Esimin ailesine borcu

Uff ya kavga etmeyin konu kapanmasın ne zamandır böyle sürükleyici ve anlaşılmaz konu yoktu dolandırıcı konularını muge anlida da hic kaçırmam.

Ayrica yeri gelmişken söyleyeyim meslekten bağımsız insan takıntılı olmamalı.

Kavgayla benim ilgim yoktu kuzum . Bir yorum yaptım sadece kendisine . Dakikasına eğitimle ilgili konudaki kızımla ilgili yorumumu bulmuş , tıp kazanamazsa diş yazar yazdı . Trajikomik değil mi bu ? Ben yıllardır burada tüm çalışan ve kendini ezdiren maaşını veren kadınlara yapmayın etmeyin yazıyorum. Konu sahibinin maaş kartı olarak görülmesi asıl konu eş ailesi tarafından . Kadın mühendis de olsa avukat da gene başına aynı şeyler gelecekti

Haklisin sekerim anladim zaten durumu ne oldugu anlaşılıyor merak etme.

Haklisin sekerim anladim zaten durumu ne oldugu anlaşılıyor merak etme.
Tmm şekerim. Alakaya kel maydonoz olunca şaşırdım . Eşim önemli bir okul mezunu mühendis ben de uzun yıllardır ev kadınıyım . E beni sömürme hakkı mı oluyor şimdi adamın? maaş farklarına da gelirsek ovvvv sanayide ki ustamla kuaförüm hepimizden çok kazanıyor

Ayy yine başladı alakasız örneklere 10 mesaj dinleriz artık…

Hiç şaşırma onun tarzı bu.

İyi ki bir Doktor olmuş.

Her konuda böyle yapıyor milleti eğitimi, işi ile rencide ediyor bak ona bir mesaj yazdın senin sekiz göbek önceki konularına bakıp seni üzecek mesajı yazmış..

Her zaman ki Ayşenaz işte forumca ezberledik artık gerçekten üzülme.. Seni bilen biliyor.

Ben bayağı süredir kendisi ile Bdv de sohbetler de ediyordum sorgulamıyordum doktor olup olmadığını öyledir diye kabul de etmiştim . Ama bugün yaptığı ile doktor olup olmadığı kısmı değil de bambaşka şeyleri anladım. Mesafe koyulmalı imiş. Mune hanım okuyunca anlar zaten durumu.

Doktor olmayı statü sanmanızı beğenmemiştir. Doktor değilim ve 12 asgari ücret kazanıyorum.
Sayısal da gayet de yüksek puanla girilen diş hekimliği bile küçük görülmüş ayol. Sanki Çemişgezek de 2 yıllık bir bölüm diş. Konu sahibinin maaşına güvenilerek eşi ve ailesi tarafından çevrilen dolaplardı konu oysa .

@ulasimiz Tam olarak neyini beğenmedin mesajımın çok merak ettim? Doktor olmamın yüzüne vurulmasını mı

Neden Doktor olmadığına inanmadığımızın kanıtı

Dur sana bir emoji daha yapayım Tohtor hanım

Konuları takip eden herkes yönetimden teyitli uzman doktor olduğumu biliyor. Senin okuma yazman yok mu öğretmen? Bu mesajlarla sadece kendini rezil ediyorsun.

@Mune

Konusuyla hiç alakası olmayan kişisel çekişmeler için @overthinkerbell ‘den özür diliyorum

@ulasimiz ve @Aysenaz11
Uyarıları tekrarlamaktan nefret ederim çünkü karşımdakiler çocuk değil, yetişkine hele de kendisini eğitimli diye nitelendiren yetişkine bir kere söylersiniz anlar, 2., 3. tekrar yaptırıyorsa orada bir sıkıntı vardır.

Son kez yazıyorum, tane tane okuyun aklınızda tutun, tekrarı halinde banlanma sürelerinizi uzatırım bunu yaparken de hiç tereddüt etmem, @Kazen beye şikayet hakkınızı kullanırsınız.

1- Bir üye kadın olduğunu veya mesleğini yönetime teyit ettirmişse ve yönetici bu kişiyle alakalı bilgiler mevcut demişse, somut delillerle aksi ispatlanana kadar üyenin beyanı esastır.

2- Beğenmedim butonunu yalama yapmayın, birbirinizden intikam almak veya kışkırtmak için kullanmayın.
Bir üyeden hoşlanmıyorsanız sizi kışkırtmak amacıyla yazmadığı sürece, herhangi bir konuya içerikle alakalı yazdığı mesajlarını göz ardı edin.

