pekı gorumcelerının esı kardesseİki görümcemin eşleri kardeş. Büyük görümcemin eşi iş beğenmez. Küçük görümcemin eşi çalışıyor ev aldılar şimdi de araba alacaklar. Ama hala bir yerde bir şey görse eşimi arayıp hemen istiyor. Eşim de internetten alıp gönderiyor hemen.
Kocası var ama iş beğenmediği için sürekli işi bırakıyor. Zaten tüm aile onlara yardım ediyor. Kocasının ailesinin de hiçbir faydaları yok. Maddi durumumuz iyi Allah'a şükürler olsun ama eşimin savurganlığından dolayı sürekli borçlar içinde yaşıyoruz.
durum ihtiyaç sahibi olmaktan çıkıp rahatlığa ve vurdumduymazlığa varmış artık. Eşinizi diğer arkadaşların da belirttiği gibi ev ya da araba borcuna sokun, maaşı oraya bağlasın. Allah yardımcınız olsun.İki görümcemin eşleri kardeş. Büyük görümcemin eşi iş beğenmez. Küçük görümcemin eşi çalışıyor ev aldılar şimdi de araba alacaklar. Ama hala bir yerde bir şey görse eşimi arayıp hemen istiyor. Eşim de internetten alıp gönderiyor hemen.
Eltimi hiç sevmiyorlar. O yüzden de sürekli kaynıma boşan diye baskı yapıyorlar eltimi sürekli kötülüyorlar.. Kv ve kp im de görümcelerim gibi düşünüyor. Eltim zaten baştan önlemini almış. Ailesine ev almak için kredi çekmişti ve sürekli de ailesine yardım ediyor. Kv ve Kp im de bu yüzden boşanmalarını istiyorlar.ya bu ınsanlar pekı bak bızım yuzumuzden kardesımızın yuvası yıkılyor demıyorlar mı?
kv kp ne dıyor ? pekı
onlarda yuvaları yıkılıyor bu sebepten demıyorlar mı ya
adam yuvasını yıkmak pahasına hala kardesıme yardım mı edıcem dıyor
pes
bu ınsanlar nasıl bole oluyor ya
kırayı kardesı oduyor faturayaı dıger kardesı kredı kartı bılmem ne babası oduyor evdekı kocası bostan korkulugu mu ya
Zaten şu anda araba borcumuz var. Kredi çekerek araba aldık. Eşimin bankada sicili iyi olmadığı için ona kredi vermediler benim adıma kredi çektik. O yüzden fazla da borca giremiyorum. Krediyi ödeyemezsem benim başıma patlayacak.durum ihtiyaç sahibi olmaktan çıkıp rahatlığa ve vurdumduymazlığa varmış artık. Eşinizi diğer arkadaşların da belirttiği gibi ev ya da araba borcuna sokun, maaşı oraya bağlasın. Allah yardımcınız olsun.
allahlarından bulsunlar o zamanEltimi hiç sevmiyorlar. O yüzden de sürekli kaynıma boşan diye baskı yapıyorlar eltimi sürekli kötülüyorlar.. Kv ve kp im de görümcelerim gibi düşünüyor. Eltim zaten baştan önlemini almış. Ailesine ev almak için kredi çekmişti ve sürekli de ailesine yardım ediyor. Kv ve Kp im de bu yüzden boşanmalarını istiyorlar.
Evet aynen yuvasını yıkmak pahasına aileme yardım edecem diyor. Hatta ablasına ev almayı düşünüyor kendisi ev sahibi olmamasına rağmen.
Ben böyle konuşursam onlar direkt olarak bunu eşime söylerler ve eşim de hiç düşünmeden abisi gibi yuvasını yıkar. Eşimle bile artık ailesi hakkında konuşmuyorum.ben bole durumlarda esten sonuc alınamıyorsa konunun muhatabıyla konusulması gerektıgını dusunuyorum
gorumcemle ya da dırek kayananmla konusurum bızım de durumumuz ıyı degıl bu sekılde harcama yapılamsına razı degılım hakkımı helal etmyıroum bunu bılerek hala ısteyeceksenız sız bılırsınız ama ben helal etmıyorum cunku esımın parası artık benım de rızkım ıkımızın parası ayrı degıl derım
buna benzer bır konusma bende ıse yaramıstı
Allah razı olsunallah yardımcın olsun
Borçla da olsa evi geçindirdiğini düşünüyor zatenevi geçindirmeyecekse evlenmeseydi... para vermeyi kes. kendi parasıyla ne yaparsa yapsın madem...
Zaten şu anda araba borcumuz var. Kredi çekerek araba aldık. Eşimin bankada sicili iyi olmadığı için ona kredi vermediler benim adıma kredi çektik. O yüzden fazla da borca giremiyorum. Krediyi ödeyemezsem benim başıma patlayacak.
Merhabalar, 8 aylık evliyim ama eşimin ailesi yüzünden evlilikten soğudum. Görümcelerimin eşimden istekleri hiç bitmiyor. Ben de çalışıyorum eşim de çalışıyor ama eşimin ailesine olan yardımlarından dolayı hiç borçlarımız bitmiyor. Sürekli bir şeyler istiyorlar. Neredeyse evlerinin bütün ihtiyaçlarını biz karşılayacağız. Kirasına kadar eşim ödüyor. Bu durumu evlenmeden önce eşim bana söylememişti çok farketmedim ben de. Ama evlendikten sonra bunları görünce eşimle sürekli tartıştım. Eşim her defasında gelip özür diledi tekrar yapmayacağım dedi ama şimdi de gizli gizli yardım ediyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım
Borçla da olsa evi geçindirdiğini düşünüyor zaten
Anladım, diğer yorumları da okudum.. Allah yardımcın olsun.. nasıl insanlar var anlayamıyorum yaa.. daha bir kiranı bile odeyemiyeceksen ne diye evlenirsin, bir de iş begenmiyormus.. rahatlığa bak.. sinir oldum.Maddi durumları iyi değil diye ödüyor. Eşim kirasını ödüyor. Kaynım telefon faturalarını. Kayınpederim doğalgaz faturalarını ve kredi kartı borçlarını ödüyor. Eşime diyorum bizim de çok borcumuz var onların da durumu o kadar kötü değil. Ben evlenmeden önce söz verdim şimdi sözümden dönemem diyor
sizin durumunuz tam aşağa tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık misali olmuş. Burada iş eşiniz de bitiyor o sınırı çizmezse siz çok üzülüp sıkıntı çekeceksiniz.Zaten şu anda araba borcumuz var. Kredi çekerek araba aldık. Eşimin bankada sicili iyi olmadığı için ona kredi vermediler benim adıma kredi çektik. O yüzden fazla da borca giremiyorum. Krediyi ödeyemezsem benim başıma patlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?