- 25 Nisan 2018
- 5.000
- 9.655
- 158
Parayla bir arada tutulmaz evlat baba İlişkisi diyorum. Resmen kendi luksu icin esimin emeklerini cope atiyor. En kotu ihtimalle ortak paylassinlar hadi.. Biz de kiradayiz, su an is bulamadim mesela evdeyim. Bizim de durumumuz iyi degil. Bu bencillik degil mi elimizdekini alip kendine ev almaya Calismak
şimdide bu tür gelinler türedi, ailenin mali işlerine karışan...adam çocuklarına yatırım yapma derdinde, sazda barda yemiyor ya paraları...Hepinize güzel, mutlu günler diliyorum oncelikle :)
Derdime tam manasiyla bir derman arayisinda degilim ama kimseye anlatamiyorum, sizinle paylasmak istedim ben de. En azindan birilerinin bana 'haklisin' demesine ihtiyacim var.
Bir yili doldurmayan bir evliligim var. Eşimi cok seviyorum. Kalbini seviyorum oncelikle, merhametini, dusuncelerini. Aksini dusundurecek hicbir sey olmadi simdiye dek. Ama ailesi... Kizlar uzaktan bakan bir insana kendilerini melek gibi gosteriyorlar adeta. Ben de öyle gormustum yalan yok. Bu insanlarin kime ne zararı olabilir diyordum. Ama oyle olmadi.
Eșimin bekarliginda babasiyla yaptigi bir yatırım var. Ortak diyelim ama kim ne kadar katti vs belli bile degil, eşimin uzerine. Babasi su anda ev alma derdinde kendine. Ve eşimin fikrini bile almadan o yatirimi zararına da olsa satıp kendi evine katmaya calisiyor.
Cildiriyorum kizlar. Evet benim bir katkim olmadi, bekarliginda olmus bitmis bir sey bu yatırım ama bizi salak yerine koymalarini kabullenemiyorum. Eşim cok itiraz etmiș, dinlememis. Soyledigine gore küsecek duruma gelmis vs ve eşim de bir sey diyememis babasi oldugu için. O ev bizim uzerimize olacak su anda. Ama eşimin 2 kardeşi daha var ve bizim uzerimize olsa dahi eninde sonunda bölünecek. Eşimin yatirimi cok daha degerlenebilecek bir şey iken, bu ev sacma sapan bir yerde ve degerlenmesi mumkun bile degil.
Dunden beri eşimle konusuyoruz. Bana sonuna kadar hak veriyor. Bir daha tobe asla ortak bir is yapmam, akillandim, mesafe koyacagim diyor. Ama icim sogumuyor benim. O insanlarin fesatligini kabullenemiyorum.
Kizlar Allah șahit, arayim diyorum hâl hatir sorayim. Yapamiyorum. Icimden gelmiyor. Anne baba diyemiyorum icten. Oyle sogudum ki ve bu ilk vukuatlari degil.( Altimizdaki arabayı almaktan, dugundeki bileziklerimi borc istemeye kadar) Nolur bana teselli olun. Sirf eşim için bir seylere sabrediyorum ama dahasi olmuyor. Yuzum gulmuyor o insanlara. Ne yapabilirim...
Lutfen benim icin dua edin. Evet eşim akillandi. Cok pisman gercekten.Bu konuda söz hakkınız yoktur belki ama bundan sonrası için de eşiniz akıllanmıştır umuyorum.
Hak hukuk bilen,çocuğu da olsa hakkını gözeten insanlarla karşılaşsak hep. ☹
Yakin oturuyoruz her hafta goruyorum. Ne yazik ki sevmeden cok zor.Sevmek için evlenmedik ki zaten . Kimse kayın ailesine bayılmıyor
Iyi sizinkiler takilari borc istemis bizimkiler hepsi bi kutuya atip evlerine götürdü haberimiz olmadan ve bi güzel harcamislar .. sizlik bu durum yok bence esinizin bilecegi sey bu ..Hepinize güzel, mutlu günler diliyorum oncelikle :)
Derdime tam manasiyla bir derman arayisinda degilim ama kimseye anlatamiyorum, sizinle paylasmak istedim ben de. En azindan birilerinin bana 'haklisin' demesine ihtiyacim var.
