Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar...2yılı aşkın bir süredir evliyim ...Eşim Karadenizli ben Akdenizliyim..Biliyorum bir çok insanın derdi yanında benimki dert sayılmaz ama ben eşimin ailesine hiç ama hiç alışamadım özellikle de kayınvalideme
Özellikle farklı kültür olması birde kaynanamın paldır küldür hareketleri ,konuşmaları ,her şeye karışması beni çileden çıkartıyor(Tabi kendi içimde çileden çıkıyorum).Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama onlar sık sık gelip bizde kalıyorlar...Ve yarın yine gelicekler ve ben onlar gelmeden stres oldumOnlar gelince ben kendi evime yabancılaşıyorum sanki...Kayınvalidem kendi eviymiş gibi davranıyor her yere karışıyor ,benim haberim olmadan bişeyler atıyor ,yerini değiştiriyor,kapı çalma özelliği yok pat diye dalıyor yatak odasına...Çekmelerime kadar açıp bakıyor...Mesela 10 gün kalıyorlar hiç banyo yapmadan gidiyorlar bu da garip geliyor .İnsan 10 gün hiç banyo yapmaz mı
Tuvaleti de pis bırakıyorlar sinir oluyorum belkide ellerini de yıkamıyorlar
Onların köyüne gidince bazen aynı tabaktan yemek zorunda kalıyoruz kayınvalidemin 10 parmağıda yemeğin içinde birde elini yalıyor sonra
Yanına oturup yemek yemek istemiyorum
Ben mı çok abartıyorum sevemediğim için acaba her şey ondan mı gözüme batıyor bu kadar bilmiyorum ama ben onların yanında çoookkkk mutsuzum
Not: Aslında kayınvalidemin kötü niyetli biri olmadıgını biliyorum ama hal hareket davranışları daha anlatamadıgım bir çok şey işte beni strese sokuyorSubat tatilinden yaza kadar da bebeğime kayınvalidem gelip bakacak şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçicek 5 ay diye
![]()
Merhaba arkadaşlar...2yılı aşkın bir süredir evliyim ...Eşim Karadenizli ben Akdenizliyim..Biliyorum bir çok insanın derdi yanında benimki dert sayılmaz ama ben eşimin ailesine hiç ama hiç alışamadım özellikle de kayınvalideme
Özellikle farklı kültür olması birde kaynanamın paldır küldür hareketleri ,konuşmaları ,her şeye karışması beni çileden çıkartıyor(Tabi kendi içimde çileden çıkıyorum).Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama onlar sık sık gelip bizde kalıyorlar...Ve yarın yine gelicekler ve ben onlar gelmeden stres oldumOnlar gelince ben kendi evime yabancılaşıyorum sanki...Kayınvalidem kendi eviymiş gibi davranıyor her yere karışıyor ,benim haberim olmadan bişeyler atıyor ,yerini değiştiriyor,kapı çalma özelliği yok pat diye dalıyor yatak odasına...Çekmelerime kadar açıp bakıyor...Mesela 10 gün kalıyorlar hiç banyo yapmadan gidiyorlar bu da garip geliyor .İnsan 10 gün hiç banyo yapmaz mı
Onların köyüne gidince bazen aynı tabaktan yemek zorunda kalıyoruz kayınvalidemin 10 parmağıda yemeğin içinde birde elini yalıyor sonra
Ben mı çok abartıyorum sevemediğim için acaba her şey ondan mı gözüme batıyor bu kadar bilmiyorum ama ben onların yanında çoookkkk mutsuzum
Not: Aslında kayınvalidemin kötü niyetli biri olmadıgını biliyorum ama hal hareket davranışları daha anlatamadıgım bir çok şey işte beni strese sokuyorSubat tatilinden yaza kadar da bebeğime kayınvalidem gelip bakacak şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçicek 5 ay diye
![]()
Offffff offfff ben nasil ve hangi akilla tamam annen baksin bebegimize dedim esime(Burda bir konu okumustum bir bakici diger bakiciya susmayan bebek icin batir igneyi bingildagina aksama kadar uyusun demis)bunun uzerine tamam demistim ama geleli 4 gün oldu kaynanamlar ama ben tahammul edemiyorum hareketlerine konusmalarina...Bugün elleri yagli yagli kalkti kahvalti sofrasindan bizim odaya bebegin beşini salladim diyor.ellerinin yagli olmasi bir taraftan yatak odama sabah sabah dalmasi sinir oluyorum ben bu kadina...Geleli ilk defa ben markete gidiyorum dedim...Gene ne alacan marketten diyor...ALlahim ya sanki her gun markete gidiyorum...Her seye yorm yapmak zorunda gibi hissediyor kadin kendini ...bu niye burda bunu niye burdan aldin
