Eşimin ailesine bağlılığı ve beni değersiz görmesi:(

Tunceli liler ^^ bende kütahyalıyım..kuzenim onların yanında çalışıyordu oyle tanışmış olduk olmaz olaydık
Bir an hemsom olmana cocukca sevindim:)) bende almanyada dogdum büyüdüm ve yasiyorum... esimde ailesine ablasina ve annesine cok düskün sizinkiler biraz bizimkileri gecmis....

Boşamazsan şrfs.zs.n der gider ben davayı açarım.. Hııı çocuk moçuk diyerek korkutursa, "2 aylık bebeği Devlet hayatta anneden koparmaz üstüne maaile gidlen yere kimse yok gibi bebeğin randevusunu önemsemeyip gittiğini ispatlarım(abisinin hastaneden çıkış günü belli, senin aldığın randevu tarihi belli), haftada bir göreceğin çocuğu bile göremezsin" derim..
Bizi isterken Allahın emri, Peygamberin kavli ile diyorlar.. Ne demek olduğunu anlayamıyorlar.. Emanete hıyanet edilmez.. sor babası anasına böyle dese hoşuna gidermiymiş? Anası şuan kimi düşünüyor? Oğullarını ailesini.. Ana, baba baştacı ama tapınak değil.. Herkesin aklı, fikri var.. Zaten anası ana olsa bunu dedirtmez.. Nasıl insanla var anlamıyorum.. Benim annem kardeşimin sevgilisi hakkında kızı üzme, özel gününü atlama Vs der hep..

Yanlis anlama da ben o babayi kapoya koyardim..yasli olsa bile.. parayi kime yedirdiyse gitsin onlar baksin ve kime deger verdiyse.. benim babam da bizim olani hep kumar da yedi annem sinunda bosandi.. simdi orda burda kaliyo.. calistigu yerde kaliyo calismazsa sokakda kaliyo.. zerre umrumda degil
babam aşırı derecede aksi
evimiz onun üstüne ve maaşlarımıza sürekli el koyduğu için tüm birikim sadece onda bizde para yok
güya lazım olunca verirmiş ama annem kör olmak üzere hepimiz endişeliyiz özelde de göstermek istedik devletin nesi yetmiyor dedi devlet her ay mecburi 2 gün gidiyor
hafta içi sürekli sürekli izin kullandığını anımsatıyor patronu
babama kaç defa bu kadın işe yetişeceğim diye kendini paralıyor çalışmasın diye çalışabiliyorki çalışıyor diyor
annem kısmi felç de geçirdi bu sebeple iyi olsada hızlı hareket edince kesiliyor ama adam umusamıyor ben eve para veremem diyor
ben vermeyince, babam olay çıkarınca annem kızım ne olur ver diyor şekeri 500 lere takılı kalıyor bu yüzden birtürlü geri adım atamıyorum
ben hiçbir yere gidemiyorum, annem çalıştığı halde eksiği var daha neler neler adam yazın 1 ayda olsa köye gidiyor annemin şekeri düşüyor daha rahat geçiniyoruz ve istediklerimizi almamıza rağmen paramız kalıyor ama işte ben vermeyince olay çıkaracak diye annem arkamda dolaşıyor parayı ver kızım beni erkenden öldürmek mi istiyorsun kızım

babam aşırı derecede aksi
evimiz onun üstüne ve maaşlarımıza sürekli el koyduğu için tüm birikim sadece onda bizde para yok
güya lazım olunca verirmiş ama annem kör olmak üzere hepimiz endişeliyiz özelde de göstermek istedik devletin nesi yetmiyor dedi devlet her ay mecburi 2 gün gidiyor
hafta içi sürekli sürekli izin kullandığını anımsatıyor patronu
babama kaç defa bu kadın işe yetişeceğim diye kendini paralıyor çalışmasın diye çalışabiliyorki çalışıyor diyor
annem kısmi felç de geçirdi bu sebeple iyi olsada hızlı hareket edince kesiliyor ama adam umusamıyor ben eve para veremem diyor
ben vermeyince, babam olay çıkarınca annem kızım ne olur ver diyor şekeri 500 lere takılı kalıyor bu yüzden birtürlü geri adım atamıyorum
ben hiçbir yere gidemiyorum, annem çalıştığı halde eksiği var daha neler neler adam yazın 1 ayda olsa köye gidiyor annemin şekeri düşüyor daha rahat geçiniyoruz ve istediklerimizi almamıza rağmen paramız kalıyor ama işte ben vermeyince olay çıkaracak diye annem arkamda dolaşıyor parayı ver kızım beni erkenden öldürmek mi istiyorsun kızım
Annen cok pasif kalmis.. keske zamaninda bosansaydi..

