- Konu Sahibi marjinalfaydali
ben seni anlıyorum limon ağacı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence okumakla da insan olunmuyor...ön yargılı ,kendini yükseklerde sanan insansınız belli...
Ama yanlış anlaşıldığım noktalar var sanırım. Ben diplomadaki rütbeyle insan beğenmemezlik yapmıyorum. Bu okuma düzeyi, gezmiş görmüş geçirmişlik düzeyi sonuçta insanların sohbet kalitesini de etkileyen birşey. Ben 3-5 ülke görmüşsem şehrinden çıkmamış bir insana bunları anlatsam da keyif alamıyorum. Bu bahsettiğim kişi olan eşimin kardeşi zaten üniversite mezunu ama üniversiteyi de o küçük şehirde annesinin babasının yanında okumuş birisi.ıstanbula bile gitmemiş üniversite hayatı boyunca.Bu verdiğim örnek sadece kendimi anlatabilmek için verdiğim bir örnek. Saldırmacı ruhlu arkadaşlar bu örneğimi alıp "hangi ülkeleri gezdin acaba evliya çelebi hanfendi" filan diye çamaşırcı zehranın "bana baaaak hanııımmm" üslubunda tartışmaya teşvik edici şeyler söylemesinler lütfen.:)) (Ayrıca zehalar da küsmesin kızmasın :)) Ayrıca çamaşırcılar da kızmasın onları aşağılamıyorum, sadece bi film sahnesinde vardı böyle bi kadınlar kavgası, oradan gözümde canlandı)
Sizin bahsettiğinizle az çok benzer şeyler anlatamayacak ya da tek hayatı çocukları olmuş birisiyle ne konuşabilirsiniz ki bi süre sonra?
inasanları kendinden küçük görmek hele ki elinin ailesi kendi ailende aynı şeirde yaşıyormuş onların şivesi farklı değilmi peki o zaman kendi ailenide beğenmiyorsundur zaten seninki şımarıklık ve kendini beğenmişlikten başka birşey değil öyle hissetim ben sende öylemiyim acaba demişsin zatenyerimsenibenböyle davranarak mutsuz olursun ve hayatın boyunca hiç başarılı olamazssın
canım sen daha bekarsın.
bekara hanım boşamak kolay derler yaa .
öle insanlar içine düüşüyorsun ki bazen hayatında selam bile vermezsin bunu sadece okumuşluk cahillik bazında söylemiyorum ...
kuyruğun hala acıyo sanırım, iyi basmışım :))
verdiği repe bak terbiyesiz
o insanların oğullarıyla niye evlenir soyadlarını taşırsınız ben de bunu anlamam...
anlaşamayabilirsiniz eşinizin ailesiyle o ayrı, ama aşşağıladığınız insanların soylarını devam ettirmek çelişki değil mi...
anlamadım gitti...![]()
Neden verdim acaba bu repi ? Son yazdığın tüm mesajlar incelensin, görülecektir ki, her yorum yaptığım konuya girip sadece beni eleştiren bir iki anlamsız söy söylemek ve benim düşüncelerimin aksini iddia eden mesajları alıntılayıp altına alkisalkisalkis yapmaktan başka yaptığın yorum mu var sevgili İKLİM ? Yeni kullanıcı adını alıp yeniden isteye üye olmuşsun ama girip kinini kusmaktan başka amacın var gibi görünmüyor.