- 14 Ağustos 2018
- 20.843
- En iyi cevaplar
- 2
- 78.667
- 598
Neden iletişimdesiniz hala?2 yaşında oğlum var,oğlumla hamileliğimden beri babannesı bana anne olamaz Bebek bakamaz ben büyütürüm dıye hep psikolojik şiddet uyguladı,çocuğum dogdu kızı ıle bır olup kaynanam ve görümcem oglumu benden alıp uzaklaştırdı sadece emzırmeden emzırmeye getırdıler cocugumu ıstedıgım zamana kucağıma alamıyordum vermediler engel oldular,dayanamadım evı ayırmak ıstedım evı ayıracağım dıye gprumcem ve kaynanam eşime döv kapı önüne koy annenle anlaşır baktın olmuyo boşan gıtsın anne bulunmaz karı bulunur dıye cümleleri oldu,o olaylardan sonra cocugumu ne halalarına ne kaynanama göstermiyorum,göstermek de istemıyorum,ama onlar çocuğum üzerinde hakları oldugunu,göstermemek ıstedıgıme tepkı verdıler neymiş cocuk sana benım degılmiş anamın evınden getirmemişim,istemesem bile çocuklarımı gorebılırlermiş evıme gelıp gerekırse kapımı kırıp cocugumu görebileceklerini soyluyorlar böyle bır hakları var mı mahmeye verseler halım cocugumu onlarla görüştürmeme izin verir mi lütfen bilgisi olan yazsın
Gorumcelerınızın kocası eşinizi arayıp döv karını kapının önüne at dedilerse neden hala bayram seyran diyip görüşüyorsunuz ?Haklısın aklımda bayramda işte bır görümcem kocasına öısafır varken cocugun resmını Çek fln demiş eşi de yaptı hıc sormadan bıze misafir var dıye bırsey demedik Bayram sonucta aöa bır daha yaparlarsa kı artık bayramlarda onların oldugu mısafırlıge gıtmeyecegım zaten Bayramlarda da uzak tutacagım,anne babaya sormadan anıden telefonunu çıkartıp cocugun resmini cekmek de bır suç degıl mı doğru bu bılıyorum
Ah keşke ahh Ramazan bayramında çocuklarını göndermeye çalışmışlar evımde ne olup ne bıttıgını ogrnemek ıcın izin vermedim gelen mısafırlere onların çocuklarını getireceksenız getirmeyın dedım,bunu Bayram ne yapacaklar bakalımKeske evinizi bassalar da bir güzel sikayet edip dava açsanız. Çocuğunuza zarar verebileceklerini söyleyip evi basmalarini ornek teşkil etsenizMerak etmeyin böyle bir dava falan acamazlar. Açsalar sonuç alamazlar zaten. MSiz her türlü iletişimi nasil kesersiniz iyice uzaklaşırsınız onun yollarını arayın.
Ben asla görüşmem görüşmedim de onlar gelmeye çalıştı eşim izin vermedi bu defa oğlumu göndermemi istemişler,oğlumu gelıp alıp götüreceklermiş vakıt gecırıp gerı getıreceklermiş bunu da yaptırmadım bu defa çocuklarını bahane ettıler cocukları gotur vbGorumcelerınızın kocası eşinizi arayıp döv karını kapının önüne at dedilerse neden hala bayram seyran diyip görüşüyorsunuz ?
Gorumcenızin eşi fotoğraf çekmiş ya onu soruyorum size ?Ben asla görüşmem görüşmedim de onlar gelmeye çalıştı eşim izin vermedi bu defa oğlumu göndermemi istemişler,oğlumu gelıp alıp götüreceklermiş vakıt gecırıp gerı getıreceklermiş bunu da yaptırmadım bu defa çocuklarını bahane ettıler cocukları gotur vb
Ben ne kaynanamın ne goruncelerimin bayramını kutladım,gıtmedım de oğlumu da gondermedım dısardı da oynarken bır tanıdıığımız vardı o sıra gorumcemın eşi aniden telefonu çıkartıp resmını cekdi Bayram dıye bırsey demedım ama artık kim oldugu onemsız resimini bıle cektırmelerlen izin vermıycemBen asla görüşmem görüşmedim de onlar gelmeye çalıştı eşim izin vermedi bu defa oğlumu göndermemi istemişler,oğlumu gelıp alıp götüreceklermiş vakıt gecırıp gerı getıreceklermiş bunu da yaptırmadım bu defa çocuklarını bahane ettıler cocukları gotur vb
Anlatım devamındaGorumcenızin eşi fotoğraf çekmiş ya onu soruyorum size ?
