Eşimin ailesine bağlılığı ..

Melekmelegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
750
294
53
34
merhabalar 6 aylık hamileyim ve eşim tarafından dertliyim bundan 1 ay once konu açtım yine bebek için birkac kıyafet bebek arabası bakmak istemiştim eşimin annesi kızmıştı niye acele ediyorsun diye oysa acelede değil eşimle avm ye gidicektik bebeğede bakalımmı dediğimde eşim haliyle anneye danışıyo çünkü eşim kazandıklarını anneye veriyorlar cok saçma evet malesef ne alınacaksa eve annesinin haberi oluyo ve kabul ederse yapılıyo her neyse şimdide akrabası geldi eşimin anneannesinde kalıyor 3 ay boyunca burada ve sürekli her akşam annenannesigile gidiyoruz eşim dükkanını gece 11 de kapatıyor beni alıp oraya gidiyoruz gece 3,4 lere kadar oyuruyoruz ve hamilelikten cok yoruluyorum oturduguum yerde artık belim agrıyo ayaklarım sonra uykum geliyo ama eşim anlamıyo kaç kere soyledim cok gec işi bırakıp o saatten sonra gidiyoruz cok yoruluyorum diye inanmıyor bana ve abartmıyorum bayramdan beri her akşam oradayız eşimle birlikte yaptıgımız hicbirsey yok sürekli aile içindeyiz ..

Çocuğu yaparken anasına danış mı valla merak ettim ..
Annesi zaten torun istiyorum diye kafamızı şişiriyordu yapın yapın torun istiyorum ben biraz daha zaman geçsin dediğimde kendini düşünüp torun istiyorun diyordu beni evliliktende soğuttular yaşamaktanda burda yanlızım ve sürekli eşimin ailesini tatmin etme durumundayız her akşam gece yarılarına kadar cok yoruluyorum dua ediyorum allaha eşim birazda bana değer verdin beni mutlu etsin diye bilmiyorum sonumuz ne olucak

Annesi zaten torun istiyorum diye kafamızı şişiriyordu yapın yapın torun istiyorum ben biraz daha zaman geçsin dediğimde kendini düşünüp torun istiyorun diyordu beni evliliktende soğuttular yaşamaktanda burda yanlızım ve sürekli eşimin ailesini tatmin etme durumundayız her akşam gece yarılarına kadar cok yoruluyorum dua ediyorum allaha eşim birazda bana değer verdin beni mutlu etsin diye bilmiyorum sonumuz ne olucak
Keşke oğlunu hiç evlendirmeseymiş .. Tamam annesidir anne atılmaz ama böyle de olmaz .

Keşke oğlunu hiç evlendirmeseymiş .. Tamam annesidir anne atılmaz ama böyle de olmaz .
Gerçekten öyle düşünüyorum bende parmağında oynatıyor herkezi hayatımdan bezdim gördüğümde konuşasım gelmiyo artık iki gün once eşimle büyük tartışmamız oldu biz ikimiz bişey yapamıyoruz hiç sürekli ailenleyiz yoruluyorum dedim diye ve annesini aradı anlattı annesi öyle ağır laflar sarfettiki doğmamış çocuk icin sevgimizde yok suan ister aldır ister git doğur naparsan yap diye ailemin evine gidiyordum eşim göndermedi ve bunların üzerine yine yüz yüze bakıcaz ve eşim şimdi arıyo hadi hazirlan anneannemlere gidicez diye artık bunların bu ailece anneannesinde toplanmalarından ümidim kalmadı

Siz evde kalin o gitsin .Yatın uyuyun .
Cnm onuda soyledim ayıp olurmuş benim ailem 1 ay sonra burdalar inşallah yurt dışında kalıyorlar onlarada öyle davranırmış umursamazmış yoksa.. teyzesi izmitte oturuyor 3 aylıgına geldi eşim diyo bizi cok guzel ağırladı izmitte ayıp olur hergün gidicez diyo kafayı yicem..hamilelikten yoruluyorum inanmıyor annemde hamile oldu hic senin gibi değildi deyip duruyo

Madem bu kadar düşkün oğluna keşke evlendirmeseymiş. Sizin suçunuz ne!
Benim suçum eşimi sevip yaşadığım ülkeyi ailemi onun icin bırakıp ona güvenmekti boyle olcağını hiç tahmin etmemiştim burda kimsem yok e ailesiylede dertleşemiyorum içime atıyorum hep :(

Back
X