- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.346
- 133
- Konu Sahibi Melekmelegimm
Evet bendim :) bakın o konuda bile abisi yani oyle kendilerini her olaya katıyorlarki eşinle aramdaki soruna sanane karışıyorsun.ona ramen gittim hastaneye geçmiş olsuna abisine herşey eşim icindi ama değmezmiş.Ne doğru soylemişsiniz..evet baba olmayı beceremiyor açık açık geçenlerde itiraf etmişti abisini cocugundan daha cok sevdiğini rezil hatta cok ağır laflar etmiştim..hayır gelmiyor cok dedim ailesini bırakamazmış bir kere ailesi onu bırakmaz konu açılınca gidemez diyorlar onlar bizim adımıza karar veriyor ankaraya gideceğimizde bile tek teke eşimle cocugumla gidemiyorum yolda bişey olursa diye abisi bizimle geliyor sanki o gelince birşey olmayacakmış gibi eşimle ben bişeylere karar veremiyoruz.
Abisini daha 2 aylik cocugundan daha mi cok seviyormus! Ah be canim, nasil kandirildin sen. Ve niye cekiyorsun, almanya ya don. Oglun bu sagliksiz, cahil insanlarin arasinda buyumesin. Sana da yazik. Genc oldugunu tahmin ediyorum, gelir almanya da yeni bir hayata baslarsin. Almanya yi cok iyi biliyorum, bende isvicredeyim yillardir gidip gelirim cok guzel bir ulke, senin orada maddi manevi endiselenecegin bir seyde olmaz, oglunuda cok guzel buyutursun. Kocan olacak o sahista es ve evlat sevgisini abisinde ailesinde bulsun nasil olacaksa.