Esimin ailesine yakin tasindik ?

Be
İyi de kaynının da çocukları varmış

O kadar çocuğa Nasıl bakacak

Sen de o kadar ikiye yemek hizmet cs ancak yapacaksın
Bende dedim annen hepsine nasil bakacak dedim kaynanam bakarim dedi hep. Ama su an hic oyle gibi bakacak gibi durmuyo gecen esimin abisi annem nasil bakcak sizin cocuga falan dedi

Her
Bence haftada 3 günde çok görüşmek için. Çay için akşamları haftada 1 - 2 kez yeter. Bu kadar samimi olmayın. Evde gelin yokmuş siz işe giriyorsunuz diye kullanmak istiyor da olabilir. Mesafeyi bozmayın laf söylüyorsa söylesin.
Her gun geliyoooo kaynanam

Aynr
Ben kaynanam ve eltimle ayni aprtmandayim ama oyle beraber yiyelim surekli gelip gidilsin hic sevmem, zaten bastan belli bir mesafe koyunca gelemiyorlar cok rahatim o konuda bu hafta kaynanami hic gormedim bile mesela...en bastan hep derdi gelin berabrr yiyelim falan her seferinde bir bahane buldum artik cagurmiyor bile, bir de ben calisiyorum isten gelince yorgun oluyorum cok fazla takilmiyorum onlarla, eltimi de alistrdim bastan mesafeye en guzeli..eltime biraz yakin davransam hemn cocugunu birakacak ya da yollayacak biliyorum hatya arada soyluyor bile biraz buyusun sizden cikmaz diye ben de beni evde bulursa gelir diyorum...sinir olurum oyle seylere isim gucun arsinda kafami dinliycem senn cocguna mi bakacam

Aynen ya o nasil bisey bide onun cocuguna mi bakacaksin

Siz esinizle anlastiginit gibi yapin :) alisicak kv bu duruma :)

Geldiğind e işe giriş hemen , hiç işin yolsa ütü çıkart , ikram va ile uğraşma , haftada bi defa iyi karşıla , diğer geldiğinde umursama rahat ettirme, tıpış tıpış evine ....

Eski konum ama yazmak istedim taşındım ve 2 seneden fazla oturdum orda 20 yil gibi geldi resmen kacarak tasindim. Aman aman birdaha amannnnnnnn

Gitmeyin sık sık nasılsa eşiniz yanında . Durumu kendinize çevirin çağırırsa yorgunum fln diyin

4 yillik evliyim onbes gun once yan dairelerine tasindik. kayinvalidem hicbirseye karismiyomus havasinda olup herseye aslinda karismaya calisir. Her gun yemekler bir yensin istiyo sadece yemek degil cay vs. Onlar kalabalik aile kaynanam kayinbabam kaynim ve kaynimin cocuklari. Esimin abisi bosandigi icin cocukariyla ordalar. Ya tm basimin ustunde yerleri var ama her gunde yemek bir yenir mi kaldir topla bir suru is... Ayrica eski komsulari iftara cagirdi ille bizimde gitmemizi istediler hayr deyince niyee diye kzar gibi yapyo kaynanam. Gitmedik zaten. Abartyolar yaaaa bence sonucta bizimde ozelimiz, var ben esim isten gelince esimle vakit gecirnek istiyorum haftada uc gun gidelim annesi gile ama her gun sacma degilmi esim de bana katiliyoo ve sen nasil istersen diyo ama kaynanam gil bir gun gitmesek surat asiyoo uffffff zaten kaynanamin bana karsi tutumlari cok yapmacik diger giden gelinler de hep ondan skytciydi onum yuzunden bosaniyoruz dediler normalde kotu biri degil kaynnm ama bilmiyorum yaaaaa kaynanam cocuguma bakacak ise girecegim diye tasindim ama ise giresimde gelmiyor artik
Yani bence açıkça söyleyin kıvranacağınıza.
Biz akşam yemeklerinde eşimle birlikte olmak istiyoruz deyin. Her gün her gün olunca birbirimize zaman ayıramıyoruz deyin. Bunu demek sizi kaba yapmaz.
Buna da surat ediyorsa kendi problemi niye takılıyorsunuz ki?
Şahsen haklı olduğum bir konuda bana surat yapılması umurumda olmaz

4 yillik evliyim onbes gun once yan dairelerine tasindik. kayinvalidem hicbirseye karismiyomus havasinda olup herseye aslinda karismaya calisir. Her gun yemekler bir yensin istiyo sadece yemek degil cay vs. Onlar kalabalik aile kaynanam kayinbabam kaynim ve kaynimin cocuklari. Esimin abisi bosandigi icin cocukariyla ordalar. Ya tm basimin ustunde yerleri var ama her gunde yemek bir yenir mi kaldir topla bir suru is... Ayrica eski komsulari iftara cagirdi ille bizimde gitmemizi istediler hayr deyince niyee diye kzar gibi yapyo kaynanam. Gitmedik zaten. Abartyolar yaaaa bence sonucta bizimde ozelimiz, var ben esim isten gelince esimle vakit gecirnek istiyorum haftada uc gun gidelim annesi gile ama her gun sacma degilmi esim de bana katiliyoo ve sen nasil istersen diyo ama kaynanam gil bir gun gitmesek surat asiyoo uffffff zaten kaynanamin bana karsi tutumlari cok yapmacik diger giden gelinler de hep ondan skytciydi onum yuzunden bosaniyoruz dediler normalde kotu biri degil kaynnm ama bilmiyorum yaaaaa kaynanam cocuguma bakacak ise girecegim diye tasindim ama ise giresimde gelmiyor artik
Niye yakına taşındınız bunun sonu pek iyi olmuyo genelde inşallah siz çok sıkıntı yaşamazsınız

Vallahi Ablam yeni evlendi annemin yan dairesine taşındılar
Bende misafirim burda,ya her dakika gidesim var göresim var :KK22:
Bir bahane buluyorum ben gidemezsem onu çağırıyorum , sonra burda açılan konular geliyor aklıma
Yooo yakına taşınmak iyi değil galiba
İnsan kendine hakim olamıyor
(Hatta bir an bu konuyu kadın ağzındanmış gibi,kocasının yazdığını sandım)
Yok ya yan yana olmak iyi değil,kendimden biliyorum,halbuki hiç tarzım değildir vıcık vıcık olmak:KK23:
Ya cok tatlısınız konuyu 2. Göz olarak özetlemişsiniz biz türk insanı biraz fazla hasır nesir olmayı seviyoruz

Back
X