Eşimin ailesine gitmek isyemiyorum

O aldığınız kocalar ağaç kovuğundan çıkmadı.

Onlar acaba gelinleri ne kadar istiyor bir de onlardan dinlemek lazım.Yoksa evlatlarının hatrımı var

Burada okuyunca bütün gelinler sütten çıkmış akkaşık maşallah.Mazlum mağdur

Oğullarımın turşusunu kurasım var bunları okudukça ne afra tafra.

Kocanı seviyorsan o kaynanada evladını seviyorsa biraz o görmiyecek biraz sen .Bazen o duymayacak bazen sen

Bir adam ortada çek o yana çek bu yana.Yazık bu adamlara ortada kalıyorlar.

Hiç gitmek istememenin çok geçerli bir sebebi olmalı.Sonuçta eşinin anne babası.Çok önemli bir olay yoksa eşin hatrı ve huzurun bozulmaması için gidilebilir.

+1

Tam da bunları söylemeye gelmiştim.
Ve ekliyorum; arada tamir edilemeyecek kadar ağır şeyler geçmiştir, ağır sözler söylenmiş onurunuz kırılmıştır, uyardığınız halde hoşlanmadığınız bir davranışı sürdürürler amenna, tavrınızı koyar görüşmezsiniz. Sadece eşiniz gider ziyaretlerine olur biter. Ama birkaç basit atışmadır vb. bunlar olağan şeyler, insan sevdiği adamın hatırına ayda bir bile olsa birkaç saat gönül alıverir. Bu kadar yıkıcı olmayın.

Diline sağlık ,cok güzel bir yorum , suratını asıp gelecekler se hiç gelmesinler
Bu ne ya hiç saygı ,sevgi kalmamış bu zamanda oğlan analari cekiyor, millete gösteriş için onu ,bunu aldırirlar dünyanın masrafi ,sonra karı koca birbirini yer, bizler evlendigimizde hiç birseyimiz yoktu saygı ve sevgimiz vardı şükür şimdi herşeyimiz var

valla bazen idare etmek gerekiyor
ben de yarın okula gitmek istemiyorum mesela
ama mecburum
sen de evliliğini düzgün sürdürmek istiyorsan arada aile ziyaretleri yapmaya mecbursun
her şey bir bedele tabidir, varsın bedeli bu olsun de idare et boşver
her hafta gitmiyorsanız sıkıntı yok arada bir gidiverin bir zahmet

Hanımlar erkek çocuğunuz car diye gereksiz yorumlara girmişsiniz bazılarınız.
öncelikle varsa gönül borcu var herşeyi yaptırıp aldırmal gibi saçma yorumlar var çünlü önce cevap vereyim aslında sebebin büyüğü de burdan çıkıyor enayi yerine konan biziz çünkü.
eşime 15 binilk kredi çektirdiler zor durumdalar diye daha evleneli bir yİl olmuştu gelirden çok borcumuz vardı zaten.şimdi bu mu aile insan kendinden önce evladını düşünmez mi sonra cahilce konuşmaları yaklaşımları aile demek sefere yedirip giydirnek değil kş onuda yapmamışlar eşime.gidince gelince 2 senedir hep aynı içim almıyor hep olumlu düşünsem de olmadı

Ben esim icin giderim. Cunku benimki tek gitmez. İnsanlarin yaptiklarini da umursamam. Giderim yemegimi yerim cayimi icerim muhabbetimi eder donerim. Kin tutmam. Hoslanmadigim bir sey yaparlarsa da soylerim. Esimi hic araya sokmam, sonucta yetiskin insanlariz.
Kimse kimseye zorla bir sey yaptirmaz. Madem esinize kredi cektirdiler o zaman esiniz de cekmeseydi. Yetiskin adamin akli yok muydu? Cekemem diyemiyor muydu?,
Bu da bana sacma geliyor ya, esinizin hatasini baskalarina bilenerek gecirmeyin derim.
Herkes herkesten bir seyler ister. Ama insan dusunen varlik oldugu icin sartlara bakar; ya sartlar uygundur kabul eder, ya da sartlar uygun degildir kabul etmez.
Bu kadar basit.

benim elimde olsa sonsuza kadar suratını görmek istemiyorum ama işte... eşin annene ne kadar sıklıkla geliyor. eğer çok azsa sen benim anneme ne kadar gelirsen bende o kadar giderim diye şart koy işe yarar.

