- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi Sekerprenses
Dertsiz basina dert almak istiyorsan kaynas.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de doğru söylüyorlardır. İlk yapman gereken şey kendine sormak, doğrusu yazının başında biraz kabullenmiş gördüm seni.. Şimdi elitlerin 4 kişi ve seni aralarına almamalarının sebebini de sana söylemişler. İsteksizliği anlarım ama soğukluğunu değiştirebilirsin. Eğer mutsuzluk yaşıyorsan bence birşeyler denemelisin. Ilımlı olmaya çalış, bakalım sonuç değişecek mi.. :)Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.Benim cok canimi sıkan bir konu var ben normaldede ice donuk bir insanim.Evlenince oyle olmak istemiyorum yeni ortama girince belki degisirim dedim ama olmadi.Birturlu uyum saglayamadim bu aileye kaynanamin yanina hic gitmek istemiyorum 4 eltim var hepsiyle mesafeliyim hep bir arada biseyler yapiyorlar ve beni hep yok sayiyorlar bu durum cok canimi sıkıyor.Bana sen soguksun aramiza girmiyorsun diyorlar.ne yapmam lazim...
Sen aralarina girsen emin ol ikisi sana islerini yaptirir otururlar hem de ayni bina da oturuyormussun mesafeye devam et bosver ne eltiden ne gorumceden ne de kaynanadan dost olmaz yasadim gordum tecrubeyle sabitMesela ayni binada oturdugum iki eltim var surekli bir birlerinin isini yaparlar beraber takilirlar ama ben olsem biri kapimi calmaz Bunu gorunce daha cok uzaklasiyorum ister istemez...
Bu konu da hep ustume geliyorlar canim sıkılıyor ve her zaman bana sen cok soguksun deniyo esim bile oyle düşünüyor surekli olur olmaz sebepten sorun cikariyom artik kimsede fazla takmiyo zaten kirildigimi falan
kendine guveniniz aaz sanirimMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim.Benim cok canimi sıkan bir konu var ben normaldede ice donuk bir insanim.Evlenince oyle olmak istemiyorum yeni ortama girince belki degisirim dedim ama olmadi.Birturlu uyum saglayamadim bu aileye kaynanamin yanina hic gitmek istemiyorum 4 eltim var hepsiyle mesafeliyim hep bir arada biseyler yapiyorlar ve beni hep yok sayiyorlar bu durum cok canimi sıkıyor.Bana sen soguksun aramiza girmiyorsun diyorlar.ne yapmam lazim...
Birazkendine guveniniz aaz sanirim
Ayni binada olunca ister istemez kaynasmak zorundayimAma yapamiyorum icimden gelmiyo bide obur eltiler biraz yalaka ben yalaka olamiyorum kaynana nin da onlari daha cok sevdigini dusunuyorum