Bir yili doldurmayan bir evliligim var. Eşimi cok seviyorum. Kalbini seviyorum oncelikle, merhametini, dusuncelerini. Aksini dusundurecek hicbir sey olmadi simdiye dek. Ama ailesi... Kizlar uzaktan bakan bir insana kendilerini melek gibi gosteriyorlar adeta. Ben de öyle gormustum yalan yok. Bu insanlarin kime ne zararı olabilir diyordum. Ama oyle olmadi.
Eșimin bekarliginda babasiyla yaptigi bir yatırım var. Ortak diyelim ama kim ne kadar katti vs belli bile degil, eşimin uzerine. Babasi su anda ev alma derdinde kendine. Ve eşimin fikrini bile almadan o yatirimi zararına da olsa satıp kendi evine katmaya calisiyor.
Cildiriyorum kizlar. Evet benim bir katkim olmadi, bekarliginda olmus bitmis bir sey bu yatırım ama bizi salak yerine koymalarini kabullenemiyorum. Eşim cok itiraz etmiș, dinlememis. Soyledigine gore küsecek duruma gelmis vs ve eşim de bir sey diyememis babasi oldugu için. O ev bizim uzerimize olacak su anda. Ama eşimin 2 kardeşi daha var ve bizim uzerimize olsa dahi eninde sonunda bölünecek. Eşimin yatirimi cok daha degerlenebilecek bir şey iken, bu ev sacma sapan bir yerde ve degerlenmesi mumkun bile degil.
Dunden beri eşimle konusuyoruz. Bana sonuna kadar hak veriyor. Bir daha tobe asla ortak bir is yapmam, akillandim, mesafe koyacagim diyor. Ama icim sogumuyor benim. O insanlarin fesatligini kabullenemiyorum.
Kizlar Allah șahit, arayim diyorum hâl hatir sorayim. Yapamiyorum. Icimden gelmiyor. Anne baba diyemiyorum icten. Oyle sogudum ki ve bu ilk vukuatlari degil.( Altimizdaki arabayı almaktan, dugundeki bileziklerimi borc istemeye kadar) Nolur bana teselli olun. Sirf eşim için bir seylere sabrediyorum ama dahasi olmuyor. Yuzum gulmuyor o insanlara. Ne yapabilirim...
Hayir adamin oyle bir derdi yok. Gerçekten derdi bize yardim etmekse yeni evli ve borc bataginda olan ogluna yardim ederdi, uc bes kurusuna goz dikmezdi. Ha ben yardimini bile istemiyorum, huzurumu bozmasinlar yeter.şimdide bu tür gelinler türedi, ailenin mali işlerine karışan...adam çocuklarına yatırım yapma derdinde, sazda barda yemiyor ya paraları...
Eşiniz bu durumu böyle anlatacak o zaman ailesine bizimde durumumuz iyi değil en azından gelen parayı paylaşalım diye.. iş eşinizde bitiyor ama bu ilk değil diyorsunuz araba , altınlar falan bence eşiniz bu tavırda gittiği sürece daha çok üzülürsünüz gibime geliyor..Parayla bir arada tutulmaz evlat baba İlişkisi diyorum. Resmen kendi luksu icin esimin emeklerini cope atiyor. En kotu ihtimalle ortak paylassinlar hadi.. Biz de kiradayiz, su an is bulamadim mesela evdeyim. Bizim de durumumuz iyi degil. Bu bencillik degil mi elimizdekini alip kendine ev almaya Calismak
Bu son olaya kadar hep bir şekilde alttan aldi, o da ben de. Artik gercekten eşimin de tavirlari degisti ve ne yaparsaniz yapin deyip kenara cekildi. Daha da sizinle ortak bir sey yapmam dedi. Sonrasi icin cok tedirgin degilim acikcasi. Ama su an uzuluyorum..Eşiniz bu durumu böyle anlatacak o zaman ailesine bizimde durumumuz iyi değil en azından gelen parayı paylaşalım diye.. iş eşinizde bitiyor ama bu ilk değil diyorsunuz araba , altınlar falan bence eşiniz bu tavırda gittiği sürece daha çok üzülürsünüz gibime geliyor..
Insanlar ne kadar kötü ya inanamiyorum..Iyi sizinkiler takilari borc istemis bizimkiler hepsi bi kutuya atip evlerine götürdü haberimiz olmadan ve bi güzel harcamislar .. sizlik bu durum yok bence esinizin bilecegi sey bu ..
çok yanlış düşünüyorsun, onlarda senin ailen...Hayir adamin oyle bir derdi yok. Gerçekten derdi bize yardim etmekse yeni evli ve borc bataginda olan ogluna yardim ederdi, uc bes kurusuna goz dikmezdi. Ha ben yardimini bile istemiyorum, huzurumu bozmasinlar yeter.