Merhaba 1 buçuk yıllık evliyim 2 aylık bebeğim var şükürler olsun..ben eşimden yana dertliyim kendimi değersiz görüyorum onun gözünde ailesine herkez bağlıdır ama eşiminki cok farklı beni yani bizi bebeğimle sanki ailesi olarak görmüyor.bugün tartıştık eve gelmeyeceğini söyledi birkaç eşyalarınıda alıp gitti oda abisi küçük bir operasyon geçirdi hastanede çıkışı vardı bugün ailesi çıkışını yapıcak ve evine bırakıcaktı araba kullanamaz birkaç gün cunku bizim bebeğimizinde bugn randevusu vardı cocuk dr uyla oraya gitmektense kendi aldı hava soğukmuş ailesi giderse hasta olurmuş arabayla gidicekler oysaki ve bebegmin randevusunu 3. Kez erteledim..almasıda sorun değil eltim refakatçı kaldı eşinin yanında ve biz küsüz geçen sene bana affedilmeyecek yanlışı oldu ve eşim abisi hatrına konuşur diye istemiyorumki o kadınla aynı ortamda bulunsun dün eşimle geçmiş olsuna gittik eşinin suratına bakmadım o hiçbirsey olma ış gibi bana konuşuyor ki cok buyuk ayıbı oldu bana ve 1 senedirde ilk defa dün gordum yağcı kadın.ve demin kv demle eşim bize geldiler bana dediki abim ailem için seni boşarım!! Öyle ağrıma gittiki sonra aldı eşyalarını gitti tabi tüm bunlardan kv sorumlu o arayıp eşimi abine git dedi neymiş yatıcaklarmış hava soğukmuş..benim cocugum cocuk değil sanki randevusundan kaldı ve eşimgiller cok cok bağlılar birbirlerine artık çıkmazdayım..
Cikmazi yok o seni ailesi icin bosuyorsa sende onu kendin ve bebegin gelecegi icin bosa.Bu gun bebeginin radevusunu dusunmeyen adam buyunce dusunurmu saniyorsun. hazir elinde bir taneyken kurtul o manyakdan anasiyla abisiyle yasasin .

Canim akil yaşta degil baştadır ama eşin daha cooook toy. Cocuk daha
Kizma bana
Baba olmus olabilir ama yillar illaki onu olgunlastiracaktir. Inan üzüldüm
Evet cocuk ben annesinede diyorum oğlun daha cocuk diye görememişim evlenmeden once oyle konuşurduki ne olgun düşünüyor diye hayran kalırdım ama hiç oyle değilmiş

Şimdi ben evli değilim kendi bakış açımla bakıyorum olaya, eşinize yok abine gittin o kadına neden merhaba dedin niye tavır almadın tarzı konulardan artık uzak durun. Siz ne kadar söyleseniz ve kızsanızda inada biniyo adam bu aşikar. Bırakın gitsin, siz gitmeyin. Bu adam her nolursa olsun abisinden vazgececek değil et tırnaktan ayrılmaz. Ayrılmasınıda beklemeyin. Cocugunuzun kontrolüne siz yalnız götüremiyo musunuz uzak mı hastane yoksa eşiniz oraya gidecek diye mi huzursuz oldunuz? Biraz kendinizden emin davranın yeri geldiğinde cok sinirlensenizde yapıcı olmaya bakın çünkü erkekler çok düz ve asalak varlıklar ne kadar üstlerine gitsek o kadar inada biniyolar ağızlarından cıkanı kulakları duymuyor sonra.
Siz yanlış okudunuz veya tam olarak anlamadınız konuyu ben abinden vazgeç demiyorum abisini almaya anneside gidebilirdi cunku kaynımın yanında eltimde var ve bizim düğünümüzde takılan tüm takılarımızı çalan bir elti onunla aynı ortamda bulunmasını istemiyorum abisinden vazgeçmesini istemedim.hastane hem uzak hem ben buraya yabancıyım almanyadan gelin geldim eşim bana harçlık bırakmayan biri hastanede 15 dk uzağımızda e birde hastane masrafları nasıl ödeyebilirim ? Eşimin yanımda olması lazımdı

Siz yanlış okudunuz veya tam olarak anlamadınız konuyu ben abinden vazgeç demiyorum abisini almaya anneside gidebilirdi cunku kaynımın yanında eltimde var ve bizim düğünümüzde takılan tüm takılarımızı çalan bir elti onunla aynı ortamda bulunmasını istemiyorum abisinden vazgeçmesini istemedim.hastane hem uzak hem ben buraya yabancıyım almanyadan gelin geldim eşim bana harçlık bırakmayan biri hastanede 15 dk uzağımızda e birde hastane masrafları nasıl ödeyebilirim ? Eşimin yanımda olması lazımdı
Ovvv bayağı sıkıntılıymış, ne diyeyim umarım başa çıkabilirsiniz cok uyumlu bi eşte değil..

