Eşimin ailesini sevmiyorum, sevemiyorum..

haa Türkçesi "konuşmazlarsa senle konuşmasınlar yine de sattırma, tehditlerine boyun eğme seni kullanıyolar" sanırım.
doğru mu anlamışım?
dua edin de eşiniz fazla düşünmesin bu konu hakkında, yoksa ulaşacağı sonuç sizin hayrınıza olmaz emin olun.

şimdide bu tür gelinler türedi, ailenin mali işlerine karışan...adam çocuklarına yatırım yapma derdinde, sazda barda yemiyor ya paraları...

Bu konuda söz hakkınız yoktur belki ama bundan sonrası için de eşiniz akıllanmıştır umuyorum.

Hak hukuk bilen,çocuğu da olsa hakkını gözeten insanlarla karşılaşsak hep. ☹
Lutfen benim icin dua edin. Evet eşim akillandi. Cok pisman gercekten.
Anne baba dediklerimiz bile bize neler yapiyor. Allahim merhamet versin bir sey diyemiyorum..

Iyi sizinkiler takilari borc istemis bizimkiler hepsi bi kutuya atip evlerine götürdü haberimiz olmadan ve bi güzel harcamislar .. sizlik bu durum yok bence esinizin bilecegi sey bu ..

şimdide bu tür gelinler türedi, ailenin mali işlerine karışan...adam çocuklarına yatırım yapma derdinde, sazda barda yemiyor ya paraları...
Hayir adamin oyle bir derdi yok. Gerçekten derdi bize yardim etmekse yeni evli ve borc bataginda olan ogluna yardim ederdi, uc bes kurusuna goz dikmezdi. Ha ben yardimini bile istemiyorum, huzurumu bozmasinlar yeter.

Eşiniz bu durumu böyle anlatacak o zaman ailesine bizimde durumumuz iyi değil en azından gelen parayı paylaşalım diye.. iş eşinizde bitiyor ama bu ilk değil diyorsunuz araba , altınlar falan bence eşiniz bu tavırda gittiği sürece daha çok üzülürsünüz gibime geliyor..

Bu son olaya kadar hep bir şekilde alttan aldi, o da ben de. Artik gercekten eşimin de tavirlari degisti ve ne yaparsaniz yapin deyip kenara cekildi. Daha da sizinle ortak bir sey yapmam dedi. Sonrasi icin cok tedirgin degilim acikcasi. Ama su an uzuluyorum..

Hayir adamin oyle bir derdi yok. Gerçekten derdi bize yardim etmekse yeni evli ve borc bataginda olan ogluna yardim ederdi, uc bes kurusuna goz dikmezdi. Ha ben yardimini bile istemiyorum, huzurumu bozmasinlar yeter.
çok yanlış düşünüyorsun, onlarda senin ailen...

Tapu eşinizin üzerineyse kesip atmaya napacaksanız yapın demeye gerek yok. Satalım yarısını ben alayım yarısını sen nereye yatırım yapmak istiyorsan yap diyebilir babasına. Niye hepsini hibe ediyorsunuz?

Ben sizi anladım. Evet her ne kadar sizden önce de olsa eşinize ait bir birikim şuan tamamen kullanılacak ve akabinde alınan ev sebebiyle kardeşlere bölünecek. Ben olsam ben de kızardım ama karışmazdım da zira bu onların arasında olan birşey.
Eşiniz madem yanaşmıyor, hiç değilse satsınlar ele geçen paranın yarısını babasına versin. Tamamını vermek düpedüz saflık, isteyen de bencil.

Sadece para için mi ....
Fesatlık bunun neresinde, baba öyle bir yatırımın iyi olacağına inanmış demek ki, çocuğum zarar etsin diye özellikle uğraşmıyordur yani
Maddi şeyleri bu kadar dert etmeyin, bir hak varsa su akar yolunu bulur, keza sizin emeğiniz değil, tasarrufunuz değil

Eşinizin yillarca ve nisanlilik doneminde biriktirip cabaladigi bir seye sadece uzaktan bir gozlemci olarak mi bakardiniz? Gercekten o kadar kolay olmuyor. Kaldi ki az bir meblag degil
O kadar hak veriyorum ki sana. Nişanlıyken bile eşinin aptal yerine konması zoruna gidiyor sanki ikinizi aptal yerine koyuyorlarmis gibi hissediyor insan. Gavur evladı gibi adamı maddi manevi yıpratıp itip kakmaları seni üzüyor. Anlattığın duygularında o kadar haklısın ki arayıp iki hal hatır sorulmayı bile hak etmiyor o insanlar. Adam sırf ailemle kotu olmayayim diye susuyor ama onun yaptigi da yanlis. Kullandirmasin kendini ben esime de diyorum. İçim almıyo ben de aramıyorum, onlar arayınca açasım da gelmiyo ya diyorum acaba hangi lafı sokup moralimi bozmaya arıyor. Yakınlk gösterme koy mesafeni inan eşinle iyiysen çok ta lazım değiller.

Böyle bir seyi kabul etmiyor. Paylasmak gibi bir durum soz konusu bile degil. Saflik gibi dusunmeyin gercekten belki de iliskisini tamamen kopartacak bir adam bu. Eşim de sirf Anne baba hakki diyerek goz yumdu buna.

Yakin oturuyoruz her hafta goruyorum. Ne yazik ki sevmeden cok zor.
Mesafeli olmak her zaman iyidir unutma o senjn gerçek annen değil. Sevmek zorunda değilsin ama eşinden dolayı iyi davranabilirsin . Mesafe her zaman iyidir bunu unutma hiç kimsenin üzerinde söz hakkı olmaz.

Evet kardesim inan zoruma gidiyor. Evet parayi biriktirmedim ben ama o benim eşim neticede ve bizim de planlarimiz vardi. Esimi adeta kullandilar ve bu durum elbette canimi sıkıyor..

Mesafeli olmak her zaman iyidir unutma o senjn gerçek annen değil. Sevmek zorunda değilsin ama eşinden dolayı iyi davranabilirsin . Mesafe her zaman iyidir bunu unutma hiç kimsenin üzerinde söz hakkı olmaz.
Peki aramak zorunda miyim sizce? Icimden gelmiyor ne yapacagimi bilmiyorum..

Haklisiniz diyemeyeceğim kusura bakmayın.sizlik bir durum yok malesef.esinizin sizden önceki yatırımı ve babasıyla olan ilişkisi.hem zaten evi sizin üzerinize yapacaklarmış niye bölünsün ki daha sonra.eger gerçekten çok kötü düşünselerdi onu da sizin üzerinize yapmazlardı zaten.bundan sonraki yatırımları sizi ilgilendirir ve eşiniz de artık ona göre adım atar.ama bu durumda haksızsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…