Kaynanama yakin tasindik tasinali pskolojim bozuldu?

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
IYan dairelerine tasindik kv. Hay tasinmaz olaydim.zaten nisanliyken bastanda nedense benim gosterdigim ictenligi kv bana gostermedi . Yapmacikti gulumsemeleri. Neyse cocuktan sonra ise girerim diye kv bakar diye yan dairelerine tasindik. Sozde tasinmadan once anlayisli olacaklardi. Kaynanam bir gun gitmesek ertesi gun surati asık oluyo. Ilk tasindik tutturdu yemekleri bir yiyelim diye. Onlarin ev curcuna kynbabam esimin ablasi iki torun var. Bide biz gidince is guc mutfk bitmiyor. Evimde rahatca esimle cocugumla yemek istedik . Esimde bu konuda ayni fikir. Haftada iki uc aksm orda yedik yiyoruzda ama bir gun gitmesek kv afra tafra. Zaten sürekli ev toplar oldum delircem aniden cikip geliyor arkamdan konusuyor torunlari soyluyor .velhasil kelam uzar gider konuuuu hic iyi degil yakin oturmak surekli esimle tartisir oldum sudan sebepten bile:KK43: kv ister iyi olsun ister kotu yakin iyi olmuyor. Ha yanliz olsa amenna ama,esi torunlari var yaninda

Son düzenleme:
Siz bile bile lades demişsiniz ki, torununa bakan her kayınvalideyle dip dibe oturmuyor insanlar keşke baştan düşünebilseydiniz, şimdi yiyip duyacaksınız kendinizi ve eşinizi...
Aynn ya:((((((( ise girersem tasincam

Bu kaynanaları ne yapmalı, bir tanede bende var, onun istemediği bir şeyi bir konuyu “ben böyle düşünüyorum” evet ama “ben böyle istiyorum” dediğim zaman surat beş karış oluyor, insanın fikrine bile egemenlik kurmak istiyorlar, acilen taşının.

Aslında kendi kendinize böyle olacağını düşünmüşsünüzdür. Fazla yakınlık hiç bir ilişki çeşidinde iyi değil. Fazla samimiyet tez ayrılık demişler gerçekten öyle. Surat assa da yüzgöz olmayın. Devamlı gitmek, hep bir arada olmak zorunda değilsiniz. İsteyen de surat assın. Asıl siz eşinizle aranızı bozmayın.

Sizde yemek konusunu firsat bilin.
Oh yemek derdinden kurtulmus olursunuz ne guzel :D geri kalan cat kapi gelme konusunda bahaneler üretin..esinizi alin disari cikin gezin tozun

Aynı bina içinde oturmak gerçekten zor bi yere gitsen nereye gidiyorsun nerden geliyorsun lafı
Alışveriş gitsen kapı açılır gözler aldıklarında olur
Allah tan bizimkilerin çat kapı gelme huyları yok çagırmasam gelemezler

En son bir buçuk ay önce gelmişlerdi ben haftada bir inerim eşimle kızımı gönderiyorum hafta üç fln

Benide sorarsa diyorum banyoda veya kardesi geldi de diyorum yada başi agrıyo deyip geçiştir diyorum sizde öyle yapın sürat asarsa assın alışır zamanla yoksa çok yıpranırsınız

Keşke taşınmasaymışsınız. o hatayı ben de yaptım geçmişte, günde beş altı kere kapım çalınıyordu.Kp ayrı gelir, kv ayrı gelir, kv arkadaşlarını toplar gelir.Bu gelmeler de hep çat kapı olurdu.Evde rahat kıyafetlerle bile duramaz olmuştum, sürekli bir misafire hazır olma hali.

Kv'lerin istekleri olmadığında surat asma ve düşman kesilme huyları ortak sanırım.Benimki de giyeceğim şeylere bile karışma arzusundaydı, ben kırmızı giymek istiyorsam, o ısrarla siyahı dayatırdı.Kendi istediğimi yaparsam da düşman olmaya başlardı.