3- Bir üyenin size yaptığı beğenmedim’in hesabını sormayın, üye sizi kışkırtmak için seri ve maksatlı beğenmedim yapıyorsa bunu tartışma haline döndürmek yerine Şikayet Et butonuna basın yöneticiler incelesin.

Zurnanın zırt dediği yere geldik, @ulasimiz üye doktor değil gibi mesajlar yazmayı bırakın artık, yorum yazdığınız konulara bir faydası olmadığı gibi tartışmalara neden oluyor, size göre doktor değilse dahi bunun ne önemi var?
Mesleki tavsiye de mi bulunuyor, ilaç mı reçete ediyor? Birinizin sağlığını riske mi attı? Eğer öyleyse Sağlık Bakanlığına, Türk Tabipler Birliğine şikayette bulunursunuz, doktor hakkında resmi işlem başlatılır.

Demişsiniz ki
“kadın sabah gözünü açar açmak intikam ateşiyle mesajlarıma seri beğenmedim attı. Gayri ihtiyarı bende onu beğenmemişim bana aynen bu şekilde mesaj atıp polemik yaratıyor.”

Allah’tan hepinizin aktivite geçmişini görebiliyoruz.
@ulasimiz sevmediğiniz mesleğine inanmadığınız birinin sizinle dahi alakası olmayan mesajlarına gecenin bir yarısı beğenmedim atmak kışkırtmak değil midir? Neden üyenin yazdığı konularda ısrarla kendisiyle ilgili yorumlar yapıyorsunuz?

Üyeyi göz ardı edin geçin, beğenmedim atarak bile etkileşime girmeyin.

@Aysenaz11 siz niye topikte yapılan beğenmedimin hesabını soruyorsunuz?
Size beğenmedim attı diye başka konulardaki mesajlarına beğenmedim atıyorsunuz?

Şikayet Et butonuna basın geçin, siz de üyeyi göz ardı edin beğenmedimle dahi etkileşime geçmeyin.

Öğretmen, doktor, avukat, hakim, hemşire, psikolog vb olabilirsiniz ama KK ‘da mesleklerinizle değil cinsiyetinizle varsınız.
Ne zaman ki sitede reklamınızı yapar, bağlı bulunduğunuz Bakanlıkların, Birliklerin sizler için hazırladığı yasal çerçevelerin yönetmeliklerin dışına çıkarsınız işte o zaman mesleğiniz tartışma konusu olur veya sorun teşkil eder.

Şimdiiii, ikinizin de malumu ki banlanacaksınız, bu ikinizin arasındaki 2. tartışma ve 3. bir tartışmada banlanma süreniz katlanacak bilginize.

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı okurken iki eğitimli yetişkin kadın adına utandım.
Konu sahibi konu dışı olduğu için kusura bakma.
Bunu yazdığım için umarım banlanmam.

Yazdıklarınızı okurken iki eğitimli yetişkin kadın adına utandım.
Konu sahibi konu dışı olduğu için kusura bakma.
Bunu yazdığım için umarım banlanmam.
Ben de öyle . Çok saçmalanmış . Konu sahibi diş hekimi diye küçük görülmüş maaş miktarları yazılmış tıp için , doktor mu değil mi konuşulmuş . Benim de şüphem vardı uyarı verdi Mune hanım uzun zaman önce tmm o zaman dedim kendisiyle sohbete bile başladım güle eğlene Bdv de . Çok çok saçma . Konu dışı yorum olacak ama Mune hanımın izniyle son da şunu yazayım da düşülsün ilgisiz konularda kızımın yakasından . Dişçi asla olamaz . Ağız sesi ve şapırdatma ile ilgili psikolojik bir rahatsızlığı var , beni bile kovar yanından ses çıkarırsam ağzımla . Hastalarına yazık olur dişçi olsa . Konuya dönecek olursak , kadınların çalışması harika , gurur verici , kendi ayakları üstünde duruyorlar . Ama çalışıyorlar diye de ne kendi ailelerine sponsor olmak zorundalar ne de eş ailesine . Konu sahibinin kızdığı nokta da bu zaten . Kendisi daha tanışmadan alınan arabanın borcundan banane demiş kurtulamamış . Adamın ailesi tefeci gibi paranın değer kaybına dek hesap etmiş borcu ödeyin diye tutturmuş. Konu sahibinin kimseye borcu yok , maaşını bu borç için de vermemeli . Zaten araba da kayınbabanın üstüne , o da bir sorun . Şark kurnazlığı . Konu sahibi rest çekip altın da para da vermemeli . Ancak ortak ev araba alınır eşle hah o zaman katkıda bulunmalı