Bu evlilik başlı başına bir felaket senaryosu gibi . Birincisi tüm sorun eşinizde . Daha 23 yaşında ve evlenecek sorumlulukta hiç ama hic değil . Kendini belli etmemesi çok normal zaten uzakta yaşamışsınız anlaşılan bir sevgililik döneminiz de olmamış . Simdi ilk olarak esin degismeyecek ailesi de bu kafana bir koy. Kimse kimse icin degismez ben de degismezdim . Sen ne yapmaya düşünüyorsun nasıl bir gelecek düşünüyorsun ona karar ver. Eşinle birlikte bu hayatı yaşamak mi yoksa bebeğime bekar ama huzurlu bir yasam sürmek mi ? Ben değil çocuğunu beni bile ailesine tercih eden bir erkeğe tahammül edemezdim ki çocuk . Insan çocuğu için yaşar gerekirse ölür. Herkesin ailesi değerli ama evlat gibisi yoktur . Karar senin bizim elimizde bir şey gelmez. Nasıl bir hayat istiyorsun kararını ver ve uygulamaya geç .

Bu evlilik başlı başına bir felaket senaryosu gibi . Birincisi tüm sorun eşinizde . Daha 23 yaşında ve evlenecek sorumlulukta hiç ama hic değil . Kendini belli etmemesi çok normal zaten uzakta yaşamışsınız anlaşılan bir sevgililik döneminiz de olmamış . Simdi ilk olarak esin degismeyecek ailesi de bu kafana bir koy. Kimse kimse icin degismez ben de degismezdim . Sen ne yapmaya düşünüyorsun nasıl bir gelecek düşünüyorsun ona karar ver. Eşinle birlikte bu hayatı yaşamak mi yoksa bebeğime bekar ama huzurlu bir yasam sürmek mi ? Ben değil çocuğunu beni bile ailesine tercih eden bir erkeğe tahammül edemezdim ki çocuk . Insan çocuğu için yaşar gerekirse ölür. Herkesin ailesi değerli ama evlat gibisi yoktur . Karar senin bizim elimizde bir şey gelmez. Nasıl bir hayat istiyorsun kararını ver ve uygulamaya geç .
Evet haklısınız sevgili hayatı yaşamadım yazdan yaza görüyordum ne kadar tanıyabilirdimki oda göz boyamaymış zaten.abisi msj atıyo sakın yıl başında çıkmayın sakıncalı hep pislik var bugun diye.dedimki eşime sabah başkalarının senin adına karar vermesi seni rahatsız etmiyormu baskı görmen dedim yoo hyr diyo..çıkmasak bile sanane evli barklı sanamı sorucak dün yine hastaneye götürdük bebegimi kulağı arıyo gibiydi huzursuz elini atıyordu hep kulağına sürekli annesine babasına haber ediyo elinde telefon zaten tıklım tıklım hastane.dedimki birazdan çıktığımızda haber versen bak insan dolu hem puseti tutuyor bir elindede telefon aklı telefonda uyuz uyuz yürüyo.doktorun dediğine karşı geliyo kv dem falan eşim anlattıkca drun dediğini :) bugun yıl başı ailesine gelin dedi yani benle hiç tek teke vakit geçirmek istemiyo sanki hep aile hep aile geçen senede birlikte değildik annesi yanındaydı iş yerinde geçirdiler..ondan isteğim ailesini silsin tek ben olayım değil asla ama eve geldiğinde aile babası gibi eşine ilgili çocuğuna bağlı bir baba aileyi telefonla arayıp 2 saat boyunca bebeği görüntülü gostermesi değil ve boş konuşmalar zaten tüm gün işyerinde birlikteler aksam saat onbirde geliyo ve yine aile

Kizimi doktor randevusuna götürmeyen esi asil ben bosardim.
Ancak siz bosanmazsiniz bence. Bu evlilige ikinci cocuk yapilsa sasirmam.
Adam daha buyumemiski çocuğunun farkına varıp baba olduğunu idrak etsin.Keşke herkes evlenemese liyakati olmayanlar ebeveyn olmasalar.Zalim babalar nefrt ediyorum böyle erkeklerden

Back
X