Eşimin ailesine çocuklarımı göstermek ıstemıyorum böyle bı hakkıma var mı

Neden iletişimdesiniz hala?

Gorumcelerınızın kocası eşinizi arayıp döv karını kapının önüne at dedilerse neden hala bayram seyran diyip görüşüyorsunuz ?

Ah keşke ahh Ramazan bayramında çocuklarını göndermeye çalışmışlar evımde ne olup ne bıttıgını ogrnemek ıcın izin vermedim gelen mısafırlere onların çocuklarını getireceksenız getirmeyın dedım,bunu Bayram ne yapacaklar bakalım

Gorumcelerınızın kocası eşinizi arayıp döv karını kapının önüne at dedilerse neden hala bayram seyran diyip görüşüyorsunuz ?
Ben asla görüşmem görüşmedim de onlar gelmeye çalıştı eşim izin vermedi bu defa oğlumu göndermemi istemişler,oğlumu gelıp alıp götüreceklermiş vakıt gecırıp gerı getıreceklermiş bunu da yaptırmadım bu defa çocuklarını bahane ettıler cocukları gotur vb

Gorumcenızin eşi fotoğraf çekmiş ya onu soruyorum size ?

Ben ne kaynanamın ne goruncelerimin bayramını kutladım,gıtmedım de oğlumu da gondermedım dısardı da oynarken bır tanıdıığımız vardı o sıra gorumcemın eşi aniden telefonu çıkartıp resmını cekdi Bayram dıye bırsey demedım ama artık kim oldugu onemsız resimini bıle cektırmelerlen izin vermıycem

Eşkiyami gorumcenle kaynanan dagdanmi inmisler napmislar ne o oyle kapi pece kirmak sen sikayet et tehtit ediyorlar beni diye dava acsana esin ne diyor bütün bunlar olup biterken

Eşkiyami gorumcenle kaynanan dagdanmi inmisler napmislar ne o oyle kapi pece kirmak sen sikayet et tehtit ediyorlar beni diye dava acsana esin ne diyor bütün bunlar olup biterken
Eşimi takmıyorlar kı kendı doğurduğuna saygısı yok kendı cocugunu dınlemeyen sözüne kulak asmayan gelıne herseyınyapar

Eş kişisi vefat etmiş olsaydi görmek için dava açabilirler ama anne baba sağ iken dava acanida ilk kez duydum söyle açsınlarda hâkim bi tarafiyla Güler

Bu kadar olay hala nasıl oluyor o zaman? Laflar nasıl gelip gidiyor?
Kçük hanelı köy oldugu ıcın herkes tanıyı bılıyp kavgamızı kaynanam görümcem akraba olmadığı halde koyden her hangı bırınden benım cocugumu ıstıyo yada çocuklarını bana göndermek ıstıyorlar oturdugumuz köy zaten dedıkodu kazanı herkes bırbırınden duyduğunu anlatıyorlar kulağına gelmemesı ımkansız

Ay ne hadsiz kadın. Valla size her gelene lafı verip tersleyip gönderin. Sessiz kalmayın. Rahatsız ederse esas siz şikayet edebilirsiniz

Sen onlara bu tehditleriyle kanıtlı bir dava aç uzaklaştırma da al da görsünler ebelerininkini hadsiz köpekler.

Sen onlara bu tehditleriyle kanıtlı bir dava aç uzaklaştırma da al da görsünler ebelerininkini hadsiz köpekler.
Kanıt vardı ses kaydı almıştım ama 6 ay için de kullanmam lazımıl 6 ayı gecen belgeler kullanılmıyormuş keşke bayramda yıne ses kaydı alsaydım beyse artık kurban bayramında kesın yıne sorun çıkartacaklardır ses kaydı alacağım mutlaka yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…