Esimin ailesine yakin tasindik ?

Benim teyzemin 2 gelini de aynı apt taşındılar çocukları olunca ki çalışmıyorlar. Çocukları bırakıp iş yaparlar, eşleriyle arkadaşlarıyla gezmeye çıkarlar, akıllarına eserse gelip yerler esmezse alır çocuklarını giderler. Teyzem de ne gelin der ne gidin der ne bunu niye böyle yaptınız der. Dedim teyzoş bunları niye başına topladın aman ne yapayım kendileri geldiler ben mi istedim diyo :KK70:
Ayy tam benim kafadan:KK49:geline karışmayınca gelin kendi gelmek istiyor evden çıkmaz olmuşlar baksana, taktik değiştirmek lazım demek ki:halay:

bende oglumu evlendirirken bak kızım ılerde calışacaksan sırf cıkrın ıcın yanıma tasınma emı diyecem...kusura bakmasın kımse oyaslarda kımsenın oyuncagı olamam.hem sevmıyom etmiyom hemde cocuk baktırcaktım...anacım eşler ıyı bu anaları kotu....aman aman...Allah nasıp ederse gelin gitsin nerde yasıyorsa yasasın...bu seferde ne soguk kaynanam var der...

oy oyy. bile bile lades sizinki..
bakıcı kreş alternatifleri varken böyle bir yanlışı neden yaptınız?
hele çocuğada bakarsa artık bağımsız bir hayatınız kalmaz..

Yani siz kendi rahatiniz icin gecmissiniz oraya. Cocugunuza bakacaksa yakin yerden de tutup hee sabah burakabilirdiniz cocugu. Ayni apartman bile bir nebze ama yan daire cok kotu olmus. Bir kavganiz olsa az bir sesiniz yukselse aninda canli yayinsiniz.

4 yillik evliyim onbes gun once yan dairelerine tasindik. kayinvalidem hicbirseye karismiyomus havasinda olup herseye aslinda karismaya calisir. Her gun yemekler bir yensin istiyo sadece yemek degil cay vs. Onlar kalabalik aile kaynanam kayinbabam kaynim ve kaynimin cocuklari. Esimin abisi bosandigi icin cocukariyla ordalar. Ya tm basimin ustunde yerleri var ama her gunde yemek bir yenir mi kaldir topla bir suru is... Ayrica eski komsulari iftara cagirdi ille bizimde gitmemizi istediler hayr deyince niyee diye kzar gibi yapyo kaynanam. Gitmedik zaten. Abartyolar yaaaa bence sonucta bizimde ozelimiz, var ben esim isten gelince esimle vakit gecirnek istiyorum haftada uc gun gidelim annesi gile ama her gun sacma degilmi esim de bana katiliyoo ve sen nasil istersen diyo ama kaynanam gil bir gun gitmesek surat asiyoo uffffff zaten kaynanamin bana karsi tutumlari cok yapmacik diger giden gelinler de hep ondan skytciydi onum yuzunden bosaniyoruz dediler normalde kotu biri degil kaynnm ama bilmiyorum yaaaaa kaynanam cocuguma bakacak ise girecegim diye tasindim ama ise giresimde gelmiyor artik
Valla cnm bende calısmayı düşündüm Bı ara Çocuğu kaynanama bırakayım falan DİE düşündüm ama ne kadar uzak olursan o kadar huzurun oluyor cnm bence ımkanın varsa hıc tasınmıycaktın

Aman nerden tasindim yaaaa bir iki gun aksm yemegine gitmedik baban niye gelmiyolar diyo abin niye gelmiyolar diyo dedi bugun kaynanam. Bizde aksm gittik yemek yedik bir saat mutfk topladim orda kaynanamda yardim ediyo ama kalabalik aile. Yardm ettigim sorun degil esimin isivardi cocugu birakamadim once anne kusurabakma yardm edemiyom dedim hiccvpbile vermedi ben yaparimda demiyo yani mutfkta. Neyse sonra yRdm ettim.yemegi yedikten snra,esim cayi evde iccez dedi niyee diyo yine kaynanam kizar gibi.. cildrcm yaaa heraksm oraya niye gtcez insan bi anlaysli olurrr. Askerdeki kaynima demis heralde dun telde esime niye gtmyonuz annem gile diyo esimde gdyyoz daha nasl gtcez dedien az iki gunebir aksm yemegi ordayz ama bir gun bile gitmesek suratlar asiliyooo

Esin sen nasil istersen demis iste bence fazlada dert etme. Hergun beraber yemek ne alakaymis insanin bazen cani istemiyo amaan deyip bisey atistirip geciliyo. Dort dortluk masa kurmuyorum ben her gun yani.

Aman nerden tasindim yaaaa bir iki gun aksm yemegine gitmedik baban niye gelmiyolar diyo abin niye gelmiyolar diyo dedi bugun kaynanam. Bizde aksm gittik yemek yedik bir saat mutfk topladim orda kaynanamda yardim ediyo ama kalabalik aile. Yardm ettigim sorun degil esimin isivardi cocugu birakamadim once anne kusurabakma yardm edemiyom dedim hiccvpbile vermedi ben yaparimda demiyo yani mutfkta. Neyse sonra yRdm ettim.yemegi yedikten snra,esim cayi evde iccez dedi niyee diyo yine kaynanam kizar gibi.. cildrcm yaaa heraksm oraya niye gtcez insan bi anlaysli olurrr. Askerdeki kaynima demis heralde dun telde esime niye gtmyonuz annem gile diyo esimde gdyyoz daha nasl gtcez dedien az iki gunebir aksm yemegi ordayz ama bir gun bile gitmesek suratlar asiliyooo
Surat asiliyorsa görmezden gelin. Valla yolunu bulmuş yemeği yaptir mutfağı toplat kebap... Sürekli de kalabalık yenmez ki. Gitmeye gitmeye alışırlar. Siz asılan suratlara takmayın. Keşke o kadar yakına taşınmasaydiniz. Büyükler hep beraber yemeyi pek sever. Ama kafa kaldırmıyor valla. Yayıla yayıla yemek yiyip uzanmak istiyor insan.

