Esimin ailesine yakin tasindik ?

Ise girersem cocuga bakacak diye esimlede aramiz bozuluyooo ya

Aynı bahcede oturuyoruz haftada bir defa görümcem geldiğinde gideriz sadece oraya,onun dışında herkes kendi evinde,ilk evlendiğim yıl sürekli gelmek istiyolardı bi cinnet geçirdim,” hepinizle mi evlendim ben bea dedim,ben bi oğlunuza aşığım,öyle her akşam gelemezsiniz bana” üç ay küs kaldık,şimdi gayet iyiyiz:deli:

Bugun 6 gibi esimle disari cikalim dedik disarda,kayinvalidem vardi bizi gordu nereye gdynz dedi esim gezcez dedi iftra,gelckmisnz dedi belli degil dedik aaaa diyo suratini asip yaninda komsusu vardu tam biseyde diyemedi. Ya bide iste gelinlere derler kaynanasiyla anlasmiyo diye yakina,tasindik herseyin hesabini verir olduk ve aksm onlara gitneyecegiz,diye aaaa deniyo. Esim takma diyo da insan sinir oluyoooo. Elinden gelse herseye mudhle eder

Bugun 6 gibi esimle disari cikalim dedik disarda,kayinvalidem vardi bizi gordu nereye gdynz dedi esim gezcez dedi iftra,gelckmisnz dedi belli degil dedik aaaa diyo suratini asip yaninda komsusu vardu tam biseyde diyemedi. Ya bide iste gelinlere derler kaynanasiyla anlasmiyo diye yakina,tasindik herseyin hesabini verir olduk ve aksm onlara gitneyecegiz,diye aaaa deniyo. Esim takma diyo da insan sinir oluyoooo. Elinden gelse herseye mudhle eder
sen en iyisi taşın ordan çocuğada bakıcı bul. yoksa bu konu hep güncel kalck

Ah be gülüm intihar etmişsin sen. Taşınmadan önce bari danışaydın buraya sonra karar verseydin. Ne huzur ne tat ne sinir kalır insanda.. Anlayışsız insanlara sınırını ancak cıngar çıkararak çizebilirsin. Diğer türlüsü pek mümkün olmuyor ne yazık ki.. Bende özerkliğimi ruh sağlığımı kaybetmek üzereyken dişimi geçirerek alanlardanım.. Allah yardımcın olsun..

Yakmissin kendini bile bile yeni olsan anlayacamda 4 yildan sonra bunu kendine yapmasaydin keske

Çocuğuna bakicakmis artık vefa borcundan sayın derim misafirlik ugraslarini. yoksa bencil gorunebilirsin eşine.

Slm arkadaslar gercekten yakin oturmak cok dogru degil. Her gun kaynanam kapi caliyo hele esimin izinli oldugu gun ozellikle geliyo esim var diye oglu ya.. esim vardiyeli calisiyo ve esim gundz evdeyse mutlaka her gun kahvltya cagryo kaynanam gitmesekte sen gel demk zorunda kaliyoruz. Esime sinirliyim seneye tasinlim diyorum hayr diyo. Kaynanam surekli koye falan gider o gdnce onlarin evlerinin yemekleri de bana kalmaya basladi dort gundr yok mesela. Evlerinde kayinbsbam kaynim var. Benvarim diye yemek yapmadan gtti kaynanam .yan dairedeyiz ya iste bide esimde 4-12 ydi aksam tek yaptim yemrkleri cocugumla zorlandim 16 aylik kizim var Rabbim bagislasin. Bunlar yapmaktan gocunmuyorum seviyorumda hepsini ama yakinlik cok iyi degil yaaaa:KK43: bi yere gtsek nereye gttgmz biliniyo ne biliyim aksama ozel yemk yapsam olmuyo kaynnm geliyo goruyo ufffve esimin umrunda degil . Bekar kaynim evlenicek o yakin tasinmiyo meselaaa kpss ye hazrlaniyorum esim memur olursan tasnrz dyo demekki deger vermiyo bana lafta deger veryo gibi kaynanam yanliz olsa tmm anlarim yakin oturalim ama kalabalik aile onlar zaten acaba ben mi butyorum diyorum kendimi kotu hissediyorum:(

