Eşimin ailesine olan sapkınlık derecesinde bağımlılığı

Bu adam 1 günde abisine bağımlı olmadı sonuçta değil mi? Sizi çocuk doğurmaya iten şey neydi?
Şiddete maruz kalıp ilahi adaletin tecelli etmesini mi bekleyeceksiniz. Bugün pişman olup özür dilese affedeceksiniz misiniz.
Anneniz, babanız neredeler? Eşinizden daha kötü olamazlar bence gitmek için neyi bekliyorsunuz hala?

Ne biçim bir insan hamile eşine yumruk atar??Hadi seni sevmiyor düşünmüyor diyelim karnında onun çocuğu var onuda mı düşünmüyor abisine kendi çocuğundan daha fazla değer veren birisi ile ömür geçmez boşanın bence kadın sığınma evleri var sonra kendi ayaklarınız üzerinde durup çocuğunuza bakarsınız zaten böyle bir adamın yanında çocuk büyütmektense ayrılmak daha mantıklı hadi herşeyi geçtim abiside mi bu duruma birşey demiyor yada ailesi onlarında torunu sonuçta

bacım abisi için seni öldürmeden kaç kurtar kafayı yemiş psikopat

Yoldan geçen herhangi biri bile hamile bir kadına vurmaz. Vicdanı olan hiç kimse hamile bir kadına vurmaz.
Şimdi yukarıdaki iki cümleyi 50 kere oku ve hazmet.
Eğer o evde kalmaya devam edersen dahada beterlerini yaşayacaksın. Bir sonraki yumruğun nereye geleceği belli olmaz, bebeğe bir şey olursa bunun vicdan azabıyla devam edebilir misin?

Bu olayda size de üzüldüm tabi ama ben daha çok karnınızdaki bebeğe üzüldüm. Hamileliğinde bile eşine şddet uygulayan biri o çocuğa neler yapmaz, korkunç bir babası olacak

Kalkan el bir daha inmez hele bu herif kendi çocuğunu taşırken sana el kaldırmışsa o eli asla indirmez.. kocan pisliğin teki resmen..

Amaan bazı kadınlara akıl veresim gelmiyor buda aynı hesap yazan herkes boşa yazıyor, bu adama en az 3 çocuk doğurur bu kadın.
Kendine bi dram yaratmış yok babam şöyleydi bilmem ne yani bizimde babamız öyleydi ama gidip aynı tarz adamları seçmedik. Kendi seçimlerini kader motifine bağlama, sonuçlarının sorumluluğunu taşımak yerine hep madur edebiyatı. Kaç senede adamı kaç defa boşar yoluna bakardınız ama memnunsunuz demek ki bide çocuk yapmışsınız, şimdi sen boşansan o çocuk bir ömür babasını çekmek zorunda.
Abisine kul köle olunda dayak manyağı yapmasın adam sizi, çocuğada amcaya hürmeti öğretirsiniz el ayak öper, yoksa hamile karısına kafa atan adamın elinde çocuk kalır.

Mesele abi bağımlılığı değil konu sahibi zaten adam yurtdışından gelmiş bağımlı olsa ne yazar. Siz de biliyorsunuz ki hiçbir şey abisi yüzünden olmadı.

Koca diye evlendiğiniz şahıs hep böyle şiddet bağımlısıyıdı. Taa ki hamile kalıp kafanıza yumruk atınca duygusallıkla zorunuza gidene kadar.

Hamilelikle birlikte bebeğinizi de kendinizi de yakmışsınız.

Şimdi kendinizi kurtarma zamanı bebek doğduktan sonra daha da zorlaşır her şey..

adam bir günde böyle oldu o yüzden hamile halinizle çekmek zorundasınız değil mi

Bu güzel evliliği çocukla taçlandırmasanız olmazdı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…