4 yillik evliyim onbes gun once yan dairelerine tasindik. kayinvalidem hicbirseye karismiyomus havasinda olup herseye aslinda karismaya calisir. Her gun yemekler bir yensin istiyo sadece yemek degil cay vs. Onlar kalabalik aile kaynanam kayinbabam kaynim ve kaynimin cocuklari. Esimin abisi bosandigi icin cocukariyla ordalar. Ya tm basimin ustunde yerleri var ama her gunde yemek bir yenir mi kaldir topla bir suru is... Ayrica eski komsulari iftara cagirdi ille bizimde gitmemizi istediler hayr deyince niyee diye kzar gibi yapyo kaynanam. Gitmedik zaten. Abartyolar yaaaa bence sonucta bizimde ozelimiz, var ben esim isten gelince esimle vakit gecirnek istiyorum haftada uc gun gidelim annesi gile ama her gun sacma degilmi esim de bana katiliyoo ve sen nasil istersen diyo ama kaynanam gil bir gun gitmesek surat asiyoo uffffff zaten kaynanamin bana karsi tutumlari cok yapmacik diger giden gelinler de hep ondan skytciydi onum yuzunden bosaniyoruz dediler normalde kotu biri degil kaynnm ama bilmiyorum yaaaaa kaynanam cocuguma bakacak ise girecegim diye tasindim ama ise giresimde gelmiyor artik
Son düzenleme: