussun da kapıya uyanmışsin gibi açıp suratsız şekilde içeri alcaksin(gerçekçi olalım kapıda bırakılmaz)

Benim eşimin ailesi uzakta ama yılda üç dört görüşme bile yetiyordu. Zaten sürekli görüntülü arıyolardı vs. Sizinkiler gibi aşırı patavatsızlardı. Eşimle onlar yüzünden sık sık kavga ediyoduk. Eşim bana hak verse de neticede ailesi. En son ben bi patladım. Aradım annesini biz boşanıyoruz dedim. Kadın şok oldu hiçbi şeyden haberi yok. Noldu kızım falan diyo sonra sizin yüzünüzden sürekli kavga ediyoruz artık çekemiycem dedim. Blöf değildi bu arada gayet ciddiydim. Ne kadar kararlı olduğumu görünce eşim de benimle boşa tartıştığını anladı onlar da kendine çeki düzen verdi. Çok şükür bi senedir gayet iyiyiz.
Valla super hareket.

Ay işte illa böyle bişey olmasını mı bekliyorlar anlamıyorum ki benim lohusalık döneminde tepem attı bir ara ama tuttum gene kendimi olan eşimle bana olmasın diye ama insan o raddeye geliyor

Onlar çağırınca da gitmiceksin. Aradıklarında açmayıp bi 20 dk sonra filan müsait değildim sonra görüşelim diye mesaj atıcaksin. (merak edip çıkıp gelmesinler diye). Habersiz gelirlerse uzun süre kapiyi acmicaksin. Baya bi çaldıktan sonra sanki uyuyomussun da kapıya uyanmışsin gibi açıp suratsız şekilde içeri alcaksin(gerçekçi olalım kapıda bırakılmaz)
Tabi kapıda bırakılmaz da onların niyeti içeri girmek olmuyor cogu zaman zaten bugun eşimle de konusıcam bu konuyu kendime de oyalanıcak bişeyler bulayım da kafam dagılsın cunku cok yoruldum

Anne konusu bazılarına normal geliyor da bana bTıyor gerçi bu ara bana nefes alıp vermesi bile batıyor
Sorun bu şu an onlar ne yapsa size batacak ısrarla öpme harici çok kötü durumlar yok gerisi aşağı yukarı her evlilkte var tipik kv,kb davranışı.Annelik hormonları tavan yapmış yanından geçerken rüzgarı çocuğunuza değse kavga çıkaracak noktadasınız.

Sormayın hiç yok başta gayet iyiydik o şekilde yüz bulmuşbulundular eşimin kardeşi gelecekmiş kv benim yerime müsait olduğumuzu söylemiş hiç sormadan sağolsun bide peşlerine takılır oturmaya gelir bize
Hiç çekinmeyin, cevap verin. Benim adıma cevap vermeyin diyebilirsiniz. Ben kv me ben müsait olmuyorum, sürekli beni isteme telefona demiştim artık. Bıktırmıştı beni. Bazı insanlar anlamıyor ve maalesef anlayacağı dilde cevap vermek gerekebiliyor.

Sorun bu şu an onlar ne yapsa size batacak ısrarla öpme harici çok kötü durumlar yok gerisi aşağı yukarı her evlilkte var tipik kv,kb davranışı.Annelik hormonları tavan yapmış yanından geçerken rüzgarı çocuğunuza değse kavga çıkaracak noktadasınız.
Kesinlikle katılıyorum gerçekten annelik hormonuysa bu dogru yani her şeyi batıyor özellikle kızımı sürekli kendilerine benzetişleri ve ısrarla öpmeleri buna sinir olduğumu bile bile telefonda konusurken amca gelcek seni öpcek yicek yapıyor bu hormonlardan mıdır nedir ne yaparım nasıl düzelir derken mesafe koyma kararı sanırım en doğrusu olacak

