gene görgülü kültürlü kız tarafıyla,görgüsüz kültürsüz erkek tarafı konusu.hayret birşey nasıl da denk geliyor böyle aileler.daha burada benim ailem kültürsüz ,eşimin ailesi kültürlü diyen birisi çıkmadı.
madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz kültür farkından neden evleniyorsunuz ki
sonrada gelip alışamadım diye koınu açıyorsunuz senede 2-3 kere gördüğünüz insanlar için
gene görgülü kültürlü kız tarafıyla,görgüsüz kültürsüz erkek tarafı konusu.hayret birşey nasıl da denk geliyor böyle aileler.daha burada benim ailem kültürsüz ,eşimin ailesi kültürlü diyen birisi çıkmadı.
sonrada gelip alışamadım diye koınu açıyorsunuz senede 2-3 kere gördüğünüz insanlar için
ya yemın edıyorum konuyu okuyunca dedım. egem kesın boyle bı cevap yazmıstır..
konu sahıbı arkadasım oyle kabul edıp devam edıceksın.. ya bu deveyı gudecen ya bu dıyardan gıdıcen. evlenırken dusunmen gerekırdı bunları..
ne güzel artık herkes beni tanıyor,yanlışmıyım peki
hayır haklısınız tabıkı. ısın acıkcası genelde boyle oluyo. konularda hep kız tarafı kulturlu görmus gecırmıs. erkek tarafı görgusuz vs cogu kez denk gelıyorum evet..
anam 20 sene sonra benım gelınde acarmıs buraya konu, görgusuz cadı dıye vaaaav
ben sızın yorumlarınızdan cok saygılı ve sevecen bı kayınvalıde olucagınızı dusunuyorum. umarım allah karsınıza saygınıza sevgınıze layık gelınler cıkarır..
olumlu da olumsuz da yorum yapanlara teşekkürler. ama ben zaten onları nasıl alt edebilirim diye sormuyorum ki. evet böyle bir uyumsuzluk var ama ben nasıl daha hoşgörülü olabilirim diye soruyorum. kötü biri olmayı ben de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?