Eşimin ailesine düşkünlüğü beni ondan soğuttu

Düzelebilir. Benim eşimde evin küçük oğlu. Abiye yengeye anne babaya sürekli hizmet. Yengesine bile benden çok değer veriyordu. Bir sözleri emirdi. Özel anlarımız hep zehir oldu. Yüzde 80-90 düzeldi. Daha da düzeltmeye çalışıyorum. Biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Düzelebilir. Benim eşimde evin küçük oğlu. Abiye yengeye anne babaya sürekli hizmet. Yengesine bile benden çok değer veriyordu. Bir sözleri emirdi. Özel anlarımız hep zehir oldu. Yüzde 80-90 düzeldi. Daha da düzeltmeye çalışıyorum. Biraz daha zamana ihtiyacınız var.
Allahim cok sevindim.Ne guzel.Allah muvaffak etsin

Böyle bir sorunum var malesef eşimde der herşeyi benden bekliyosun diye ama o düşünsün istiyorum değer verdiğini o göstersin istiyorum ben geçmişi unutmama gibi pis huyumda var eşimin bekarlık sevgilileri bile ilk zamanlar kafamı kurcalardı şükür atlattım o evreyi😊 dediğiniz gibi olamıyorum ben istiyorum ki ben ağır olayım o düşkün olsun ailesi desin ki karısına nasıl da düşkün. Bunu istiyorum ama düzelmiyor. Çok haklısınız hayatımın merkezine koyuyorum kavgalıysak kimse güldüremiyor beni mutluysak mutluyum.
Ne zaman anlattı sıze bekarken sevgillerını

Konunu ve yorumları okudum. Bence sen hislerine haklısın ve bunu fazlasıyla hayatının merkezine koymuşsun mesele bu. Her kadın buna benzer durumlar yaşar az ya da çok. Buna takılıp kalmamanı tavsiye ederim. Eminim seni seviyor ve değer veriyor ancak yetişme tarzı farklı. Sana nacizane tavsiyem kendini çok sev. Kendine çalış. Daha bakımlı ol daha güzel giyin daha neşeli ol. Olmasanda öyle görün. Ailesi ile ilgili fazla konuşma o konuşursa sen hmm öyle mi de geç. Derine inme. Çiçek açsın yüzünde. Çocuğunla neşeli vakit geçir. Sen önemsedikce bu böyle devam edecek
Aslında bakımlıyım doğum yaptım ama belli olmaz sporumu yaparım kendime bakarım kendimce güzelliğimde var ama dediğiniz gibi eşim çok hayatımın merkezinde

Benim eşimin bir degisik versiyonu.Cok konuya yazdim buna da yazayim size ornek olsun diye.Benim esim de universite vs zamanlarinda vakit geciremedim der ve yapisik gezdik 3 sene.uzaklik bile yildirmadi.anne ile yatip anne ile kalkiyorduk.anne hic sakınmadan o da her an her firsatta telefonda bizi kontrol ediyordu.ablalar desen beni kabullenmedi.nefret ediyorum ikisinden de.daha da gormek istemiyorum yuzlerini.kendi mutsuzluklarinda bogulsunlar.hic istemezdim boyle cumleler soylemek.hep hediyelerle guler yuzle gittim yanlarina.ama bu kadari enayilik artik.iyi gunumde kotu gunumde bir konusmadilar benle.allah herkese icinden gecenleri yasatsin baska bisi demiyorum neyse.ustune ustluk esim her tartismada bosanalim diyordu.
Kayinvalide bizdeyken benim sinirlerim bosaldi.dedim ki bosaniyoruz biz sebebi de kocamin kafasi halen sizde sizin evde bu eve girmedi kafasi evliligi benimseyemedi dedim vs vs vs.bu lafi bile kabullenemediler dusun.evden cikardi beni esim.ben de ailemin yanina gittim.neyse 3 aylik surec kaldim annemde.dava dosyasini baslattim ve esyalarimi almaya eve geldim.arada daha cok olaylar var ama ozetle anafikir şu.
Beni bosanalim fikriyle bastirip ailem ailem diye uyum saglamaya zorluyormus.3 senede sinir krizi ile anca bazi seyleri su yuzune cikardim.Ben degil siz uyum saglayin bana dedim.Bosanacaksan evraklarim hazir buyur anlasmali yapalim dedim.
Halen beni bastirmaya calisiyor ama yoook .benim aileme gelince bir yemek yemez onun annesi Sultan hanim efendi.yok oyle yagma.Daha antlaşma metni imzalamadik.Bakalim kim galip cikacak.
Bugün o geldi konuştu tribimin 3. Gününde 😂 işte dedi senin sıkıntın hep geçmişi hatırlıyosun en ufak birseyde o yüzden olay çok büyüyo benim seni ne ezikleme ne aşşağılama amacım yok olamaz faln yeminler etti ne olursa sorunun neyse lütfen konuş o an çözelim ben kendimle barışığım yanlışım varsa yanlış der düzeltirim falan dedi bende barışıksın kendinle ama beni herşeyde suçluyosun değer ver dedikçe egolu yapıyosun beni faln dedim işte sen çok yanlış anlıyosun benim kötü bi özelliğim var başkaları ynında değer verdiğimi gösteremiyorum ama bu bi amaç için değil falan dedi ailem yada senin ailen geldiğinde evet onlara değeri gösteriyorum çünkü misafir gözüyle bakıp en iyi şekilde uğurlamak istiyorum dedi.