Surat asiliyorsa görmezden gelin. Valla yolunu bulmuş yemeği yaptir mutfağı toplat kebap... Sürekli de kalabalık yenmez ki. Gitmeye gitmeye alışırlar. Siz asılan suratlara takmayın. Keşke o kadar yakına taşınmasaydiniz. Büyükler hep beraber yemeyi pek sever. Ama kafa kaldırmıyor valla. Yayıla yayıla yemek yiyip uzanmak istiyor insan.
aynen canim ya ben evde yayila yayila yiyorum orda kasiliyo insan kalabaliklar bide. Sksyoz yerken daha bide yemkten sonra ille cay. Esimede sinir oldum aslinda ona kalsa her aksam yer orda sirf ben istemiyom diye destekliyo beni. Ayni fikirde olmamamiza sinir oldum esimle:(

aynen canim ya ben evde yayila yayila yiyorum orda kasiliyo insan kalabaliklar bide. Sksyoz yerken daha bide yemkten sonra ille cay. Esimede sinir oldum aslinda ona kalsa her aksam yer orda sirf ben istemiyom diye destekliyo beni. Ayni fikirde olmamamiza sinir oldum esimle:KK43:
Kalabalikta öyle. Erkekler hele böyle şeylere çok düşkün. Bu yüzden siz takmayın. Bildiğinizi okuyun. İki-üç günde bir iyidir. Çalışmaya başlayınca ne yapacaksınız ben asıl onu merak ettim.

Esin sen nasil istersen demis iste bence fazlada dert etme. Hergun beraber yemek ne alakaymis insanin bazen cani istemiyo amaan deyip bisey atistirip geciliyo. Dort dortluk masa kurmuyorum ben her gun yani.
Oyle tabi biz esimle bazen tost yeriz bazen aparatif atistrrz kaynnam gil yemk yapar hep aman yakin olmican ya

Kalabalikta öyle. Erkekler hele böyle şeylere çok düşkün. Bu yüzden siz takmayın. Bildiğinizi okuyun. İki-üç günde bir iyidir. Çalışmaya başlayınca ne yapacaksınız ben asıl onu merak ettim.
Calismaya baslayinca evde aparatif biseyler yaparim arada yemek yaparim yine iki gunde uc gunde bir kaynanM gilfe yerim.yoksa is donusu bir saat orda mutfkmi toplayayim ya

Sorun cikacak heralde bu gdsle zaten cunku gitmedikmi laf ediyolar küserler belki

Calismaya baslayinca evde aparatif biseyler yaparim arada yemek yaparim yine iki gunde uc gunde bir kaynanM gilfe yerim.yoksa is donusu bir saat orda mutfkmi toplayayim ya
İşte o aperatif şeyler yemek olarak görülmeyecek. Viii oglusuma yemek yapmıyor olacak. Her gün oraya baskıyla cagiracak. Yemek olmazsa eşiniz oraya ısrarla gitmek isteyecek. Bahane de "işte yoruluyorsun zaten orada yiyelim" olacak.

İşte o aperatif şeyler yemek olarak görülmeyecek. Viii oglusuma yemek yapmıyor olacak. Her gün oraya baskıyla cagiracak. Yemek olmazsa eşiniz oraya ısrarla gitmek isteyecek. Bahane de "işte yoruluyorsun zaten orada yiyelim" olacak.
Eger esim oyle yaparsa tavrimi koycam cunku calisip eve katki saglicaksam oda bana destek olmali bence. Esimi seviyorum ama sirf destek olmak icin cocugumu birakip ise gidecegim. Esim normalde evde yemek yapar arada ben calisincada yardm etmesini isticem. Gerci biraz aksidir amaaaa

Eger esim oyle yaparsa tavrimi koycam cunku calisip eve katki saglicaksam oda bana destek olmali bence. Esimi seviyorum ama sirf destek olmak icin cocugumu birakip ise gidecegim. Esim normalde evde yemek yapar arada ben calisincada yardm etmesini isticem. Gerci biraz aksidir amaaaa
Ben ne yapayım annemde yiyelim, der. Hizuran demişti dersin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Ufffff haaa ayni kayinvalidem neredeyse her gun gelip cagryor yemege bi kac kere gelmicez dedigimizde hemen bi tavirrrr.. ya bizim ozelimiz olamazmi ayrica her aksam orda niye yemek yenilip cay icilecek. Kayinvalidemle yemegi yiyip mutfagi toplyruz snra esimle biz gidelim dedigimizde cayda icelim.diyo surat asiyo evde iccez dersek. Sorun sadece bu degil esimde belkide gitmek istiyo ben gitmicem diye gitmiyo konusmalrimdan bi kac kere der gibu oldu bunu :'(((

Back
X