Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen en iyisi taşın ordan çocuğada bakıcı bul. yoksa bu konu hep güncel kalckBugun 6 gibi esimle disari cikalim dedik disarda,kayinvalidem vardi bizi gordu nereye gdynz dedi esim gezcez dedi iftra,gelckmisnz dedi belli degil dedik aaaa diyo suratini asip yaninda komsusu vardu tam biseyde diyemedi. Ya bide iste gelinlere derler kaynanasiyla anlasmiyo diye yakina,tasindik herseyin hesabini verir olduk ve aksm onlara gitneyecegiz,diye aaaa deniyo. Esim takma diyo da insan sinir oluyoooo. Elinden gelse herseye mudhle eder
O hatayi yaptiniz bi kere kacis yok.ben eltimle ayni sitedeyim oda boyle kafasina her estiginde gelirdi.araya mesafe koyana kadar canim cikti ama simdi kafam rahat.sizinki daha zor amaSlm arkadaslar gercekten yakin oturmak cok dogru degil. Her gun kaynanam kapi caliyo hele esimin izinli oldugu gun ozellikle geliyo esim var diye oglu ya.. yok esim vardiyeli calisiyo gundz evdeyse mutlaka her gun kahvltya cagryo kaynanam gitmesekte sen gel demk zorunda kaliyoruz. Esime sinirliyim seneye tasinlim diyorum hayr diyo. Kaynanam surekli koye falan gider o gdnce onlarin evlerinin yemekleri de bana kalmaya basladi dort gundr yok mesela. Evlerinde kayinbsbam kaynim var. Benvarim diye yemek yapmadan gtti kaynanam .yan dairedeyiz ya iste. Bunlar yapmaktan gocunmuyorum seviyorumda hepsini ama yakinlik cok iyi degil yaaaabi yere gtsek nereye gttgmz biliniyo ne biliyim aksama ozel yemk yapsam olmuyo kaynnm geliyo goruyo ufffve esimin umrunda degil . Bekar kaynim evlenicek o yakin tasinmiyo meselaaa kpss ye hazrlaniyorum esim memur olursan tasnrz dyo demekki deger vermiyo bana lafta deger veryo gibi
Evet eltim olsa belki cozerim ama kaynanam gilll esimin vurdumduymazligina cok kirginimO hatayi yaptiniz bi kere kacis yok.ben eltimle ayni sitedeyim oda boyle kafasina her estiginde gelirdi.araya mesafe koyana kadar canim cikti ama simdi kafam rahat.sizinki daha zor ama
Slm arkadaslar gercekten yakin oturmak cok dogru degil. Her gun kaynanam kapi caliyo hele esimin izinli oldugu gun ozellikle geliyo esim var diye oglu ya.. esim vardiyeli calisiyo ve esim gundz evdeyse mutlaka her gun kahvltya cagryo kaynanam gitmesekte sen gel demk zorunda kaliyoruz. Esime sinirliyim seneye tasinlim diyorum hayr diyo. Kaynanam surekli koye falan gider o gdnce onlarin evlerinin yemekleri de bana kalmaya basladi dort gundr yok mesela. Evlerinde kayinbsbam kaynim var. Benvarim diye yemek yapmadan gtti kaynanam .yan dairedeyiz ya iste bide esimde 4-12 ydi aksam tek yaptim yemrkleri cocugumla zorlandim 16 aylik kizim var Rabbim bagislasin. Bunlar yapmaktan gocunmuyorum seviyorumda hepsini ama yakinlik cok iyi degil yaaaabi yere gtsek nereye gttgmz biliniyo ne biliyim aksama ozel yemk yapsam olmuyo kaynnm geliyo goruyo ufffve esimin umrunda degil . Bekar kaynim evlenicek o yakin tasinmiyo meselaaa kpss ye hazrlaniyorum esim memur olursan tasnrz dyo demekki deger vermiyo bana lafta deger veryo gibi kaynanam yanliz olsa tmm anlarim yakin oturalim ama kalabalik aile onlar zaten acaba ben mi butyorum diyorum kendimi kotu hissediyorum
![]()
Allah yardım etsin cehennem kapısından içeri adım atmışsın aynılarını birebir yaşadım hicde yabancı gelmiyo anlattiklarin4 yillik evliyim onbes gun once yan dairelerine tasindik. kayinvalidem hicbirseye karismiyomus havasinda olup herseye aslinda karismaya calisir. Her gun yemekler bir yensin istiyo sadece yemek degil cay vs. Onlar kalabalik aile kaynanam kayinbabam kaynim ve kaynimin cocuklari. Esimin abisi bosandigi icin cocukariyla ordalar. Ya tm basimin ustunde yerleri var ama her gunde yemek bir yenir mi kaldir topla bir suru is... Ayrica eski komsulari iftara cagirdi ille bizimde gitmemizi istediler hayr deyince niyee diye kzar gibi yapyo kaynanam. Gitmedik zaten. Abartyolar yaaaa bence sonucta bizimde ozelimiz, var ben esim isten gelince esimle vakit gecirnek istiyorum haftada uc gun gidelim annesi gile ama her gun sacma degilmi esim de bana katiliyoo ve sen nasil istersen diyo ama kaynanam gil bir gun gitmesek surat asiyoo uffffff zaten kaynanamin bana karsi tutumlari cok yapmacik diger giden gelinler de hep ondan skytciydi onum yuzunden bosaniyoruz dediler normalde kotu biri degil kaynnm ama bilmiyorum yaaaaa kaynanam cocuguma bakacak ise girecegim diye tasindim ama ise giresimde gelmiyor artik
Kaynanam Cocuguma bakacak ise girecegim diye
Slm arkadaslar gercekten yakin oturmak cok dogru degil. Her gun kaynanam kapi caliyo hele esimin izinli oldugu gun ozellikle geliyo esim var diye oglu ya.. esim vardiyeli calisiyo ve esim gundz evdeyse mutlaka her gun kahvltya cagryo kaynanam gitmesekte sen gel demk zorunda kaliyoruz. Esime sinirliyim seneye tasinlim diyorum hayr diyo. Kaynanam surekli koye falan gider o gdnce onlarin evlerinin yemekleri de bana kalmaya basladi dort gundr yok mesela. Evlerinde kayinbsbam kaynim var. Benvarim diye yemek yapmadan gtti kaynanam .yan dairedeyiz ya iste bide esimde 4-12 ydi aksam tek yaptim yemrkleri cocugumla zorlandim 16 aylik kizim var Rabbim bagislasin. Bunlar yapmaktan gocunmuyorum seviyorumda hepsini ama yakinlik cok iyi degil yaaaabi yere gtsek nereye gttgmz biliniyo ne biliyim aksama ozel yemk yapsam olmuyo kaynnm geliyo goruyo ufffve esimin umrunda degil . Bekar kaynim evlenicek o yakin tasinmiyo meselaaa kpss ye hazrlaniyorum esim memur olursan tasnrz dyo demekki deger vermiyo bana lafta deger veryo gibi kaynanam yanliz olsa tmm anlarim yakin oturalim ama kalabalik aile onlar zaten acaba ben mi butyorum diyorum kendimi kotu hissediyorum
![]()