Nasıl becerdin bravo çok sevindim senin adına🌸

Şimdi bi level daha iyi ama eski yaptıkları sürekli aklımda özellikle beni işten almayıp eltimi eve bırakması kaynım istediği için bu yüzden çıkan kavgamız cinnetim hep aklımda. Unutamıyorum hep kin doluyum adama
Araçla seni alması gerekiyordu çok haklısın bu konuda,bende kaynanayla küsüm 2senedir,bayramda köye gittik eşimle aynı koydeniz kaynanada başka oğluyla köye gelmiş, biz eşimle anlaştık köye giderken 3.gun eve döneceğiz diye,bayramın 3. Gün kaynanada tutturmuş ben sizle gideceğim diye ,aradı söyledi eşim olmaz dedim aynı araca binmem dedim gideceksin mecbursun dedi kabul etmedim tartıştık telefonda o sabah anasını getirdi bıraktı sonra köye geldi beni aldı ,o gün öyle yorulduki anlatamam umrumda bile olmadı 8saat aralıksız araç sürdü o bayram trafiğinde,sende senin işin çocuğun işi olursa acıma istekleri yapsın

Araçla seni alması gerekiyordu çok haklısın bu konuda,bende kaynanayla küsüm 2senedir,bayramda köye gittik eşimle aynı koydeniz kaynanada başka oğluyla köye gelmiş, biz eşimle anlaştık köye giderken 3.gun eve döneceğiz diye,bayramın 3. Gün kaynanada tutturmuş ben sizle gideceğim diye ,aradı söyledi eşim olmaz dedim aynı araca binmem dedim gideceksin mecbursun dedi kabul etmedim tartıştık telefonda o sabah anasını getirdi bıraktı sonra köye geldi beni aldı ,o gün öyle yorulduki anlatamam umrumda bile olmadı 8saat aralıksız araç sürdü o bayram trafiğinde,sende senin işin çocuğun işi olursa acıma istekleri yapsın
Ben eşimden başka kimseden isteyemem ki ne kaynımdan ne ondan bundan. Eltimi eve götürüp bırakıp gelip beni duraktan yine alsaydı iyidi sorun etmezdim ama ben eve dolmuşla döneyim elti bizim arabada evine bırakılsın hemde ben hamileyim ve işten çıkmış yorgunum

Bazı adamlar cidden kendi ailesinin yanında eşini hor görüp görmezden gelince erkekliği artıyor sanıyor herhalde :KK64:havalara bak havalara... hepimiz kendi ailemizi çok severiz zaten şova gerek yok .. sen de onu görmezden gel canım benimmmmm

Böyle bir sorunum var malesef eşimde der herşeyi benden bekliyosun diye ama o düşünsün istiyorum değer verdiğini o göstersin istiyorum ben geçmişi unutmama gibi pis huyumda var eşimin bekarlık sevgilileri bile ilk zamanlar kafamı kurcalardı şükür atlattım o evreyi😊 dediğiniz gibi olamıyorum ben istiyorum ki ben ağır olayım o düşkün olsun ailesi desin ki karısına nasıl da düşkün. Bunu istiyorum ama düzelmiyor. Çok haklısınız hayatımın merkezine koyuyorum kavgalıysak kimse güldüremiyor beni mutluysak mutluyum.
Ben bir de sorun olunca acikca acan biriyim.Saklamam acikca soylerim.O da ise yaramadi.Cocuk gibi kavgaya girdi benle yine dedigini yapti.Olmuyor bacim