,bunu neden buraya koydun....sanki kendi evi. ..Ben ne yapacam ayni evde 5 ay bu kadinla
Allah yardim etsin size. Deseydinizya anne ellerini yikar misin ? Belki alinir ama unutur sonra cok sinir oldumOffffff offfff ben nasil ve hangi akilla tamam annen baksin bebegimize dedim esime(Burda bir konu okumustum bir bakici diger bakiciya susmayan bebek icin batir igneyi bingildagina aksama kadar uyusun demis)bunun uzerine tamam demistim ama geleli 4 gün oldu kaynanamlar ama ben tahammul edemiyorum hareketlerine konusmalarina...Bugün elleri yagli yagli kalkti kahvalti sofrasindan bizim odaya bebegin beşini salladim diyor.ellerinin yagli olmasi bir taraftan yatak odama sabah sabah dalmasi sinir oluyorum ben bu kadina...Geleli ilk defa ben markete gidiyorum dedim...Gene ne alacan marketten diyor...ALlahim ya sanki her gun markete gidiyorum...Her seye yorm yapmak zorunda gibi hissediyor kadin kendini ...bu niye burda bunu niye burdan aldin
,bunu neden buraya koydun....sanki kendi evi. ..Ben ne yapacam ayni evde 5 ay bu kadinla
bebege kayinvalideniz bakarsa cocukta saglam bir bagisiklik sistemi olur saniyorum.
Bunun Karadeniz Akdeniz li olmayla alakası yok.Akdenizli olupta daha beter olanlara rastlayabiliriz.Kayınvalidenin yaşam biçimiylr,öncelikleriyle alakalı.Kibarca uyarman gerekiyor.Merhaba arkadaşlar...2yılı aşkın bir süredir evliyim ...Eşim Karadenizli ben Akdenizliyim..Biliyorum bir çok insanın derdi yanında benimki dert sayılmaz ama ben eşimin ailesine hiç ama hiç alışamadım özellikle de kayınvalideme
![]()
Tereyagi miBazi arkadaslar Karadenizli yazdim diye yanlis anliyorlar...Ben keSinlikle KAaradenizliler boyledir diye bir genelleme yaapmadim yapmamda...Her yerin iyisi de olur kotusude...Ya kadin laftan anlayan biri degil ki ben bu boyle diyorum o yok boyle diyor...BAzen kendimde güç buluyorum ben egitimciyim benim ogretmem lazim onlara diye bazen de hic bir sey soylemek ve yapmak gelmiyor icimden...5.5 aylik benegime tutup tereyag veriyor elini tuttum sen ne yapiyorsun anne diye ama verdi bilebisey olmaz bisey olmaz diyor ben bisey deyince....BIr arkadasin dedigi gibi bagisikligi bayaga güçlü olacak oglumun....
5,5 aylık bebeğin damarları tıkansın istemeyiz değil mi anne ülke çapında rekor kırmak gibi bir amacın varsa buyur akşamları oğluna kaşık kaşık tereyağı yedir de bence..bağışıklık konusuna katılıyorum kesinlikle ya sapına kadar kudretli bir bağışıklığı olur ya da pislikten yağdan gram bağışıklığı kalmaz evlatçığınızın..sanırım zamanla göreceksiniz..Bazi arkadaslar Karadenizli yazdim diye yanlis anliyorlar...Ben keSinlikle KAaradenizliler boyledir diye bir genelleme yaapmadim yapmamda...Her yerin iyisi de olur kotusude...Ya kadin laftan anlayan biri degil ki ben bu boyle diyorum o yok boyle diyor...BAzen kendimde güç buluyorum ben egitimciyim benim ogretmem lazim onlara diye bazen de hic bir sey soylemek ve yapmak gelmiyor icimden...5.5 aylik benegime tutup tereyag veriyor elini tuttum sen ne yapiyorsun anne diye ama verdi bilebisey olmaz bisey olmaz diyor ben bisey deyince....BIr arkadasin dedigi gibi bagisikligi bayaga güçlü olacak oglumun....
Alışmayın zaten, alışılası bir durum değil.Öğretmenim ve 2. dönem çalışmaya başlayacağımBebeğim çok küçük olduğu için kendi kanı canı babannesi daha iyi bakar diye en azından 1 yasına kadar babannesi baksın diye ikna etti eşim
![]()