Sesimi çıkardığım zamanlar da oldu. Değişen bir şey olmadı. Tek bir şey değişti artık eşim benden bir çok şeyi gizliyor. Ben de aile içerisinde bir şeylerin gizlenmesini istemiyorum.Sesini çıkarma sesini çıkarma ki, kocan başından eksik olmasın sen çalış kazan eşin çalışsın kazansın komple eşinin ailesine yedirin.
Sesimi çıkardığım zamanlar da oldu. Değişen bir şey olmadı. Tek bir şey değişti artık eşim benden bir çok şeyi gizliyor. Ben de aile içerisinde bir şeylerin gizlenmesini istemiyorum.
Sesimi çıkardığım zamanlar da oldu. Değişen bir şey olmadı. Tek bir şey değişti artık eşim benden bir çok şeyi gizliyor. Ben de aile içerisinde bir şeylerin gizlenmesini istemiyorum.
Ben onun gibi yapamıyorum. Eşim yanlış yapıyor ve yanlış yaptığını biliyorum. Bu yanlışı ben de yaparsam ben de suçlu olurum. Benim ailem zaten istemiyorlar benden. Annem bu durumu biliyor biz sana para gönderelim diyorlar.
Aileme de pek bir şey söylemiyorum. Çünkü onlar istemiyorlardı. Ben evlenmek için onları ikna ettim. Şu an çok pişmanım keşke babamın sözünü dinleseydim. Nikahımızı eşimin doğum gününe denk gelsin diye düğünden 3 ay önce yaptık. Düğün zamanı da eşimle görümcelerimle ilgili bir konudan dolayı tartıştık ve 3 4 gün konuşmadık. Ben o tartışma günü bitirmeyi düşünüyordum ancak nikah yapmıştık. Evlenmeden dul kalacaktım. Bunu göze alamadığımdan dolayı devam ettim. Allah her şeyin hayırlısını versin herkes için.yenisiniz daha. bence resti çekin eşinize. çocuk düşünmemekte haklısınız ama bu böyle nereye kadar ki? niye sabahtan akşama kadar çalışın ki madem başkaları sefasını sürecek? ailenin ihtiyacı olur, acil bir şey olur anlarımda bu kadarı sömürmek. kendimi yerinize koyuyorum( bizde 7 aylık evliyiz) çoktan cıngar çıkarmıştım baktım değişen bir şey yok yakmıştım gemileri. ailenize aktarın son çare alsınlar damatlarını karşılarına konuşsunlar biz kızımızı size köle diye vermedik diye.
Korkumdan bir yere gidelim de diyemiyorum. Ablalarım da gelsin derkendime yapılmış gibi inanılmaz sinir oldum yaşuan gezip tozup keyif yapacağınız yerde o paralarla milleti besliyorsunuz
Ben paramı neye harcarsam eşime söylüyorum. Ondan gizli onun bilmediği hiç bir harcama yapmıyorum. Söylememin sebebi o da bana söylesin o da bana karşı dürüst olsun.Zaten yanlis yaptigini anlasin diye dedim siz de gonderin diye. Veya gonderiyormus gibi yapin kenara atin. Biseyleri odemekte zorlaninca belki anlar...
Aileme de pek bir şey söylemiyorum. Çünkü onlar istemiyorlardı. Ben evlenmek için onları ikna ettim. Şu an çok pişmanım keşke babamın sözünü dinleseydim. Nikahımızı eşimin doğum gününe denk gelsin diye düğünden 3 ay önce yaptık. Düğün zamanı da eşimle görümcelerimle ilgili bir konudan dolayı tartıştık ve 3 4 gün konuşmadık. Ben o tartışma günü bitirmeyi düşünüyordum ancak nikah yapmıştık. Evlenmeden dul kalacaktım. Bunu göze alamadığımdan dolayı devam ettim. Allah her şeyin hayırlısını versin herkes için.
Evet haklısınız ben hiç öyle düşünmemiştim. İyi fikir aslındaEşin gizliyorsa sende gizle. Verme maaşını, gezdim tozdum alışveriş yaptım dersin. Sorumluluğu eşinin üzerine yık, para yetmeyince de yardım edecek mi ailesine. Farkındaysan eşin inat yapmış, huyumu değiştirmem gerekirse karımdan gizlerim mantığını sürüyor.
ah bu ana babaları dinlesek zaten... hakkınızda hayırlısı olsun ama bu karakterdeki bir eşle çok zor. ancak kendizi yıpratır sinir hastası olursunuz. önce kendinizi düşünün derim ben. siz çok kıymetlisiniz çünkü. hayat başka insanları düşünecek onları sırtınızda taşıyacak kadar uzun değil. en güzel yıllarımı başkaları için heba etmişim demeyin geriye baktığınızda. Allah hakkınızda hayırlısını versin.Aileme de pek bir şey söylemiyorum. Çünkü onlar istemiyorlardı. Ben evlenmek için onları ikna ettim. Şu an çok pişmanım keşke babamın sözünü dinleseydim. Nikahımızı eşimin doğum gününe denk gelsin diye düğünden 3 ay önce yaptık. Düğün zamanı da eşimle görümcelerimle ilgili bir konudan dolayı tartıştık ve 3 4 gün konuşmadık. Ben o tartışma günü bitirmeyi düşünüyordum ancak nikah yapmıştık. Evlenmeden dul kalacaktım. Bunu göze alamadığımdan dolayı devam ettim. Allah her şeyin hayırlısını versin herkes için.
Evet haklısınız ben hiç öyle düşünmemiştim. İyi fikir aslında
Eşimin bu yardım etmesi ve bazı şeyleri gizlemesi dışında kötü alışkanlıkları yok. Beni seviyor beni aldatmıyor ailesini düşündüğü kadar beni de düşünüyor. Bu yüzden geleceğe dair umutlarım var.Boşanıp dul olmak mı daha kötü yoksa sizin bu şekilde pasifize edilmiş, kendisine saygısı kalmamış, doğrunun ne olduğuna karar verme yetisi kaybolmuş, her türlü sömürülmüş ve sömürülmeye devam eden ama EVLİ bir kadın olarak kalmanız mı daha iyi?
Biraz düşünün ve aklınızı başınıza alın. O adam sizi akrısı olarak görmüyor, siz hala evliliğim, yuvam, kocam diyorsunuz. Ortalıkta evlilik YOK, evlilik sorumluluğu taşıyan koca YOK. Bankamatik siz VAR.
Eşimin bu yardım etmesi ve bazı şeyleri gizlemesi dışında kötü alışkanlıkları yok. Beni seviyor beni aldatmıyor ailesini düşündüğü kadar beni de düşünüyor. Bu yüzden geleceğe dair umutlarım var.
Allah razı olsun. Hepimizin hakkında Allah hayırlısını versin.ah bu ana babaları dinlesek zaten... hakkınızda hayırlısı olsun ama bu karakterdeki bir eşle çok zor. ancak kendizi yıpratır sinir hastası olursunuz. önce kendinizi düşünün derim ben. siz çok kıymetlisiniz çünkü. hayat başka insanları düşünecek onları sırtınızda taşıyacak kadar uzun değil. en güzel yıllarımı başkaları için heba etmişim demeyin geriye baktığınızda. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Onu yapanlar da var. En azından eşim öyle değilSizi aldatmıyor derken????
Sizden gizli ailesine yardım etmesi aldatmak değil mi?
İlla başka bir kadının kucağına mı gitmesi lazım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?