En kısa zamanda başka bir yere taşınmanızı tavsiye ederim.O zaman dilimine kadar da kötü bile olsanız mesafenizi koruyun, siz taviz verdiniz diye iyi gelin demezler zaten size.

Aynı aileden, bi apatmana bi kişi yeter. Fazlası zarar. Böyle ağız ağıza yaşayan tanıdık kim varsa, eninde sonunda hepsi mutlaka taşınıp gitti. Tecrübeyle sabit!

Sizde yemek konusunu firsat bilin.
Oh yemek derdinden kurtulmus olursunuz ne guzel :KK70: geri kalan cat kapi gelme konusunda bahaneler üretin..esinizi alin disari cikin gezin tozun
Yardim ettiriyo hazir yedirmez pek mutlaka birseyi yaptirir yemegin

IYan dairelerine tasindik kv. Hay tasinmaz olaydim.zaten nisanliyken bastanda nedense benim gosterdigim ictenligi kv bana gostermedi . Yapmacikti gulumsemeleri. Neyse cocuktan sonra ise girerim diye kv bakar diye yan dairelerine tasindik. Sozde tasinmadan once anlayisli olacaklardi. Kaynanam bir gun gitmesek ertesi gun surati asık oluyo. Ilk tasindik tutturdu yemekleri bir yiyelim diye. Onlarin ev curcuna kynbabam esimin ablasi iki torun var. Bide biz gidince is guc mutfk bitmiyor. Evimde rahatca esimle cocugumla yemek istedik . Esimde bu konuda ayni fikir. Haftada iki uc aksm orda yedik yiyoruzda ama bir gun gitmesek kv afra tafra. Zaten sürekli ev toplar oldum delircem aniden cikip geliyor arkamdan konusuyor torunlari soyluyor .velhasil kelam uzar gider konuuuu hic iyi degil yakin oturmak surekli esimle tartisir oldum sudan sebepten bile:KK43: kv ister iyi olsun ister kotu yakin iyi olmuyor. Ha yanliz olsa amenna ama,esi torunlari var yaninda
Yalnizda olsalarda o afra tafrayi isitirdin bence esinle arani bozma sonucta esinde senden yana bence boyun eyip surat asiyo diye gidip durmayin zaman alsada alisacak mecbur

İlk evlendiğimde kv ile aramızda 500 metre ya var ya yoktu. Bir gün olsun yaşamadım böyle şeyler Allah razı olsun. Etliye sütlüye karışan bir insan değildir.

Size de sabır diliyorum.

Insan yeri geliyor annesiyle veya evladıyla bile anlaşamıyor.hiç tanımadığın biri kayınvalide sıfatıyla bir anda hayatına giriyor.hadi anlaş bakalım,annene gosteremedigin sabrı ona göster.hele birde dipdibeysen.zor gerçekten ama yapacak da birşey yok.

Bu tarz bir durumla hiç karşı karşıya kalmadigim için soruyorum, hep surat aşıyormuş, yüzü beş karış oluyormuş ya. E olsun bunu telafi etmek için onun istediği gibi mi davraniyosunuz. Bırakın istediği egemenliği kuramasın, mutsuz mutsuz dolaşırken saygı duyması gerektiğini tecrübe etsin. Ben fayda göreyim diyip zararlı çıksam ya taşınırdım, ya da kör sağır ama dilsiz olmayan bir modda kendimi agırlatır iyice yük olurdum. Böylece uzaklasirdi diye düşünüyorum.

Kabus gibi ayni mahallede bile oturmak istemem hos sehir degistirdim ben senede 1 kere 3 gun yeter onlarin yuzunden huzurum kaciyo sizde biran önce tasinin yoksa sinir hastasi olur cikarsiniz hayir bi de arkanizdan konusuyo elestiriyo da niye gitmeyince surat asiyo sende rahat rahat otur iste

Back
X