Esimin ailesine uyum saglayamiyorum

Ben eltileriniz de suç bulamadım. Birbirlerine yardım ediyorlar, muhabbet ediyorlar falan. . Sende aralarında soğuk soğuk oturuyorsun. Yani benim eltim olsan bende senle görüşmek istemezdim. Kimse ölsem kapımı çalmaz diyorsun da.. sen onlara böyle bir yüz verdin mi? Aynı şeyi sen onlara yaptın mı?

Haa yapım böle diyorsan kendini kasma aralarına giricem diye. . İllaki girmek istiyorsan önce bir öğlen çay, kahve, kek falan hazırla oturmaya çağır eltilerinii. Ufak tefek hediyeler al. Yinede unutma eltiden dost olmaz. Sırrını ve iyini kötünü, eşinle muhabbetinizi sakın anlatma.

Soğuk olun da asla yalaka olmayın. Hiç sevmem o tipleri...

Ben de düşünüyorum da sanırsam ben de öyle fazla içli dışlı olamam.

eger sevmiyorsan hicbir zaman ayak uyduramayacaksin
sevmiyorum ayak uyduramiyorum istemiyorum hicbirini mesela 4 senedir hala yanlarina giderken mezara gircek gibi oluyorum ortada buyuk bi sorun da yok SEVMIYORUM en buyuk sorun bu..sevmedigim icin cay vermek bile iskence

Ne kadar süredir evlisiniz? İnsan ilişkileri Zaman'la gelişir, çok hızlısı bence zaten iyi değil.

Kendimden örnek vereyim, eltilerim ile hayat tarzımız çok farklıdır, ondan pek paylaşım yapamayız, konuşacak şey bulamayız diye düşünürdüm, li çok mesafelidir herkesle ilişkim. Ama Zaman'la hamilelik ve çocuk büyütme süreçlerini geçirirken bir bakıyorsun paylaşımlar artmış, bit yerden ortak bir şeyler çıkıyor, ilişkiler gelişiyor

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.Benim cok canimi sıkan bir konu var ben normaldede ice donuk bir insanim.Evlenince oyle olmak istemiyorum yeni ortama girince belki degisirim dedim ama olmadi.Birturlu uyum saglayamadim bu aileye kaynanamin yanina hic gitmek istemiyorum 4 eltim var hepsiyle mesafeliyim hep bir arada biseyler yapiyorlar ve beni hep yok sayiyorlar bu durum cok canimi sıkıyor.Bana sen soguksun aramiza girmiyorsun diyorlar.ne yapmam lazim...
Belki de doğru söylüyorlardır. İlk yapman gereken şey kendine sormak, doğrusu yazının başında biraz kabullenmiş gördüm seni.. Şimdi elitlerin 4 kişi ve seni aralarına almamalarının sebebini de sana söylemişler. İsteksizliği anlarım ama soğukluğunu değiştirebilirsin. Eğer mutsuzluk yaşıyorsan bence birşeyler denemelisin. Ilımlı olmaya çalış, bakalım sonuç değişecek mi.. :)

Bence suan en iyisini yapiyorsun hayatina bak birak yok saysinlar ne kadar muhabbet o kadar sorun bu halinle kimseyle kotu olmassin. Bende de tam tersi durum vardi esimin ailesi eve girmek bilmez ve her gezmeye cagirirlar bende hayir diyemedigim icin giderdim en sonunda patladim tabi bosver mesefeni koru evliligini yasa pisman olmassin

Mesela ayni binada oturdugum iki eltim var surekli bir birlerinin isini yaparlar beraber takilirlar ama ben olsem biri kapimi calmaz Bunu gorunce daha cok uzaklasiyorum ister istemez...
Sen aralarina girsen emin ol ikisi sana islerini yaptirir otururlar hem de ayni bina da oturuyormussun mesafeye devam et bosver ne eltiden ne gorumceden ne de kaynanadan dost olmaz yasadim gordum tecrubeyle sabit

Herkesle samimi olmaya gerek yok. Uyuşamayabilirsiniz, siz de kendi çevrenize bakın. Ancak beni rahatsız eden yalaka kelimeniz. Siz mesafeli bir insansınızdır(ki sanırım bu sizi rahatsız ediyor) onlar da sıcakkanlı insanlardır, olamaz mı?

Bu konu da hep ustume geliyorlar canim sıkılıyor ve her zaman bana sen cok soguksun deniyo esim bile oyle düşünüyor surekli olur olmaz sebepten sorun cikariyom artik kimsede fazla takmiyo zaten kirildigimi falan

Baskı yaptıklarında "üstüme gelmeyin, soğuksam soğuğum, ben böyleyim, sizin demenizle bir şey değişmiyor, rahatsız oluyorum, söyleyip durmayın lütfen, sizi sevmediğinden değil, yapım böyle, beni böyle kabul edin" diyin. İçimden gelmiyor demişsiniz ya, o yüzden dedim.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.Benim cok canimi sıkan bir konu var ben normaldede ice donuk bir insanim.Evlenince oyle olmak istemiyorum yeni ortama girince belki degisirim dedim ama olmadi.Birturlu uyum saglayamadim bu aileye kaynanamin yanina hic gitmek istemiyorum 4 eltim var hepsiyle mesafeliyim hep bir arada biseyler yapiyorlar ve beni hep yok sayiyorlar bu durum cok canimi sıkıyor.Bana sen soguksun aramiza girmiyorsun diyorlar.ne yapmam lazim...
kendine guveniniz aaz sanirim

Ayni binada olunca ister istemez kaynasmak zorundayimAma yapamiyorum icimden gelmiyo bide obur eltiler biraz yalaka ben yalaka olamiyorum kaynana nin da onlari daha cok sevdigini dusunuyorum

Bence sen biraz kuruntu yapıyorsun. Onlarda aramıza karışmıyorsun demişler. Fazla davet bekleme, sonuçta hepiniz gelinsiniz.

Back
X