Allah sabır versin sana canım böyle düşüncesiz insanlardan nefret ederim çok yüz vermeyin sizde konuşmuyosa konuşmasınlar sizinde bir hayatınız var çocuk yaparkende soracak mısınız izniniz var mı diye
dinsizin hakkından imansız gelir amma velakin eşiniz 5 yaşında galiba...eşinizi büyütmeye çalışırken bir bakmışsınız ömrünüz geçmiiiş gitmiiş...
bu devirde hala eşinin ailesiyle dip dibe oturmayı kabul edenlere hayret ediyorum kusura bakmayın çok özür dileyerek yazıyorum ama hangi devirdeyiz?
benim annem de biraz kötü bi kaynanadır yani yanlış anlaşılmasın ben bekarım ama annem abimin eşine biraz gıcık davranır ayrı oturmalarına rağmen.ama ben mümkün olduğunca orta yolu bulmaya çalışıorum anneme yanlış yaptığını söylüyorum.bak ben de evlencem bana da senin yaptığın gibi yapsalar üzülmezmisin diyodum.abimin eşine takma kafana onun huyu hep öyleydi sana özel değil idare etmeye çalış üzülme falan diyorum.annem de artık yavaş yavaş yanlış yaptığının farkına vardı.senin görümcen nasıl bilmiorum ama görümceye de biraz iş düşüyo burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?