Eşimin ailesine olan sapkınlık derecesinde bağımlılığı

Hamileyken size şiddet uygulayan biri çocuğunuz olduktan sonra daha fazla şiddet uygulayacaktır, bu sefer evladınızın önünde şiddet göreceksiniz. Bir gün o polisi arayacak ve darp raporunu alacaksınız. Bu yüzden haklarınızı araştırın ve işinize dönmeye bakın. Adama altınları da vermişsiniz kenarda paranız da yok muhtemelen, bari şimdiden para biriktirmeye başlayın.

Yapma bunu kendine, çocuğuna. Tekmesini, yumruğunu, küfrünü yiyip oturma. Senin onu terk etmeyeceğine o kadar emin ki birde kendi bırakırım giderim diye tehditler savuruyor. Böyle adamlar hiç bir şeye layık değilken eş yapıyorsunuz, baba yapıyorsunuz kendini nimetten sayıyor. Önce kendini sev kendine saygı duy. Tepkini göstermek yerine sinip hizmetlerini yapmaya devam edersen korkarım ki daha da değersizleştirecek seni

Kocanız bir günde böyle olmadı. Hep böyle olan adamla beş yıl evli kalıp üstüne bir de hamile kalıyorsanız, siz bu evliliği devam ettirmek istiyorsunuz dur.
Kendiniz yanlış üstüne yanlış yapıp ,ondan sonra ilahi adalet falan beklemek biraz saçma değil mi?
Üstelik sizin yanlış kararlarınıza bir de çocuğunuzu alet etmişsiniz. Siz o adamdan bosanirsiniz da o çocuk o.baba ile bir ömür ne yapacak. Hep amcasının ve onun çocuklarının arkasında kalacak eminim. Eşini evladını gözü görmeyen bir adamı baba yaparken motuvasyonunuz ne idi ben çok merak ettim.
Size ne akıl verelim, hamile bir kadın olarak şiddet görüyorsanız, polis çağırır, gider darp raporu alır şikayetçi olursunuz. Sonra da bunlara dayanarak davanizi açar boşanirsiniz. Şu psikolog dizilerinden sonra insanlarda bazı şeyleri kadere atmak, kader motifi diye mağdur edebiyatı yapmak moda oldu. Bakın bende sizin kocanız , babanız gibi bir babanın kızıyım üstüne annem de erkek çocuk sevdalısı çıktı. Ancak gidip de babamın aynısı ile evlenmedim. Koca seçerken ilk aradığım adamın babalığı ve bana karşı duruşu oldu. Hayat bu geleceğimiz belli olmaz ama eşimin bir ömür iyi baba olacağını biliyorum en azından
Yaptığınız seçimlerin sonucunu kadere ona buna atmaktan vazgeçin önce, eğer psikolojik tranvanız varsa gidin doktora tedavinizi olun en başta evladınız için. Kader dediğiniz şey aslında birazı bizim elimizde, bize karşı davranışı değiştiremesek bile o davranışa karşı duruşumuzu ve tavrımızi değiştirebiliriz. Şiddet görüyorsanız bir an önce hakkınızı arayıp boşanma davası açın en başta evladınız için.

Dua edinde siz doğururken eşinizin abisinin işi çıkmasın o zaman. Zira öyle.olsa eşiniz sizi orada bırakır abisinin işine gider bu anlattiklariniza bakılırsa. O zaman o kadar dayağı boşa yiyip oturmuş olursunuz. Cidden doğumda kocanız yanınızda dursun diye mi bu rezilliğe katlaniyorsunuz. Bence siz norma ruh halinde l değilsiniz biran önce bir psikologdan randevu alın. Evladiniza yazık

Şiddete maruz kalıyorsunuz ve üstelik hamile halinizle, bu adamda vicdan yok. Vicdan yoksa hiçbir şey yok. Hayatınızı kurmak zorundasınız, asla kolay değil ancak bu şekilde de gitmez, nereye kadar

Hâlâ doğumda yanlız olurum kafasında bu adam doğumdan sonra sanki yanında olup elinizi tutacak,o hastane odasında itin gö......sokup çıkaracak daha minik yavru tam ememeden annesinin sütü kesilecek.Adam en baştan belliymiş bilmemmi bile bile hamile kalmış .O yüzden 3 çocukla boşarım şiddet şokuyla kala kaldım yalanına bizi kandıramaz konu sahibinin gençken cevval olduğuna bile inanmıyorum o bir ruhtur ölmez hele karnında yavrusu varken o şiddeti gördüyse o an kanı kaynar koruma iç güdüsüyle yıkar ortalığı. aman yuvam bozulmasın çocuğum da şiddet görse bile başımda kocam olsun yuvam dursun amcası yüzünden çocuğum dayak yerse sıkıntı yok o amcaya aile boyu canımız feda olsun.......Mantığı ağır basıyor

Hamilelik detayı bütün işi bozuyor açıkçası. Bu kadar abisine aşık bi adamı bıraksaydınız abisiyle üreseydi tövbe est ya. Neyse olan olmuş yalnız bir annelik de yapmak istemediğinize göre çok da verilecek bir öneri yok en azından çocuk kendini toparlayınca hemen işe dönün.

