eşimin ailesine anlam veremedim sizce bunlar ne demek oluyor?

ya tabiki orası öyle.hiçte kolay günler değildi her pazar canım çıkardı temizliği bitiricem diye pazar günü akşam 6 da gelirdi kayınvalidem 6 ya kadar ütü toz çamaşır ne varsa bitsin diye sinirlerim bozulurdu çünkü kendi çok düzen hastasıdır öyle dağınıklığa falan gelemez banyom bile dağınık olsa kırmadan incitmeden banyoda çok karışık kızım derdi yada heryer toz toz alsan derdi şimdi daha rahatım bakıcımız güzel bakıyor sızlanmıyorda nazlanmıyorda. ev dağınıkmış diyende yok her cumartesi dipten köşeden silip süpürüyorum 1 hafta gidiyor napıyım akşam 7 de evde oluyorum. ama şimdide 2 gün ugramayalım 3.gün niye gelmiyosunuz diyolar :) çalıştıgımın farkında değiller napsam onuda bilmiyorum

Ne güzel, görümcenizlede kayınvalidenizlede sorunsuz zamanlar yaşamışsınız. Kayınvalideniz elinden geldiğince bakmış torununa.
Belki yorulmuş belki düzenini özlemiştir; sebep ne olursa olsun zaten bakmak zorunluluğu yok.

Görümceniz çalışıyor, dolayısıyla başka bir maaşla bir ev daha rahat döner.
Sizde kaldığı zamanlar bu yüzden açmamışlardır o evi, şimdi maaş olduğundan açılmıştır.
Hem ne olursa olsun sizinle kalması çok ayrı kızıyla aynı evde kalması çok farklı.
Kızına bakmayacak, genelde kızı ona bakacak ve kızını yalnız bırakması zaten olmazdı.
Eğer ikisi birden size gelseydi o zaman sizin için sorun olacaktı değil mi ?

Kayınpederinizi o an düşünüyordur şimdide düşünüyordur.
Fakat bir anne baba olarak çocuklarından sorumlular, dolayısıyla fedakarlık yapmak zorundalar.
Torunlarının zaten bir anne babası var.

güzel düşün güzel gör.benim KV 4 yıldır kızım için "xx iyi mi" nin dışında bir kelam etmedi o da telefonda bırak bakmayı.torundan bile saymamıştı meleğimi.

valla ben hamile kalmadan önce kayın validem de annemde sürekli ne zaman çocuk yapacaksınız
bak yaşlanıcaz sonra bakamıcaz gibi sürekli söyleniyolardı

ben onlara güvenipte yaptım yoksa hiçte yapasım yoktu
bakamayacağımı biliyorum çünkü

şimdi diyorum 1 hafta biriniz gelin 1 hafta biriniz
onlarda onaylıyorlar inşAllah sorun çıkmaz bu konuda ileride

güzel düşün güzel gör.benim KV 4 yıldır kızım için "xx iyi mi" nin dışında bir kelam etmedi o da telefonda bırak bakmayı.torundan bile saymamıştı meleğimi.

yok Rabbim biliyor haklarını yiyemem kızımın çok üstüne düşerler birde burdaki tek torunları ondan.hediyeler alırlar nazıyla ugraşıp dururlar iyi bir anne babalar ama karşılığınıda beklerler arayacaksın soracaksın birde ben tek gelinim mesela arar amcan geldi hadi gelin teyzen geldi hadi gelin bende mümkün oldukça ihmal etmiyorum sadece cumartesi gündüz gitmiyorum çünkü o gün benim tatil günüm temizlik yapar sonra kızımla oynarım özlüyoruz birbirimizi..zaten ondan şaşırdım bu kadar seviyorlarda neden yok kızım bakıcıya ne gerek var biz biraz daha idare ederiz demediler hemen kabul ettiler duyunca :)

boşver...........................

e açık değil mi bakmak istememiş ya da baktığı için biraz takdir edilmek istemiş yani evet anne haklısın çok yoruluyorsun allah senden razı olsun başımızdan eksik etmesin sen olmasan biz ne yapardık gibi laflar duymak istemış olabilir

direkt bakıcı bulunca hadi git demiş gibi olmuş olabilirsiniz.

