Kızlar bir kac hafta önce whatsaap profili degistirdim ve buyuk görümcem laf sokmak icin her yolu deniyormuş gibi laf soktu . zaten nişanlıykende buyuk görümcem sorun cıkartınca ... büyük kavga oldu kaynanam aradı .pskolojisi bozuk hamile uzakta dedi. Haklısınız diyerek" özur dilemistim" onun cevabı ise (bizim diger geline laf sokmak icin senide araya kattım dedi .)bende bu konulardan husursuz oldugumu bir daha aynı seyi yapmamasını rica ettim. Neyse simdiki sorun ikinci defada whatsaap profili degistirdim. "aynı sen diyerek hic degişmemişsin suratsız gelin "bende yine guzel bir dille yapmamasını kırıldıgımı ikinci defa aynı seyi yapıp bu seferde birsey demeyerek kapatmasini istemistim onun cevabı "sus be" ..bende xx abla o nasıl bir kelıme aramızda eşim yani kardeşin var sevmesende saygı gösterelim birbirimize .neyse konu kapandı sandım . en kucuk gorumcem zehirlenmiş aynı yaştayız ve en yakın arkadaşım dı . gecmiş olsun diye aradım alan yok mesaj cektim. cevap veren yok .eşim telefon almış kardeşine foto attı bak bunu aldım falan diye mesaj cekti cevap verdi . bende dedim bir agzını arasana niye cevap vermiyormuş saygısızlık etmiş dedi. esim telefonu bana verdi al konus dedi .aynı seyı 3 defa yapıp konustu özur diledi .bende niye böyle yapıyorsun diye mesaj cektim ücüncü defa saygısız diyorsun ve kendin gelip özür diliyorsun dedim . saygısizsam muhattap olma o da abim icin özür dilledim senin gibi nefretle dolan biriyle nasl arkadaşlık etmişim bende dedim nefret dolu biri olsaydm kendi mutfak masrafımızdan kısıp benim telefonum bozuk oldugu halde sana telefon almazdık cevabı "SENİN BABANIN CEBİNDEN Mİ CIKIYOR "bende "BANA AİT OLAN BİRİNDEN CIKIYOR dedim " en son cevabı SEN BÖYLE DEVAM EDERSEN SANA AİT OLMAYACAK dedi bende sinirlendim . esim buyuk ablasını aradi ne konustular bilmiyorum kizdigını soyledi bende yeter ailen mi ben mi dedim . yeter yani o yapınca buyuk pskolojisi bozuk ben birsey yapmadıgım halse saygısızlık unvanı aldım .eşimin cevabi "sen ailemin canı ceheneme " sana deger vermeyen birileri benim gözumde hic degeri olamaz konusmuyorlardi bugun kucuk kardesi mesaj cekmiş bana gosterdi bende arayip konustum dedi . hatamı yapıyorum tavır takınmasını istemekle siz olsaydıniz ne yapardınız