- Konu Sahibi marjinalfaydali
Ya betty'cim aslında olay aşağılamak falan değil. O kadar farklı dünyaların insanlarıyız ki, konuşacak o kadar ortak konumuz yok ki'yi anlatmak için çeşitli örnekler verdim ama ben objektif olup kendi kendime "kibirlilik mi yapıyorum " acaba diye sorunca milletin de ağzına laf vermiş olduk kaydirigubbakcemile3 O zamanlar yeniydim, ne bileyim burada halkın arasına karışan provokatörlerin bu kadar çok olduğunu ?![]()
bilmem insan bunu nasıl atlar ama hayatınızda çoook büyük bir ortak nokta var....sizi birleştiren....
herkes yazmış, ve özünde söylenen herşeyde herkes çok haklı size söylenecek pek birşey yok, kimsenin yardımcı olacağı destek olamayacağı çözüm öneremeyeceği "tamamen size ait ve daha da önemlisi SİZDEN KAYNAKLANAN" bir sorununz var... ortak nokta bulma konusu size kalmış siz küçük kalmış dünyanızı biraz daha büyütebilirseniz sorun kalmaz, ve merak etmeyin çocuklarınız öyle "şiveli" konuşmaz siz varsınız ya....
bu bana kuzenimin eşini hatırlattı...ukraynalı kendisi türkiyede yaşıyor ve ödü kopuyor kızı bir türk gibi yetişecek diye.....yaman çelişki...