- 8 Kasım 2014
- 4.866
- 10.582
- 408
- Konu Sahibi All is well
-
derler ya erkek le evlenirken ailesiylede evleniyorsun diye
Hak veriyorum sana canım.. Benimde erkek kardeşim var ve annem böyle insanları gördükçe bende gelinime boyle olacaksam allah simdiden alsin canımı der. Bende esimin ailesiyle görüşmuyorum eşime sen istersen git gor ama beni karistirma derim malesef ki haklı oldugumdan esimde sesini çıkarmaz. Gereksiz polemige hic gerek yok malesef bazı erkek anneleri ogullarina aşık cunku onlar mükemmel birsey yaptilar ve erkek evlat getirdiler dunyayaHanımlar erkek çocuğunuz car diye gereksiz yorumlara girmişsiniz bazılarınız.
öncelikle varsa gönül borcu var herşeyi yaptırıp aldırmal gibi saçma yorumlar var çünlü önce cevap vereyim aslında sebebin büyüğü de burdan çıkıyor enayi yerine konan biziz çünkü.
eşime 15 binilk kredi çektirdiler zor durumdalar diye daha evleneli bir yİl olmuştu gelirden çok borcumuz vardı zaten.şimdi bu mu aile insan kendinden önce evladını düşünmez mi sonra cahilce konuşmaları yaklaşımları aile demek sefere yedirip giydirnek değil kş onuda yapmamışlar eşime.gidince gelince 2 senedir hep aynı içim almıyor hep olumlu düşünsem de olmadı
Yo konu sahibi değilim , ben de aynı duyguları paylaşıyorum , fikir almak istedimAnlamadim konu sahibi siz misiniz? Kendisi boyle bir durumdan bahsetmis de ben mi goremedim?
Sizde sorun ne mesela ? Ben da asla görüşmek istemiyorum ama eşim ısrar ediyorHak veriyorum sana canım.. Benimde erkek kardeşim var ve annem böyle insanları gördükçe bende gelinime boyle olacaksam allah simdiden alsin canımı der. Bende esimin ailesiyle görüşmuyorum eşime sen istersen git gor ama beni karistirma derim malesef ki haklı oldugumdan esimde sesini çıkarmaz. Gereksiz polemige hic gerek yok malesef bazı erkek anneleri ogullarina aşık cunku onlar mükemmel birsey yaptilar ve erkek evlat getirdiler dunyayapehhh
Israr ederler , bazı erkekler de analari babaşarı oldukları için sen ne kadar haklı olsnda tepene çıkarırlar seni haksız çıkarırlar yeterki ailesinin gönlü olsun kimse ailesine laf söylemesin diye böyle zorlarlar işte ne yapmak lazım bıkmıyorumSizde sorun ne mesela ? Ben da asla görüşmek istemiyorum ama eşim ısrar ediyor
Canim konuyu dağıtmak istemem ama kisaca yazmaya çalışayım benim olayim cook uzun :) cook sey yaptılar etmedikleri kötülük kalmadı ben yine sabrettim anasina baktim daha yeni evliyken, kimsede zorlamadi kadinin kızı yok diye uzuldum vicdanen 2 ay baktim hastaydı. Arkamdan etmedigi laf kalmamış esimde ailesinin nankorlugune sessiz kalmadi ben zaten bi dovmedigim kaldı o gun bugundur ariyor acmiyorum. seytan gorsun yuzlerini esimde zorlamiyor konusunu bile acsa delirecegimi bilir. Nankorluk kolay affedilecek bisi degil ki daha bir suru sey yaşadım hadlerini bildirdim gönderdim. simdi ailesi ozurler diliyor hata ettik diyor ama asla affetmeyecegim.Sizde sorun ne mesela ? Ben da asla görüşmek istemiyorum ama eşim ısrar ediyor
Ailem öZür diliyor büyüklük sende kalsın muhabbetleri yapmıyor mu eşin ? Bayramda gidelim demiyor muCanim konuyu dağıtmak istemem ama kisaca yazmaya çalışayım benim olayim cook uzun :) cook sey yaptılar etmedikleri kötülük kalmadı ben yine sabrettim anasina baktim daha yeni evliyken, kimsede zorlamadi kadinin kızı yok diye uzuldum vicdanen 2 ay baktim hastaydı. Arkamdan etmedigi laf kalmamış esimde ailesinin nankorlugune sessiz kalmadi ben zaten bi dovmedigim kaldı o gun bugundur ariyor acmiyorum. seytan gorsun yuzlerini esimde zorlamiyor konusunu bile acsa delirecegimi bilir. Nankorluk kolay affedilecek bisi degil ki daha bir suru sey yaşadım hadlerini bildirdim gönderdim. simdi ailesi ozurler diliyor hata ettik diyor ama asla affetmeyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?