- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
öncelikle onlar el ve çok bir şey bekleme ve geçmişi sorgulama.neyse ne.bir şekilde atlatılmış.şükret.dua et.arada hediyeler al kadına ki ikinizinde kalbiniz yumuşasın.şeytanın fısıltılarına kulak asma.kocana ve eşine odaklan.benim annem baktı 1 yıl.inan seninkinden çok daha faza sorun yaşadım.öyle düşün.
ya tabiki orası öyle.hiçte kolay günler değildi her pazar canım çıkardı temizliği bitiricem diye pazar günü akşam 6 da gelirdi kayınvalidem 6 ya kadar ütü toz çamaşır ne varsa bitsin diye sinirlerim bozulurdu çünkü kendi çok düzen hastasıdır öyle dağınıklığa falan gelemez banyom bile dağınık olsa kırmadan incitmeden banyoda çok karışık kızım derdi yada heryer toz toz alsan derdi şimdi daha rahatım bakıcımız güzel bakıyor sızlanmıyorda nazlanmıyorda. ev dağınıkmış diyende yok her cumartesi dipten köşeden silip süpürüyorum 1 hafta gidiyor napıyım akşam 7 de evde oluyorum. ama şimdide 2 gün ugramayalım 3.gün niye gelmiyosunuz diyolar :) çalıştıgımın farkında değiller napsam onuda bilmiyorum
güzel düşün güzel gör.benim KV 4 yıldır kızım için "xx iyi mi" nin dışında bir kelam etmedi o da telefonda bırak bakmayı.torundan bile saymamıştı meleğimi.
yok Rabbim biliyor haklarını yiyemem kızımın çok üstüne düşerler birde burdaki tek torunları ondan.hediyeler alırlar nazıyla ugraşıp dururlar iyi bir anne babalar ama karşılığınıda beklerler arayacaksın soracaksın birde ben tek gelinim mesela arar amcan geldi hadi gelin teyzen geldi hadi gelin bende mümkün oldukça ihmal etmiyorum sadece cumartesi gündüz gitmiyorum çünkü o gün benim tatil günüm temizlik yapar sonra kızımla oynarım özlüyoruz birbirimizi..zaten ondan şaşırdım bu kadar seviyorlarda neden yok kızım bakıcıya ne gerek var biz biraz daha idare ederiz demediler hemen kabul ettiler duyunca :)
Ah ah...Çok güzel sorular sıralamışsın,mantık aramışsın.
Ama mantık aramak maalesef boşuna.
Herkes işine geldiği gibi davranıyor.
Benim de benzer sorular sorduğum olmuştur.
Madem şimdi böyle olabiliyor,neden o zaman olmadı gibi...
Fakat cevabı asla olmayan sorular bunlar
evet durumu çok güzel özetlemişsiniz işte bir arkadaşın dediği gibi kullanılmış gibi hissediyorum hem kayınbabam napcak yazık dedim çocugumu bakıcıya verdim hemde şu soğuk günlerde bile hergün onun evine gitmek zorunda (bu arada bakıcımdan çok memnunum kızımda severek isteyerek gidiyor hatta babannesinden daha mutlu çünkü orda bakıcının kızıyla oynuyorlar) ve sonrada baktım yine kayınbabam yalnız??? ve şimdide adam hergün gidiş geliş yapıyor madem gidip gelebilecekti kızıma bakarkende öyle yapsalardıya acaba eşim yanlış anlar diyemi eşim biraz alıngandırda yani bende annem rahat edemiyormuki evinize geçtiniz diye kırılır gibi düşünmüş olabilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?