Hiç çekinmeyin, cevap verin. Benim adıma cevap vermeyin diyebilirsiniz. Ben kv me ben müsait olmuyorum, sürekli beni isteme telefona demiştim artık. Bıktırmıştı beni. Bazı insanlar anlamıyor ve maalesef anlayacağı dilde cevap vermek gerekebiliyor.
Ben de bunu anlamıyorum defalarca söylediğim şeyleri sanki anlamamış gibi afedersiniz salaga anlatsam bile anlar ama bu kadın anlmıyor tekrar yapıyor beni de sürekli istiyorlar ben eşime istemiyorum diyorum da o müsait değil falan diyor yanımdayken ama eşim işteyken kafasına göre arıyor keşke telefon kullanmayı öğretmeselermiş diyorum içimden bazen 🤣

Kesinlikle katılıyorum gerçekten annelik hormonuysa bu dogru yani her şeyi batıyor özellikle kızımı sürekli kendilerine benzetişleri ve ısrarla öpmeleri buna sinir olduğumu bile bile telefonda konusurken amca gelcek seni öpcek yicek yapıyor bu hormonlardan mıdır nedir ne yaparım nasıl düzelir derken mesafe koyma kararı sanırım en doğrusu olacak
Kv de ,aynı biz derdi .İlk zaman canımı sıkardı sonra dedim ki kime benzeyecek başka? Ya o taraf ya benim taraf..Çok sevdiler ,hatta ben bakayım büyüteyim bile dedi,baktım eşim kahkaha atıyor ,gülüyor ciddiye bile almıyor aynı şekilde bende rahatladım gereksiz korku ve tepki içinde olduğumu anladım.Zaman aldı ama iki tarafta sınırlarını bildi,ben üstüne iki kere daha doğum yaptım ilki gibi sıkıntı olmadı ben olgunlaştım onlar alıştı.

Kv de ,aynı biz derdi .İlk zaman canımı sıkardı sonra dedim ki kime benzeyecek başka? Ya o taraf ya benim taraf..Çok sevdiler ,hatta ben bakayım büyüteyim bile dedi,baktım eşim kahkaha atıyor ,gülüyor ciddiye bile almıyor aynı şekilde bende rahatladım gereksiz korku ve tepki içinde olduğumu anladım.Zaman aldı ama iki tarafta sınırlarını bildi,ben üstüne iki kere daha doğum yaptım ilki gibi sıkıntı olmadı ben olgunlaştım onlar alıştı.
Zamanla belki de dediğiniz gibi olacak bazen ben de böyle düşünüyorum ne var ki torunları tabi ki sevecekler neye kızıyorum diyorum iyi olmaya çalışıyorum daha sonra benim sinirim gene kızacak bir şey buluyor kendimi sinirliyken buluyorum orneğin bugün hiçbir sorun yokken bebeğimi annem annem diye sevdi ve bizim adımıza eşimin kardeşine müsait olduğumuzu söylemiş bir de kp de görüntülü konusmaya bagladık teknolojiyi çözmüşler o sırada bi elimde telefon bir elimde bebek sırf kp daha iyi görsün diye kv bana bebeği az daha yukarı kaldır diyor orda koptu bende zaten elektrikler ben emziricem diyip kapattım

Zamanla belki de dediğiniz gibi olacak bazen ben de böyle düşünüyorum ne var ki torunları tabi ki sevecekler neye kızıyorum diyorum iyi olmaya çalışıyorum daha sonra benim sinirim gene kızacak bir şey buluyor kendimi sinirliyken buluyorum orneğin bugün hiçbir sorun yokken bebeğimi annem annem diye sevdi ve bizim adımıza eşimin kardeşine müsait olduğumuzu söylemiş bir de kp de görüntülü konusmaya bagladık teknolojiyi çözmüşler o sırada bi elimde telefon bir elimde bebek sırf kp daha iyi görsün diye kv bana bebeği az daha yukarı kaldır diyor orda koptu bende zaten elektrikler ben emziricem diyip kapattım
Eğer onların ilk torunsa ya da tek oğlanın ilk çocuğuysa ,nasıl davranacaklarını bilemiyorlar kaba tabirle deli dana gibi sağa sola koşturuyorlar her halleri fazla abartılı ,sınır ihlali had safhada oluyor.Yaşadım ama eşim çok netti ben bir şey demeden her seferinde uyardı,hatırlattı bazen çok sert oldu ben kıyamadım ilk torun onlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar dedim böyle böyle herşey yoluna girdi Annem annem diye sevdiğine takılmayın rahat olun.Çocuk sizin hormonları sakinleştirin.

Back
X