valla bu kayinvalideleri anlamak cok zor bende suan hamileyim bi telefon bile edip tebrik etmediler...zaten normaldede aramiyoruz birbirimizi cunku kendisi oyle istedi nedenini bizde anlamadik esimle...bakalim bebegimiz dogunca nasil gelip gorecekler merak ediyorum...o yuzden beterin beteri var kizlar birak bakmayi bi sevinselerdi bari ilk torunlari olacak bide

Ah ah...Çok güzel sorular sıralamışsın,mantık aramışsın.
Ama mantık aramak maalesef boşuna.
Herkes işine geldiği gibi davranıyor.

Benim de benzer sorular sorduğum olmuştur.
Madem şimdi böyle olabiliyor,neden o zaman olmadı gibi...
Fakat cevabı asla olmayan sorular bunlar

niye şöyle oldu niye böyle yaptılar diye düşünüp kendini üzme boşver canım herkes işine geldiği gibi davranıyor öncelikle kendini düşünüyor arkadaşlarda yazmış zaten insanlardan ne kadar az beklentimiz olursa o kadar huzurlu oluruz.madem genel olarak ilişkiniz kötü değil bu sorularla kendini doldurma unut gitsin ben hep diyorum bu zamanda tırnağın varsa başını kaşıyacaksın kimseden fazlabirşey beklemeyeceksin

evet canım mantıklı olmak istersen çok yoruluyorsun düşüne düşüne..
ama bundada var bir hayır diyelim çünkü 6 yıldır bana el bile kaldırmayan eşim son dönemde bana vurmuştu hemde çok basit bir sebepten.
sadece annesi oldugu ve benim çıkıştıgımı duydugu için.... düşünsenize tokat yedim hemde bu devirde ve hemde mesleğim oldugu halde (yanlış anlaşılmasın hani hep ev hanımları kendini ezik sanıyorlarya ondan açıkladım)
yani şimdi düşünüyorumda aslında eşimde çok gerginmiş kayınvalidem gelip bizde kaldığı dönemde,
şimdi tartışsakta olay büyümüyor kapanıyor.. ama o zmanlardan kalma bir alışkanlıkmıdır nedir pek sohbetimiz yok sanki evde bir yabancı var gibi hala evimiz....

Bence kayinvalidenin kafasina sonradan dank etmistir, bu yüzden bosver sana uzak olsunlar daha iyi, görüyormusunuz zaten bir kac günde bir, gayetde iyi geciniyormusunuz, sen sag ben selamet de icinden bosver.
Hepimizin eslerinin aileleri sorunlu, ama inanki milletde daha neler var, daha beteride var diye, elindekilerine sükretmek en iyisi : )

Ve acikcasi, senle bir araya gelince sana iyi davraniyorlarmis, esinlede sorunlar olmuyormus, tamam iste, gerisini bosver.

Kullanılmış hissetmen çok normal canım biraz öyle olmuş bence çünkü ama artık olan olmuş, en iyi tarafıda senden uzaklaşmışlar bu saatten sonra özellikle uzak olduklarında bu konuyu açıp soğukluk yaratmana gerek yok ama aynı tip bişey yapmaya çalışırlarsa bu durumu yüzlerine vurup benim evim yolgeçen hanımı gibisine iyi bir laf diyebilirsin. Erkeklerin bazıları iki aileleli oluyor başta kopamıyor annesinden babasından, evlense bile olmuyor ama ilerleyen zamanda özellikle senin yanında huzur buldukça tamamen kabullenir ayırır aile kavramını artık zaten artık yapabilecegi kendini sorumlu hissedecegi herşeyi yapmışsınız ve bunla ilgili düşünecegi bişey kalmadı bence gerekeni yaptı kardeşine karşı, bundan sonrada bu tip bir durum oldugunda sen açıkça hoşlanmadıgı belirttiginde zaten olmaz artık böyle bişey inş. gelecege bakmak lazım önemli olan sizin mutlulugunuz ve huzurunuz hep mutlu ve huzurlu olursunuz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…