Evet başlıktanda anlaşılacağı gibi... malesef kv olsun görümcelerim olsun iyidir aman aman sorunum yok ama eşimin onlara olan düşkünlüğü beni onlardan da soğutuyor en başında böyleydi arkadaşlar toplu bir yere gezmeye gideriz mesela eşim anne babası kardeşleri ile foto çektirir ben sadece fotoyu çeken olurum bana demez ki gel çekinelim yada onlar varken bana çok bişey demez muhatap olmaz ama kimse yokken vs aşkımlar canımlar.. eşim hödükte bir insandır geçmişten gelen bu hırs beni soğuttu telefonda annesi ile 1-2 saat konuşur yani benimle sohbeti pek yoktur ve üzülüyorum böyle olmasına da kız kardeşleri gelir bize oturur onlarla film seçer demez ki sende bunu izler misin diye ama ben seçeyim filmi kardeşine aorar iyi mi izler misin diye bu bi örnek arkadaşlar bunda ne var demeyin genelde böyle ailesinin yanında beni görmezden geliyo düşünün herkesle foto çekiniliyo ben sap gibi bir köşede annesi diyo eşinle de olsun foton biz burda daha önce çektirdik diyo 😒 ben konusunu açtığım zman utanıyorum anne babamın yanında senle foto çekinmeye diyo yada espri yapmaya vs. Bu insnlarla arada görüşsem neyse çok sık görüşüyoruz ve o ortamda çok geriliyorum ruh gibi oldugum için. Mesela gezmeye gidelim buraya bizimkilerle gelelim kahvaltıya der yada bişey alalım bzimkilere de alalım der ya tamam gideriz alırız da ilk gittiğimiz yerde düşündüğü aklına gelen ilk şey ailesiyle oraya gitmek. Ben ararım ailen gelcekmiş bu akşam diyim işten hemen erken çıkar gelir dolu dolu alışveriş yapar hiçbi eksik olmasın der sanki ayda bir geliyolarmış gibi ben erken çık desem saydırır ama bana. Daha çok örnek var kendimi çok değersiz hissediyorum konuşasım yüzünü göresim gelmiyor adamı da ailesini de.. destekli mesajlar atın lütfen çok doluyum
Ailesine bu ilgisi güzel ama ayni ilgiyi sana da göstermeli duvar muamelesi yapmamali sana suç ailesinde değil kendisinde onlari senin baya üstünde tutuyor seni onlarin yaninda yok sayıyo erkeklik egosu bazi erkekler ailenin yaninda esini görmezden geliyo kendini daha erkek hissediyo o şekilde saçmalik çok zor bi durum Konuş güzelce bu konuyu belki düzelir canım

Evet başlıktanda anlaşılacağı gibi... malesef kv olsun görümcelerim olsun iyidir aman aman sorunum yok ama eşimin onlara olan düşkünlüğü beni onlardan da soğutuyor en başında böyleydi arkadaşlar toplu bir yere gezmeye gideriz mesela eşim anne babası kardeşleri ile foto çektirir ben sadece fotoyu çeken olurum bana demez ki gel çekinelim yada onlar varken bana çok bişey demez muhatap olmaz ama kimse yokken vs aşkımlar canımlar.. eşim hödükte bir insandır geçmişten gelen bu hırs beni soğuttu telefonda annesi ile 1-2 saat konuşur yani benimle sohbeti pek yoktur ve üzülüyorum böyle olmasına da kız kardeşleri gelir bize oturur onlarla film seçer demez ki sende bunu izler misin diye ama ben seçeyim filmi kardeşine aorar iyi mi izler misin diye bu bi örnek arkadaşlar bunda ne var demeyin genelde böyle ailesinin yanında beni görmezden geliyo düşünün herkesle foto çekiniliyo ben sap gibi bir köşede annesi diyo eşinle de olsun foton biz burda daha önce çektirdik diyo 😒 ben konusunu açtığım zman utanıyorum anne babamın yanında senle foto çekinmeye diyo yada espri yapmaya vs. Bu insnlarla arada görüşsem neyse çok sık görüşüyoruz ve o ortamda çok geriliyorum ruh gibi oldugum için. Mesela gezmeye gidelim buraya bizimkilerle gelelim kahvaltıya der yada bişey alalım bzimkilere de alalım der ya tamam gideriz alırız da ilk gittiğimiz yerde düşündüğü aklına gelen ilk şey ailesiyle oraya gitmek. Ben ararım ailen gelcekmiş bu akşam diyim işten hemen erken çıkar gelir dolu dolu alışveriş yapar hiçbi eksik olmasın der sanki ayda bir geliyolarmış gibi ben erken çık desem saydırır ama bana. Daha çok örnek var kendimi çok değersiz hissediyorum konuşasım yüzünü göresim gelmiyor adamı da ailesini de.. destekli mesajlar atın lütfen çok doluyum
Canım bence sonuna kadar haklısın ama anlattıklarından şu izlenimi edindim..Aslında ailesinin yanında sana yakın davranmamasının sebebi sanırım muhafazakar bir aile,bazı ailelerde çok fazla eşinle samimi olmak vs ayıp karsılanır sanırım eşinin ailesi de böyle bir aile.Hep ayıp günah diye büyütüldüyse hala ona dikkat ediyordur içten içe..Neysekı kayınvalıden yıne anlayıslıymıs esınle de resım cektır demıs.Bence eşini karşına al güzelce konuş,senınle yakın olmaya calıstıgı ortamlarda da sen onunla samımı olma belkı öyle anlar..Kendi ailenin yanında sen de onu yoksay bakalım anlayacak mı..Başbaşayken sorun yoksa keyfınız yerındeyse bence bu sebepten böyle eşin.Bazı erkekler malesef ailesine çok düşkün oluyor benım eşim de öyle.Bir de evlendikten sonra daha kıymetlı oluyorlar nedense..Merak etme sadece sen yaşamıyorsun hıc kafanı takma,o senı yok sayıyorsa sen de ılgılenme bır sure bakalım ne yapacak

Back
X