Son düzenleme:
Slm arkadaslar gercekten yakin oturmak cok dogru degil. Her gun kaynanam kapi caliyo hele esimin izinli oldugu gun ozellikle geliyo esim var diye oglu ya.. yok esim vardiyeli calisiyo gundz evdeyse mutlaka her gun kahvltya cagryo kaynanam gitmesekte sen gel demk zorunda kaliyoruz. Esime sinirliyim seneye tasinlim diyorum hayr diyo. Kaynanam surekli koye falan gider o gdnce onlarin evlerinin yemekleri de bana kalmaya basladi dort gundr yok mesela. Evlerinde kayinbsbam kaynim var. Benvarim diye yemek yapmadan gtti kaynanam .yan dairedeyiz ya iste. Bunlar yapmaktan gocunmuyorum seviyorumda hepsini ama yakinlik cok iyi degil yaaaa:KK43: bi yere gtsek nereye gttgmz biliniyo ne biliyim aksama ozel yemk yapsam olmuyo kaynnm geliyo goruyo ufffve esimin umrunda degil . Bekar kaynim evlenicek o yakin tasinmiyo meselaaa kpss ye hazrlaniyorum esim memur olursan tasnrz dyo demekki deger vermiyo bana lafta deger veryo gibi
O hatayi yaptiniz bi kere kacis yok.ben eltimle ayni sitedeyim oda boyle kafasina her estiginde gelirdi.araya mesafe koyana kadar canim cikti ama simdi kafam rahat.sizinki daha zor ama

O hatayi yaptiniz bi kere kacis yok.ben eltimle ayni sitedeyim oda boyle kafasina her estiginde gelirdi.araya mesafe koyana kadar canim cikti ama simdi kafam rahat.sizinki daha zor ama
Evet eltim olsa belki cozerim ama kaynanam gilll esimin vurdumduymazligina cok kirginim

Slm arkadaslar gercekten yakin oturmak cok dogru degil. Her gun kaynanam kapi caliyo hele esimin izinli oldugu gun ozellikle geliyo esim var diye oglu ya.. esim vardiyeli calisiyo ve esim gundz evdeyse mutlaka her gun kahvltya cagryo kaynanam gitmesekte sen gel demk zorunda kaliyoruz. Esime sinirliyim seneye tasinlim diyorum hayr diyo. Kaynanam surekli koye falan gider o gdnce onlarin evlerinin yemekleri de bana kalmaya basladi dort gundr yok mesela. Evlerinde kayinbsbam kaynim var. Benvarim diye yemek yapmadan gtti kaynanam .yan dairedeyiz ya iste bide esimde 4-12 ydi aksam tek yaptim yemrkleri cocugumla zorlandim 16 aylik kizim var Rabbim bagislasin. Bunlar yapmaktan gocunmuyorum seviyorumda hepsini ama yakinlik cok iyi degil yaaaa:KK43: bi yere gtsek nereye gttgmz biliniyo ne biliyim aksama ozel yemk yapsam olmuyo kaynnm geliyo goruyo ufffve esimin umrunda degil . Bekar kaynim evlenicek o yakin tasinmiyo meselaaa kpss ye hazrlaniyorum esim memur olursan tasnrz dyo demekki deger vermiyo bana lafta deger veryo gibi kaynanam yanliz olsa tmm anlarim yakin oturalim ama kalabalik aile onlar zaten acaba ben mi butyorum diyorum kendimi kotu hissediyorum:KK43:

Geçmiş olsun. Taşındıktan sonra çözümü olmayan bir durum. Eğer forumu sürekli takip ediyor olsaydınız. Yakın oturanların derdini görüp böyle bir işe girişmezdiniz.
Ben aynı şehirde oturmaya cesaret edemem ama siz yan daire olacak iş değil.

4 yillik evliyim onbes gun once yan dairelerine tasindik. kayinvalidem hicbirseye karismiyomus havasinda olup herseye aslinda karismaya calisir. Her gun yemekler bir yensin istiyo sadece yemek degil cay vs. Onlar kalabalik aile kaynanam kayinbabam kaynim ve kaynimin cocuklari. Esimin abisi bosandigi icin cocukariyla ordalar. Ya tm basimin ustunde yerleri var ama her gunde yemek bir yenir mi kaldir topla bir suru is... Ayrica eski komsulari iftara cagirdi ille bizimde gitmemizi istediler hayr deyince niyee diye kzar gibi yapyo kaynanam. Gitmedik zaten. Abartyolar yaaaa bence sonucta bizimde ozelimiz, var ben esim isten gelince esimle vakit gecirnek istiyorum haftada uc gun gidelim annesi gile ama her gun sacma degilmi esim de bana katiliyoo ve sen nasil istersen diyo ama kaynanam gil bir gun gitmesek surat asiyoo uffffff zaten kaynanamin bana karsi tutumlari cok yapmacik diger giden gelinler de hep ondan skytciydi onum yuzunden bosaniyoruz dediler normalde kotu biri degil kaynnm ama bilmiyorum yaaaaa kaynanam cocuguma bakacak ise girecegim diye tasindim ama ise giresimde gelmiyor artik
Allah yardım etsin cehennem kapısından içeri adım atmışsın aynılarını birebir yaşadım hicde yabancı gelmiyo anlattiklarin