Hepinize güzel, mutlu günler diliyorum oncelikle :)
Kizlar Allah șahit, arayim diyorum hâl hatir sorayim. Yapamiyorum. Icimden gelmiyor. Anne baba diyemiyorum icten. Oyle sogudum ki ve bu ilk vukuatlari degil.( Altimizdaki arabayı almaktan, dugundeki bileziklerimi istemeye kadar) Nolur bana teselli olun. Sirf eşim için bir seylere sabrediyorum ama dahasi olmuyor. Yuzum gulmuyor o insanlara. Ne yapabilirim...
O kadar hak veriyorum ki sana. Nişanlıyken bile eşinin aptal yerine konması zoruna gidiyor sanki ikinizi aptal yerine koyuyorlarmis gibi hissediyor insan. Gavur evladı gibi adamı maddi manevi yıpratıp itip kakmaları seni üzüyor. Anlattığın duygularında o kadar haklısın ki arayıp iki hal hatır sorulmayı bile hak etmiyor o insanlar. Adam sırf ailemle kotu olmayayim diye susuyor ama onun yaptigi da yanlis. Kullandirmasin kendini ben esime de diyorum. İçim almıyo ben de aramıyorum, onlar arayınca açasım da gelmiyo ya diyorum acaba hangi lafı sokup moralimi bozmaya arıyor. Yakınlk gösterme koy mesafeni inan eşinle iyiysen çok ta lazım değiller.Eşinizin yillarca ve nisanlilik doneminde biriktirip cabaladigi bir seye sadece uzaktan bir gozlemci olarak mi bakardiniz? Gercekten o kadar kolay olmuyor. Kaldi ki az bir meblag degil
Böyle bir seyi kabul etmiyor. Paylasmak gibi bir durum soz konusu bile degil. Saflik gibi dusunmeyin gercekten belki de iliskisini tamamen kopartacak bir adam bu. Eşim de sirf Anne baba hakki diyerek goz yumdu buna.Ben sizi anladım. Evet her ne kadar sizden önce de olsa eşinize ait bir birikim şuan tamamen kullanılacak ve akabinde alınan ev sebebiyle kardeşlere bölünecek. Ben olsam ben de kızardım ama karışmazdım da zira bu onların arasında olan birşey.
Eşiniz madem yanaşmıyor, hiç değilse satsınlar ele geçen paranın yarısını babasına versin. Tamamını vermek düpedüz saflık, isteyen de bencil.
Mesafeli olmak her zaman iyidir unutma o senjn gerçek annen değil. Sevmek zorunda değilsin ama eşinden dolayı iyi davranabilirsin . Mesafe her zaman iyidir bunu unutma hiç kimsenin üzerinde söz hakkı olmaz.Yakin oturuyoruz her hafta goruyorum. Ne yazik ki sevmeden cok zor.
Evet kardesim inan zoruma gidiyor. Evet parayi biriktirmedim ben ama o benim eşim neticede ve bizim de planlarimiz vardi. Esimi adeta kullandilar ve bu durum elbette canimi sıkıyor..O kadar hak veriyorum ki sana. Nişanlıyken bile eşinin aptal yerine konması zoruna gidiyor sanki ikinizi aptal yerine koyuyorlarmis gibi hissediyor insan. Gavur evladı gibi adamı maddi manevi yıpratıp itip kakmaları seni üzüyor. Anlattığın duygularında o kadar haklısın ki arayıp iki hal hatır sorulmayı bile hak etmiyor o insanlar. Adam sırf ailemle kotu olmayayim diye susuyor ama onun yaptigi da yanlis. Kullandirmasin kendini ben esime de diyorum. İçim almıyo ben de aramıyorum, onlar arayınca açasım da gelmiyo ya diyorum acaba hangi lafı sokup moralimi bozmaya arıyor. Yakınlk gösterme koy mesafeni inan eşinle iyiysen çok ta lazım değiller.
Peki aramak zorunda miyim sizce? Icimden gelmiyor ne yapacagimi bilmiyorum..Mesafeli olmak her zaman iyidir unutma o senjn gerçek annen değil. Sevmek zorunda değilsin ama eşinden dolayı iyi davranabilirsin . Mesafe her zaman iyidir bunu unutma hiç kimsenin üzerinde söz hakkı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?