Yani hic bir sekilde gitmemen bence yanlış. Ayni şeyi eşinin senin ailene karsi yaptığını düşün ? Ne kdr kötü olur ve cekinirsin di mi? Fazla sık olmadan arada eşinle gitmelisin bence.

Bende gitmek istemiyorum kıyametler kavgalar kopuyor günlerce konuşmuyorum ama yine tıpış tıpış gidiyorum hemde yatılı gidiyorum eşim memur resmi tatil hafta tatili bayram tatilimiz var ama bana yok illa annesigile gidip yaticaz......

Valla bende gelinimin yüzünü görmeye tahammülüm yok sırf oğlumun hatrına katlanıyorum bır ay gelmezsin nıye gelmıyor demem Oğluma paşa gönlü bilir sanki onları bır ailesı yok yazık sizin gibi gelınlere

ahh bende istemiyorum 1000 yıl görmesem aramam ama arada gidiyorum bazı şeylere katlanıyorum eşim için evimin huzuru için.
Ben gitmesem oda benim aileme gitmeyecek hoş benimliler onların yaptıklarını yapmıyor ama anlatamazsın işte illakı inatlaşma olacak.
Herşeyi geçtim ilerde çocuğum olduğunda annesi baba , babası anne tarafıyla küs görüşmeyen bi aile sunmak istemiyorum.
Benim görüşme sebeplerim bunlar sende düşün dediklerimi öyle karar ver kimse zorla kolundan tutup götüremez sonuçta.

Haklı haksız durumu göremedim ben ama düşüncen doğru sayılmaz.
Eğer gidip kalmıyorsan, hatır için birkaç saatini mecbur geçirmelisin. Ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz, kaç saat kalıyorsunuz bilmiyorum eşinin senin ailene karşı tavrını da, fakat arayıp akşam gelin demesi annenin, onu kıracak olursan sen ayıp etmiş gözükürsün. Eşini annesi ve senin aranda kalmasını zorunda bırakma ki siz tatsızlık yaşamayın.
Git ne olacak, gitmemek daha büyük sorunlara yol açacaksa git..

Mesela senin annen ameliyat olsa . Farklı ilde , Kv n seni arasa sana geçmiş olsun deyip kapatsa annenle hiç konuşmasa ?? Yine hem eşinin hem de Kv nin hatırı var der misin ? Tamamen kendi şizofrenik dünyasındaki pislikleri yüzünden anneme geçmiş olsun demedi, annem ondan yaşça büyük ve annem o kadar sessiz o kadar uyumludur Ki , annemin hatası olsa hemen annene söylerim düzelt diye yani taraflı bakmıyorum olaya bil diye açıklama yaptım

Peki o insanlar senin aileni yol sayıyorlarsa??? Hiç bir sorun yaşanmadığı halde, yeğenin doğsa umurlarında olmasa , annen ameliyat olsa umurlarında olmasa ? Yine de mi aynen bu yazdıkların geçerli mi

Bence ara sira gitmek ve hicbir lafa olaya karismadan gelmenin zarari yok.
Esiniz adina uzuldum.ben esimin aileme Hic bir sekilde gitmemesini kabullenmezdim.sebep cok buyuk degilse

Bu dediklerinizi oğullarına yapmışlar aslında.demek ki oğullarına gereken değeri vermiyorlar sinir olmakta haklisin ama gorusmek istemese eşinin istememesi lazım.belli ki o yine de anne babası diye gorusuyor.siz de mecburen goruseceksiniz.Aslında gelinin de damadın da sikintilar olsa da kv kp iyle gorusmek zorunda olduğunu düşünüyorum böyle evlilik olmaz cunku.ha sorunlu insanlardır mesafeli durursun samimiyet kuramazsin o baska.ama gorusmeyi kesmek gibi bir hakkımız yok bana gore .gorusmemek için çok çok büyük olaylar olması lazin

Anlamadim konu sahibi siz misiniz? Kendisi boyle bir durumdan bahsetmis de ben mi goremedim?
Peki o insanlar senin aileni yol sayıyorlarsa??? Hiç bir sorun yaşanmadığı halde, yeğenin doğsa umurlarında olmasa , annen ameliyat olsa umurlarında olmasa ? Yine de mi aynen bu yazdıkların geçerli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…