Esimin ailesine borcu

Konuları takip eden herkes yönetimden teyitli uzman doktor olduğumu biliyor. Senin okuma yazman yok mu öğretmen? Bu mesajlarla sadece kendini rezil ediyorsun.

@Mune
Hem konu sahibinin kocası hem şu mesajlar doktorluk da ayağa düştü dedirtiyor. Statü farkını yerle bir ettiniz.

..
Hem konu sahibinin kocası hem şu mesajlar doktorluk da ayağa düştü dedirtiyor. Statü farkını yerle bir ettiniz.
sizin şu forumdaki herkesçe bilinen mesajlarınızın kalitesini düşünürsek cevap bile vermeyeceğim

Kaynanan da çok görgüsüz eşinizde oğluna araba almış da smdi düğün zamanı araba borcunun sırası mı. Hem gelinin altınları vermeyi kabul edeceği ne malum. Altınlar geline de takılıyor ya onun hakkı da var. Keşke sen arabayı ailene ver biz kendımıze alırız deseydınız.

Ben arabayi alirken onlardan 400bin tl degerinde altin/dolar borc almistim. Gunumuzde 1milyonu gecik bir para ediyor.
Altın mı dolar mı yoksa hangisi daha çok yükselirse ona mı endeksleyecekler. Gelme bu oyunlara

Bunlar gelin almamışlar ki köle almışlar, ömrünüz boyunca istekleri bitmeyecek, taktığı altını geri almak nedir? Hiç takmasalardı o zaman. Sağamsola gösteriş mi yaptılar yani.

Konuları takip eden herkes yönetimden teyitli uzman doktor olduğumu biliyor. Senin okuma yazman yok mu öğretmen? Bu mesajlarla sadece kendini rezil ediyorsun.

@Mune

Ne oldu yemedi mi mesajını niye değiştirdin. Neyse Alıntı yapmıştım zaten

..

sizin şu forumdaki herkesçe bilinen mesajlarınızın kalitesini düşünürsek cevap bile vermeyeceğim
Tamamdır Çapanın gururu Ayşe, doktor değilsen komik ama doktorsan trajikomik

Eklentiler

• IMG_1647.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 29
Doktorlar bunu yaşıyor kendine bunu reva görüyorlarsa biz ne yapalım,benim altınlarım bana alınan eve gitti diye 20 yıl lafını etmiş burunlarından getirmiştim bu arada yüzükleri de eşim bana ben eşime almış olduk adet öyleydi galiba annem öyle tembihlemiş ona göre para vermisti bana.

Siz ailenin ile evlenmissiniz, kusura bakmayin. Her ailede yolunacak biri olur. Ben evlenmeden para konusunda sert sınırlar koydum..esim iyi niyetli bir insan ve geliri iyi. Kullanmaya calisanlar cok oldu. Bir kisiyi hatta mahkemeye verdim daha evlenmeden. Bu para konulari cözmeden evlenmeyecektiniz. Esiniz tabi arabasini sattirmaz..onlar alismis kendi aralarinda bu sistemi sürdürmeye. Yerinizde olsam kendi gelirimde bir kurus vermem ne o borclara nede baska bir harcamaya. Esiniz size böyle kan kusturmaya devam edecek cünkü bireylesmemis o sistemin bir parcasi

Doktor olmayı statü sanmanızı beğenmemiştir. Doktor değilim ve 12 asgari ücret kazanıyorum.
Doktor olmak parayla ölçülmez ki para ayrı statü ayrı şeyler.
Toplumda doktorluğun yeri kazandığı parayla ilgisiz olarak bambaşka.

Doktor olmak parayla ölçülmez ki para ayrı statü ayrı şeyler.
Toplumda doktorluğun yeri kazandığı parayla ilgisiz olarak bambaşka.
Doğrudur hiç devlet memuru bir anturajım olmadı. Sizin çevrenizde öyle olabilir.

Doğrudur hiç devlet memuru bir anturajım olmadı. Sizin çevrenizde öyle olabilir.
Muhtemelen zor ve kutsal olduğu düşünüldüğü için öyle. İnsanlara çekici geliyor.

1 milyonu var vermiyorlar. Borcunu istiyorlar. Aileye bak be. Ona saysalarmış madem. Kesinlikle eşinde bir şey var bir şey gizliyor. Gizli kredi çekmeler falan

Ne alaka çözemedim . Diş hekimi doktor kocaya layık değil mi ? Evlilik bu ticari anlaşma mı ? Kuzenim doktor eşi diş hekimi , arkadaşlarının eşleri kimi öğretmen kimi hemşire gayet de mutlular .

Ne alaka çözemedim . Diş hekimi doktor kocaya layık değil mi ? Evlilik bu ticari anlaşma mı ? Kuzenim doktor eşi diş hekimi , arkadaşlarının eşleri kimi öğretmen kimi hemşire gayet de mutlular .
E bunu sen söyleme bari, çocuğun tıp kazansın diye psikoloji bırakmadın

Ayşenaz hanım gitmişsiniz kızımla ilgili konuya yazmışsınız şimdi . Ne alaka ? Evlilik para başabsş denklik eğitim de modu moduna denklik işi falan değildir . Amacın ne çözemedim . Kuzenim maaşını almaz dişçi eşinin üstüne de harçlık verir .ihtiyacı yok ev geçimi için eşinden katkı almaya . Konu sahibi de öğretmen olsaydı gene aynı yorumları yapardım . Okumuş öğretmen olmuşsun niye kendini eşe ve ailesine ezdiriyorsun derdim. Cidden ben yazdım yorum buraya saniyedinde kızımın eğitimi ile ilgili konuyu bulup , tıp kazanamazsa diş yazar demenin maksadı nedir? ben bu konudaki yorumunu eleştirdim sadece . Cidden şaşkınım.

E bunu sen söyleme bari, yıllardır tıp diye diye kendini harap ettin
Konuyu gerçekten saptırıyorsun artık . Bu konu evlilik konusu . Kızım kendinden az kazananla da evlenebilir . Belki de kendisi de az kazanacak bunu bilemeyiz. Evlilikde ki haksızlıklar üzerine konuşuyoruz bu konuda. Cidden yeter @Mune konuyu bambaşka yerlere çekiyor üye

`