İletişimde degılımNeden iletişimdesiniz hala?
Eşkiyami gorumcenle kaynanan dagdanmi inmisler napmislar ne o oyle kapi pece kirmak sen sikayet et tehtit ediyorlar beni diye dava acsana esin ne diyor bütün bunlar olup biterken2 yaşında oğlum var,oğlumla hamileliğimden beri babannesı bana anne olamaz Bebek bakamaz ben büyütürüm dıye hep psikolojik şiddet uyguladı,çocuğum dogdu kızı ıle bır olup kaynanam ve görümcem oglumu benden alıp uzaklaştırdı sadece emzırmeden emzırmeye getırdıler cocugumu ıstedıgım zamana kucağıma alamıyordum vermediler engel oldular,dayanamadım evı ayırmak ıstedım evı ayıracağım dıye gprumcem ve kaynanam eşime döv kapı önüne koy annenle anlaşır baktın olmuyo boşan gıtsın anne bulunmaz karı bulunur dıye cümleleri oldu,o olaylardan sonra cocugumu ne halalarına ne kaynanama göstermiyorum,göstermek de istemıyorum,ama onlar çocuğum üzerinde hakları oldugunu,göstermemek ıstedıgıme tepkı verdıler neymiş cocuk sana benım degılmiş anamın evınden getirmemişim,istemesem bile çocuklarımı gorebılırlermiş evıme gelıp gerekırse kapımı kırıp cocugumu görebileceklerini soyluyorlar böyle bır hakları var mı mahmeye verseler halım cocugumu onlarla görüştürmeme izin verir mi lütfen bilgisi olan yazsın
Eşimi takmıyorlar kı kendı doğurduğuna saygısı yok kendı cocugunu dınlemeyen sözüne kulak asmayan gelıne herseyınyaparEşkiyami gorumcenle kaynanan dagdanmi inmisler napmislar ne o oyle kapi pece kirmak sen sikayet et tehtit ediyorlar beni diye dava acsana esin ne diyor bütün bunlar olup biterken
Oh rahatladımEş kişisi vefat etmiş olsaydi görmek için dava açabilirler ama anne baba sağ iken dava acanida ilk kez duydum söyle açsınlarda hâkim bi tarafiyla Güler
Bu kadar olay hala nasıl oluyor o zaman? Laflar nasıl gelip gidiyor?İletişimde degılım
Kçük hanelı köy oldugu ıcın herkes tanıyı bılıyp kavgamızı kaynanam görümcem akraba olmadığı halde koyden her hangı bırınden benım cocugumu ıstıyo yada çocuklarını bana göndermek ıstıyorlar oturdugumuz köy zaten dedıkodu kazanı herkes bırbırınden duyduğunu anlatıyorlar kulağına gelmemesı ımkansızBu kadar olay hala nasıl oluyor o zaman? Laflar nasıl gelip gidiyor?
Ay ne hadsiz kadın. Valla size her gelene lafı verip tersleyip gönderin. Sessiz kalmayın. Rahatsız ederse esas siz şikayet edebilirsinizKçük hanelı köy oldugu ıcın herkes tanıyı bılıyp kavgamızı kaynanam görümcem akraba olmadığı halde koyden her hangı bırınden benım cocugumu ıstıyo yada çocuklarını bana göndermek ıstıyorlar oturdugumuz köy zaten dedıkodu kazanı herkes bırbırınden duyduğunu anlatıyorlar kulağına gelmemesı ımkansız
Kanıt vardı ses kaydı almıştım ama 6 ay için de kullanmam lazımıl 6 ayı gecen belgeler kullanılmıyormuş keşke bayramda yıne ses kaydı alsaydım beyse artık kurban bayramında kesın yıne sorun çıkartacaklardır ses kaydı alacağım mutlaka yıneSen onlara bu tehditleriyle kanıtlı bir dava aç uzaklaştırma da al da görsünler ebelerininkini hadsiz köpekler.
Öyle de kendı cocuguna bıle saygı duymayan doğurduğunu kararlarını hiçe sayan kadın işye kaynanamÜzgünüm ama iş kocanızda bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?