Ben kaynanam ve eltimle ayni aprtmandayim ama oyle beraber yiyelim surekli gelip gidilsin hic sevmem, zaten bastan belli bir mesafe koyunca gelemiyorlar cok rahatim o konuda bu hafta kaynanami hic gormedim bile mesela...en bastan hep derdi gelin berabrr yiyelim falan her seferinde bir bahane buldum artik cagurmiyor bile, bir de ben calisiyorum isten gelince yorgun oluyorum cok fazla takilmiyorum onlarla, eltimi de alistrdim bastan mesafeye en guzeli..eltime biraz yakin davransam hemn cocugunu birakacak ya da yollayacak biliyorum hatya arada soyluyor bile biraz buyusun sizden cikmaz diye ben de beni evde bulursa gelir diyorum...sinir olurum oyle seylere isim gucun arsinda kafami dinliycem senn cocguna mi bakacam

Hata sizde. Yemek yapmayın ya da bir tencere makarna yapın verin kapıdan. Hiç olmadı dışardan döner ekmek söyleyin. Yapmayın işte bu kadar zor mu? Yorgan döşek yatın. Gelince kv söyleyin bir daha bana güvenip gitme iki evin işiyle yemeğiyle uğraşamam deyin. Korkmayın bu kadar. Millet kendine hizmetçi arıyor.

Bence haftada 3 günde çok görüşmek için. Çay için akşamları haftada 1 - 2 kez yeter. Bu kadar samimi olmayın. Evde gelin yokmuş siz işe giriyorsunuz diye kullanmak istiyor da olabilir. Mesafeyi bozmayın laf söylüyorsa söylesin.

Slm arkadaslar gercekten yakin oturmak cok dogru degil. Her gun kaynanam kapi caliyo hele esimin izinli oldugu gun ozellikle geliyo esim var diye oglu ya.. esim vardiyeli calisiyo ve esim gundz evdeyse mutlaka her gun kahvltya cagryo kaynanam gitmesekte sen gel demk zorunda kaliyoruz. Esime sinirliyim seneye tasinlim diyorum hayr diyo. Kaynanam surekli koye falan gider o gdnce onlarin evlerinin yemekleri de bana kalmaya basladi dort gundr yok mesela. Evlerinde kayinbsbam kaynim var. Benvarim diye yemek yapmadan gtti kaynanam .yan dairedeyiz ya iste bide esimde 4-12 ydi aksam tek yaptim yemrkleri cocugumla zorlandim 16 aylik kizim var Rabbim bagislasin. Bunlar yapmaktan gocunmuyorum seviyorumda hepsini ama yakinlik cok iyi degil yaaaa:KK43: bi yere gtsek nereye gttgmz biliniyo ne biliyim aksama ozel yemk yapsam olmuyo kaynnm geliyo goruyo ufffve esimin umrunda degil . Bekar kaynim evlenicek o yakin tasinmiyo meselaaa kpss ye hazrlaniyorum esim memur olursan tasnrz dyo demekki deger vermiyo bana lafta deger veryo gibi kaynanam yanliz olsa tmm anlarim yakin oturalim ama kalabalik aile onlar zaten acaba ben mi butyorum diyorum kendimi kotu hissediyorum:KK43:

Siz kendinizi daha çok kullandırırsınız böyle yaparak. Bana ne kocaman insanların yemeğinden diyemiyor musunuz? Kadın yemek yapsaymış ya da yemek sipariş etsinler. Bu ne saçmalık. Yemek olayını bırakın artık. Evinize 2 kişilik yapın sadece. Dışarı çıkarken niye hesap veriyorsunuz çocuk gibi? İşimiz var deyip geçin. Kusura bakmayın ama eşiniz taşınmak istememekte haklı. Bunlari düşünüp hareket edemeyen sizsiniz. Adam mecbur değil her yıl ev taşımaya. Biraz tavır, mesafe koymayı öğrenin.

Back
X