eşimin ailesine nefret doluyum

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
Onlardan o kadar nefret ediyorum ki yağmurlu havada bi bardak su vermeyeceğim. Zaten beni istemedikleri belliydi ama bu kadarını tahmin etmedim. Düşünsenize yaa evlatları esi yim, hamilelik durumum da var ve tansiyon sorunu yaşıyorum devamli yatıyorum. Buna rağmen yanlarına ziyarete yukarı çıktım ama neredeyse 2 hafta oldu annesi de babası da bi defa bile inip yanıma kızım bir ihtiyacın var mı al şu bir taş çorbası iç sen hamilelik demedi kimse. Asla asla elime düşmesine. Bugüne kadar ne güleryüzlü eksik ettim ne de hizmetini. O kadar doluyum ki ben de artık hiç konuşmuyorum yanlarına çıkmaya tövbe olsun. Ne biçim bir aile bilinci onlardan ne istedim ki bir tek hal hatır sorma dışında. Eşimin de her defasında yüzüne vuruyorum o da görüyor kör değil, ama yine de annesidir babasıdır yapacak bir şey yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ben onların evladı değilmişim meğer. Tek dileğim zor günümde bana bunu reva görenlerin Bebeğimi kucağıma aldığımda da yanıma gelecek derman bulamadıkları günü görmek. Adalet yerini bulsun. Insan hamile komşusunun yedi yabancıya bile yardimci olurken bu yaşadıklarımı n hesabı tek tek sorul sun, başka bir şey istemem. Yazılarda yanlışlığı düzeltemiyorum kusura bakmayın

Kimse için kendinizi yıpratmayın,belliki çok dolmuşsunuz.Hamileliğinize odaklanın ve kendinizi doldurmayın.Eşinize de çok söylenmeyin bence bu sefer haklıyken haksız duruma düşersiniz.Bebeğiniz olucak oh ne güzel günler sizi bekliyor..Kimseye ihtiyacınız yok sizin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sadece kendini yipratiyorsun. Bende hamileyim bi gözün aydin demediler banada sormadilar sormazlar nasilsin hamileligin nasil gidiyor diye, ilk torunlari ama birgün görmedim o heycani o hevesi onlarda. Kanamam var diyorum, normal olur diyor. gerisini sen düsün cnm ama ben ne yaptim ne yapiyorum biliyormusun??? Onlari oldugu gibi kabullendim, yinede saygida Asla kusur etmem, onlarin hatri yoksa esimin hatri vardir ve esime hic bir zaman kakis yapmam sikayet etmem! Görülen Köy klavus istemez cnm ztn görüyorlar, onlarinda elinden birsey gelmiyorki...

Buz dolabindan Sicaklik bekliyemezsin, seni isitmasini bekliyemezsin, bende öyle düsünüyorum hic bir beklentim yok o yüzden daha Mutluyum.

Sen hep iyi ol cnm kötüyle kötü olma, muhakaki birgün utanirlar, senin iylignin karsisinda mahcup olurlar...

Allah sabir versin, sükret beterin beteri var

Lütfen kendini üzme değmez çünkü. Eşine söylediysen ve o da bunu görüyorsa tekrar tekrar onuda üzme. Zaten doğumdan sonra onlar senin peşinden koşacaklar işte o zaman sen doğru kararları verecek gerekli mesafeyi koyacaksın

Yok kesinlikle benden bu kadar. Herkesin zor zamanları yaşlılık zamanları gelecek. O zaman bugünlerde bana bir hiç muamelesi yaptıklarını hatırlayıp yok sayıca m. Madem kimse beni adam yerine koy m u y o r bende elime fırsat geçince onlar gibi davran Sam o bana yeter zaten.

Çok geçmiş olsun sen de üzülme. Sen benden sağ duyuluymuşsun.

Doğumdan sonra peşinden koşacak derken bebek için mi demek istediniz

Böyle huzursuz durumlarda yakında oturmak çok zor sürekli aklında ya da karşındalar ister istemez. Sen yine de hamileliğine odaklan herkes layıkını bulur sen dert etme elinden geliyorsa. Biliyorum ki zor ama sabret.

Hamilesiniz, su anda tek düsüncesiniz bebeginizin sagligi olmali.
Adalet yerini bulacaktir zaten emin olun ama yine de kötü temennide bulunmayin.
Nefret, kin beddua bunlar kötü enerjidir ve en büyük zarari size olur.
Siz bebeginizi düsünün, unutmayin sizin üzülmesin bebegide etkiliyor.

Aynen emin ol torunumda torunum diye hava atarlar. Torunlarıni elbet göstereceksin ama en azından seni ayda bir ziyaret ediyorlarsa sende aynısıni onlara yapacaksın ki kıymetin bilinsin.

QUOTE=Aeroplain;35600348]Doğumdan sonra peşinden koşacak derken bebek için mi demek istediniz[/QUOTE]

ne kadar negatif elektrik dolusun beddua ne kadar kötü birşey. biraz sakin ol bebeğine yazık.

Kaynana hastalanıp yatağa düşse ve sen onu ziyarete gitmesen senden kötü gelin olur onlar yapınca eşin unutur m,erak etme ne yapar eder annesini haklı bulur

ben hamileliğin son ayında üst katta teyzem vardı bir gelip o pis halımı süpürmemişti halende sevmem kendini acaip politik ağzı iyi laf yapan biri bu işe girince çocuklarına bakmamı isteyince bende bakmadım , herşey karşılıklı
sanki enayin var , sende haklısın kötü günde yanında olmaları gerek iyi günde değil

Hayırlı olsun, hamileliğine ne kadar sevindim anlatamam . Canım boş ver ya, sende kendine iş çıkartıyorsun . Sende hal ve hareketlerini onların davranışlarına göre düzenle. Ne kadar ekmek o kadar köfte yani. Sen bebeğine bak, boş veeeer ...

Son düzenleme:

bitanem al bendende bi o kadar doluyum demekkki yalnız değilmişim rabbim inşallah onlara vicdan bizede sabır verir. sen eşinle ilgilen boşver vicdansızları onlardan gelecek iyilik hiç gelmesin

Seni cok iyi anliyorum benimkilerde öyle ben evladimi kaybettim 38haftalikken kalbi durdu elden farksizlardi ama sorsan cok aglamislar bir sene olacak arayip sormuyorlar bile nasılsın kizim diye arada esimi ariyorlarmis
sen bebisini düşün onlari düşünüp bebisinide strese sokma hayirlisiyla kucagina alırsın inss bebisini

Katılıyorum.benim hamilelik durumum yok ama olursa aynen senin gibi olacağım.benim yanıma gelip ilgilenmeyecek kv.üst katındaki torununu çıkıp sevmiyor bana mı gelecek.Yarucuğum (Allah nasip eder de olursa ) annesinin kaderini yaşayacak.ben de babannemden hiç sevgi görememiştim çünkü ama ben beklenti içine hiiiç girmemeye çalışacağım

insanlardan nekadar az beklentiniz olursa, o kadar cok mutlu olursunuz... bende baslarda takardim ama sonra etrafimda ilgilenen arayip soran canin birsey cekiyormu diye aksam arayan, insanlari görünce, benim ailem benim dostlarim bana yeter dedim, onlarda büyügüm diye saygida kusur etmedim. Nasil olsa birgün anlarlar :)

Sen babaannenden ilgi görmemisin ama eminim bebegin görecektir :) melekler sevilmezmi? ben düsmanimin cocugnu bile severim, sonucta günahsiz melekler onlar :) kalbini ferah tut cnm, sevmeseler bile senin sevgin ailenin sevgisi bebise yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…