Beğenmedim butonuna basılmış olması niye rahatsızlık veriyor? Bütün forum toplansa benim yorumumu beğenmedim yağmuruna tutsa umurumda bile olmaz. Ayrıca beğenmemek de bir hak. Şimdiye kadar kimsenin yorumuna beğenmedim basmadım, herkes fikrini düşüncesini yazsın, benim beğenip beğenmemem kimi niye alakadar etsin, hayretle okuyorum yazılanları. Sanki okulda kız çeteleri kapışıyor yoluşmaya az kaldı gibi.

O kadar saçmalandı ki kuzum . Banane ayol birinin 8 asgari ücret almasından mesela bu konuda , Allah daha çok versin. Tüm doktor erkeklerin de eşi doktor mu da konu sahibi küçük görüldü ? Ayrıca halkın gözünde onlarında adı diş doktorudur diş hekimi değil . Benim kız ne alaka ?Konu sahibinin yaşadıklarının küçük versiyonunu da ben yaşadım bi cinnetle çözdüm geçen yıl mesela. Kendisi de 1 yıllık evli , çocuk vs de olmadan tavrını net koymalı eş ailesine . Adama layık görülmemek falan ayıp ya . Adam çok matah sanki . O kadar yıl çalışmış kendi başına evlenecek parası yok , ailesini vs de işe katarak evliliğinde huzur bırakmamış.

Ne alaka çözemedim . Diş hekimi doktor kocaya layık değil mi ? Evlilik bu ticari anlaşma mı ? Kuzenim doktor eşi diş hekimi , arkadaşlarının eşleri kimi öğretmen kimi hemşire gayet de mutlular .
Bende çözemedim, sağlık memuruyum iki memur arkadaşımın eşi uzman doktor,hatta biri profesör çocuk kardiyoloji alaninda, arkadaşım da idrar tahliline bakıyor işte,gayet de 20 küsür yıllık evlilik.. Kadının doktor erkeğin sağlık memuru olduğu örnekler de var çevremde

var tabi ki . Hatta eski yıllarda doktor eşleri ilkokul ortaokul mezunu idi . Memleketlerinden bildikleri ailelerin kızlarını alırlardı . Devir değişti artık üniversite mezunu ile evleniyorlar sadece . Ama meslek ayrımı yapmıyor bazıları . Hemşire , öğretmen , bankacı , beyaz yakalı , avukat , mühendis vs eşleri erkek doktorların . Konu sahibinin dengi kocası . Adamın iyi kazanıp konu sahibini ailecek sömürmek istemesi sorun bu konuda . Söz yüzüğü gibi ucuz birşeyi kızın babasına aldırmış . Adam ya aşırı aileci , işe başladığından beri tüm gelirini anne babasına ve kardeşlerine aktarmış , ya da başka birşey var işin içinde . Konu sahibinin mesleği Türkiye ortalamasının üstünde . Daha ne olaydı oxford mu bitlreydi ?

Kesinlikle,meslek denkliği bu konudaki en son yorumlanacak şey..Gayet denkler o konud..

Sadece ilk 2 sayfayi okudum. Kocani cok gozum tutmadi ama madem ki seviyosun ve bosanmayi dusunmuyosun o zaman ben soyle yapardim. Arabaydi cartti curttu ne varsa satar o aileye o borcu oderdim. Muhtemelen KK kadinlari buna katilmayacak ama bu sekilde omur gecmez. Madem eve 2 doktor maasi giriyor cok kisa surede toparlarsiniz. Aradaki saygi sevgi iyice yipranmadan kim hakli kim haksiz diye dusunmeyi birakip borcu ode. Sonra da ona gore de mesafeni koy, konusu acilan her yerde de dugunumuzu kendimiz yaptik, takilarimi bile kendim taktim vs diye anlatirisn icin sogusun diye Simdi bunlar buyuk problem gibi geliyo muhtemelen sana da, valla iki doktor da bu kadar para dusunmesin ya. Korkma toparlarsiniz. Ode parayi rahat et. Kadin muhtemelen doktor oglunun parasini yeterince yiyemeden evlendirdi diye bu sekilde cikarmaya calisiyo

`