Ne zaman hamileyim diyecek yada bebek var diyecek diye bekledim ve geldi eee ne yapacaksın bu tipler anlamaz canim neyi bekliyorsun hayat dizi senaryosu falanmi saniyorsun anlayacak da cok pisman olacak yalvaracak falan mi yazik gercekten yazik o dogmamis bebeklere üzülüyorum size gram zerre üzüldüğüm yok simdi onda korunuyordum yanlislikla oldu vs dersiniz

Konu sahibi sen sorunu; Eşinin aliesine bağımlılığı sanıyorsun

Fakat sorun;
Eşin narsist, öfke kontrol becerisi olmayan, kibirli, olgunlaşmamış, sabit ve kara fikirli, kadını kurdele paketli vajinalı ev robotu olarak görüyor.

Sen daha sorun tespiti yapacak kadar bile muhakeme yapabileceğin kıyas verisine sahip olmadan evlenmişsin yani duygusal zekan çok eksilerde.

O yüzden kadın sığınma evi vb. çözümlere koşarak ulaş.

Fakat ilerde sakın evlenme çünkü doğru muhakeme becerisi kazanmak için veri edineceğin kadar insanların tecrübelerini duymuyorsun.

Muhtelemelen kendin de duyarsız olduğun için karşı tarafın duyarsızlığını göremedin ama yapacak birşey yok. Ayrıl ve bir daha evlenme bence.

Not= Öfke kontrolsüz kişi, burası gibi sosyal terapi alanlarında "insanların bir kelime için bile neler yaptığını ve neler hissettiğini, nasıl canı yandığını okumadan " aylarca bu duygu konularını okuyup sindirmeden ve ekstra "onu kısıtlanmış hissettiren şeyi' hayatından çıkarmadan düzelmez.

Çorabını sepete atmaktan aciz bir adam iki kelime okuyamayacağına ve onu neyin "baskıladığını" bilemeyecek kadar duygusal zekasız birinin; maalesef ki öfke sorunu düzelmez.

Ancak boşanınca çözülür.

Dramayi bırakın, yaşadığınız şey korkunç ama sizin böyle oturup mağdur psikolojisiyle pasif bir şekilde ağlama lüksünüz yok çünkü tek başınıza bir can, bor sorumluluk taşıyorsunuz o yüzden kendinize gelip çözüm yolları arayın böyle oturup ağlayacağınıza.

Bu adam bebegi de dover. Sizin ikinizinde sikayet edilip cocugu acilen dogar dogmaz elinizden alinmasi lazim. Ya polise sikayet edin yardim isteyin yada ankara abisi diye dernek vsr instagram uzerinden yazin durumu anlatin fake hesap acip birsekilde o abiye ulas. Bir yada iki senelik kiran pesin odeniyor faturalarin mutfak masraflarin odeniyor. Bebegine alisveriste yapilir. Sonrasi Allah kerim. Tabi ben bu olmssi gerekeni yazdim. Siz muhtemelen dayaga kufure hakarete alistiginiz icin dedigim hayat sizi zorlar. Ama ben bebege acidim.yeni anne oldum. Bebegimin normal aglamasina bile izin vermiyorum yüzünü dahi eksittirmiyiorum her daim rahat huzurlu buyusun diye .lutfen kenfinize gelin

Yala
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Malesef ailesine bağımlı erkek neyse öyle devam ediyo. Aradan 20 yıl geçip çocuklar büyüyünce akılları başlarına geliyo ama o zamanda iş işten geçiyo malesef.
Yol yakınken kendinizi kurtarmaya bakın Allah yardımcınız olsun

Eşinizi abisiyle bırakın. Madem o abisini bırakamıyor, siz onu bırakın. Bu patolojik bir şey.
Cidden kafadan eksik biri, hamile kadına şiddet ne demek?

Yine binbir bahane ya su siddet yanlisi mallara da demeyin kardeşim narsist diye be onda zeka mi var narsist nedir nasil olunur bilsin ? Kocanin ailesine bagli olmasi mi seni üzen ? Ailesi yarin yok olsa hamile karisini yumruklar bu rezil . Bu adami baba yapiyosun ya o cocuga üzülüyorum ben bu saatten sonra cocugunu dusun tekmeyi bas su magandaya . Off o evi basina yikardim basina tum sulalesi icerdeyken hem de . Gidin darp raporu alin siz sustukca kim bilir neler olacak daha ? Kendinize gelin hamile olmaniz zekaniz eksikmis gibi davranmaniza sebebiyet vermez aksine cocugun icin daha guclu olacaksin. Darp raporu al hemen
Attir sunu iceri ve tekmeyi bas

anneniz nerede?
çok üzüldüm yaşadıklarınıza
anlıyorum sizi o an ne yapacağınızı bilemediniz ve hizmete devam ettiniz
ama hızlı bir şekilde aklınızı başınıza toplayınız
anneniz nerede tekrar soruyorum... ya da babanız
hatattalarsa ikisi de kötü mü bunların birinin yanına canla başla hızla atın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…